Diğer Whatsapp kullanan kaldı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kullanan var mı Güncellemeler+1 yıl Sıkılmadınızmı wp storylerğnden ve msjlardan felan Güncellemeler+1 yıl hiç ugraşamam görmemişlerin storylerini izlemek , mesajlaşmak felan Whatsapp kullanan kaldı mı? Cevapla WhatsApp Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Ne demek kaldı mı 😂 wp den daha kullanışlı bir mesajlaşma ve arama uygulaması önersene bize? 🤔 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Arama ve mesajlaşmamı bunalöıyor sıkılmıyorsunuzda Yorumla tortitotilla +1 yıl Sıkılmakla ne ilgisi var🤔 Kim sana 7/24 manitanla mesajlaş dedi ki? Arkadaşlarınla işle alakalı hiç kullanmadın mı? Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşcan işle arkadasla Yorumla Soran +1 yıl dedikodudan başka birşeye yaramıyor Yorumla tortitotilla +1 yıl Sen öyle yapıyorsun demekki Yorumla Soran +1 yıl ben dedikodu sevmem. Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Asıl kullanmayan var mı mecbur kullanıyoruz story izlemyşoeum ki zaten oradaaa 1 0 Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl WhatsApp telegramdan daha iyi snapchat kullancak halim yok 1 0 Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Kimler kullanmayı bıraktı ki, dünyada çoğu kişi kullanıyor ki zaten telefon alınca direk yüklü oluyor zaten. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bayada kullanmayan var herkes siz gibi 7/24 bakıyo Yorumla Lizçakoa +1 yıl ben 7/24 bakmıyorum ki telefonumda var ara sıra giriyorum oda birileriyle konuşurken. Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Soruyu yanlış sordun kullanmayan var mı diye sor bence sjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl dkkddk Yorumla
ghost_91 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Alternatif uygulamalar denedik ama wp kadar tutmadı 1 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır telegram ve Snap kullanıyorum 1 0 Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Herkes kullanıyor alternatifi mi var sanki 1 0 Yorumla
Benbanuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kullanmayan mi var kdsbjsddhsjs 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben Yorumla Benbanuu +1 yıl Wp iyidir Yorumla Soran +1 yıl Sıkılmıyor musunuz storyleri izlemek , mesajlaşmak felan bunaltmıyr mu Yorumla Benbanuu +1 yıl Niye bunaltsin story izlemek değil ki amaç mesajlaşmak yani. Yorumla Soran +1 yıl ne konuşuyprsunuz habire sıkıcı Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. İzlemezsin olur biter 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Kullanmayan var mı? 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 420 cevap paylaştı. ne kullancaz 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Varrrr 1 1 Yorumla mceviz +1 yıl Gerekmedikçe kullanmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne demek kaldı mı 😂 wp den daha kullanışlı bir mesajlaşma ve arama uygulaması önersene bize? 🤔
Arama ve mesajlaşmamı bunalöıyor sıkılmıyorsunuzda
Sıkılmakla ne ilgisi var🤔 Kim sana 7/24 manitanla mesajlaş dedi ki? Arkadaşlarınla işle alakalı hiç kullanmadın mı?
Ne konuşcan işle arkadasla
dedikodudan başka birşeye yaramıyor
Sen öyle yapıyorsun demekki
ben dedikodu sevmem.
Asıl kullanmayan var mı mecbur kullanıyoruz story izlemyşoeum ki zaten oradaaa
WhatsApp telegramdan daha iyi snapchat kullancak halim yok
Kimler kullanmayı bıraktı ki, dünyada çoğu kişi kullanıyor ki zaten telefon alınca direk yüklü oluyor zaten.
bayada kullanmayan var herkes siz gibi 7/24 bakıyo
ben 7/24 bakmıyorum ki telefonumda var ara sıra giriyorum oda birileriyle konuşurken.
Soruyu yanlış sordun kullanmayan var mı diye sor bence sjsj
dkkddk
Alternatif uygulamalar denedik ama wp kadar tutmadı
Hayır telegram ve Snap kullanıyorum
Herkes kullanıyor alternatifi mi var sanki
Kullanmayan mi var kdsbjsddhsjs
Ben
Wp iyidir
Sıkılmıyor musunuz storyleri izlemek , mesajlaşmak felan bunaltmıyr mu
Niye bunaltsin story izlemek değil ki amaç mesajlaşmak yani.
ne konuşuyprsunuz habire sıkıcı
İzlemezsin olur biter
Var da girmiyorum
Var tabi
Ben kaldım kardeş ben kaldım
Kullanmayan var mı?
O ne ya
ne kullancaz
sen ne kullanıyorsun
Varrrr
Gerekmedikçe kullanmıyorum
Var tabi