Nedense öyleleri hiç ilgimi çekmiyo. Çok çok yakışıklı olsalar bile o kıllar ondan soğumama yeter :) var mı benim gibi düşünen ? Döşü kılsızları göreliimm :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadında da erkekte de kıl normaldir. kadınların göğsünde çıkmaz ama erkeklerde doğal karşılanıyorsa kadınlarda da karşılanmalıdır kıl meselesi. Kadınlara her zaman tüysüz olmaları her ay ağda ile acı çekmeleri empoze edilmiş. Güzel durmayabilir. Ama bence haksızlık. Kadınlarda ne kadar kötü duruyorsa erkeklerde de o kadar kötü duruyor çünkü. Madem kılsız kadın istiyolar önce kendi kıllarını alsınlar. Boz ayı gibi gezmesinler açıp açıp. Hayvan gibi kıllı olurlar sonra kılsız kadın isterler.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani. Kadınlar genellikle üzülmesinler diye kıllı sevdiklerini söylerler. Çünkü kadınlarda kabahat. Onlar kadını kılsız seviyorum deseler hemen koşa koşa ağdaya giderler. Kadınlar erkeklere deseler bunu hemen kem küm duyacaklarına eminim. İşte erkek kılsız mı olur diye saçmalamaya başlarlar
En İyi Cevaplar
Kıllı herif severim.
Bende erkeklerin ayaklarını görünce soğuyorum.
Arkadaş hiç estetik durmuyor.88 Yorumla- +1 yıl
aynen bende
- +1 yıl
Pedikürümü hiiiç ihmal etmem allahtan :P
- +1 yıl
göğüs kıllarımla gurur duyuyorum ama ayaklarımı sevmem 44 numara eskiden kesesim geliyordu, erkek ayağından nefret ederim bakamam
biz sizlerin bıyıklarınıza laf edıyomuyuz sen döş diyosun kıl diyosun ıyyyyyy diyosun
* bıyıklı bı erkeği öperken sen ne hıssedıyossan bızde aynısını hıssedıyoruz maşa röfle deyınce beynınız uyuşuyo arada bide biyıklarınızı aldırın ağdanın kılosu kaç para ben vercem parasını X (12 Yorumla- +1 yıl
Ağda kg ile satılmıyor büyük olarak 800 gramlık var bildiğin domates konservesi gibi onunla makinesi var ısıtmak için 40 dk da falan tamamı ısınıyor sonra spatulayla batıp arka tarafını sıyırıyorsun hemen nereni alacaksan işte o nokta nokta yerleri işte alıyorsun sürüp bezle çekiyorsun bitti gitti
nasılım :d
www.google.com.tr/search05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
115Cevap
Öylelerini görünce elini ayağını bağlayıp sürecen ağdayı yapıştıracan bezi sonra ucundan tutup bekleyeceksin az Gözlerine bakıp güleceksin hızlıca çekincede o bağıracak sen kahkaha atacaksın işte böyle planlarım var Yiyorsa o Kıllar çıksın karşıma :D
216 Yorumla- +1 yıl
Psikopat mısın kızım sen? Okurken kanım dondu. Göğsümde ki kıllar titredi korkudan. Okurken bile canım acıdı
- +1 yıl
ne zorun var erkeklerin kıllarıyla
- +1 yıl
fazla kıllı değilse
- +1 yıl
25.media.tumblr.com/...bi6uqClao1qe68fjo1_1280.jpg
mesela benimkiler şununkine benziyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılla mı ölçüyorsun insanlık, ahlak, duygu, sevgi, saygı gibi şeyleri?
döşü kıllı diye söylediğin erkekler merhametli olurlar araştırmalar bunu söylüyor..
ayrıca sevip sevmemek tabi sana kalmış dünya da 7,125 milyar kişi var sen 1ini alacaksın istediğini seç beğen...00 YorumlaYa erkek dediğin biraz kıllı olur yani ne öyle bebek vucudu gibi tertemiz.. biraz erkeksi olması lazım bence
64 Yorumla- +1 yıl
haha erkek dediğin döşü kıllı olur zaten fanpix.famousfix.com/.../...n-picture-12635431.htm
Kıllı olmak şikayet konusu değil ki, bir operasyona bakar hepsi bu gibi şeyler sorun değil bence, karakteri sağlam olsun varsın kıllı olsun diyorum ben. Sonuçta benim için kıllarından arınabilir :)
25 YorumlaAy bende hiç sevmiyorum tiksiniyorum hatta böyle çok fazla olursa azda olması itici geliyor ama vücut için gerekli bir şey kocam böyle olmasın diyorum ama büyük konuşmamak gerek yinede.
03 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. az veya çok kıllıyız. D
https://www.youtube.com/watch?v=u01vyniy1Ak01 YorumlaDiğer konusunda 881 cevap paylaştı. Özellikle çevresinde hiç kılı tüyü olmayan erkekleri gören kızlarda daha çok gördüğüm bir durumdur, özellikle soğuk bölgelerden gelen turistler çok düşkün oluyor :D
07 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCevapları okudumda. Boşuna kompleks yapıyormuşum. Hatunların görüşü artık kılsızdan yana değişmeye başlamış. Ya da bana bugüne kadar kıllı severler denk gelmiş...
01 Yorumla Kıl sevmeyen avratlarda eşcinselliğe meyillik saptanmıştır. Kuvvetle muhtemel erkekte sarışın seviyordur bu insan sınıfı...
11 Yorumlakıl tüy iyi olmaz ya. insanın maymundan ayrılması gerekiyor. bayan arkadaşlarda kollarda ki kılları bir zahmet alıversinler. çok mutlu olurum
01 Yorumla
+1 yıldöşmü:) döş hayvanlarda kullanılır . sen erkeklerı boşver oraaında kıl olan bayanları napaıcaz sen onu söyle
10 Yorumla
+1 yılçok kıllı tabi ki sevmeyiz ama kıllarını aldıran erkek ne ya :D
11 Yorumla
+1 yılsaçlarım çok sık olmasina ragmen... vucudumun geri kalaninda fazla kıl yok genetik anasini satim
sakalim biraz daha olsa iyi olurdu03 Yorumla- +1 yıl
işte kirli ama yanaklarimda az var neyse ya :)
+1 yılSiz önce bıyıklarınızı aldırın. Erkek testesteron hormonu salgıladığından göğsünde kıl olması normal. Olmaması anormal. Asla aldırmam. Ağdaymış lazermiş işim olmaz
01 Yorumlahttps://m.izlesene.com/video/7101163 sen hiç tv izlemiyosun galiba :D bak Tülay ablama o erkeğin iyisinden anlıyo :D :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dediğin biraz kıllı olmali oyle parlak erkekten etkilenmem üzerimde olduğu zaman uzerimde erkek olduğunu hissetmeliyim
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir vucud vücuda deyince anlasiliyor
Hiç sevmem hafif anlarim da ne bileyim sevmiyorum :/
01 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. 3 Yıldır düzenli olarak alırım tüm vücudumu. Öyle çok yok ama temizlik unsurudur bana göre. Kıl ile erkek olunmaz.
04 YorumlaDiğer konusunda 892 cevap paylaştı. Ben köse kaldım yaş olmuş 18 kıl yok :) yaşım 16 gibi falan duruyor. s
03 YorumlaDöş nedir ya öyle dana tarif eder gibi :D
Göğsü desenize şuna02 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kızların göğsünde bile kıl var benim yok... O derece...
01 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılDöşümde 3-5 kıl var. Onlar da birbirinden habersiz.
04 Yorumla- +1 yıl
Fark etmez olsun olmasın. Yuvarlanıp gidiyoruz.
- +1 yıl
Tabi ki seviyorum.
Var iste. Allaha sukur kismetimiz havalarda geziyor. onlar icin kendinden gecenleri gordum :D tabi tercih meselesi saygi duyarimmm ;) saygilar kucuk hanim
02 Yorumla
+1 yılKılsız erkek yolunmuş tavuğa benzer. Kılsız erkek mi olur lo
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldöşüm gılsız :D :D herkesin genetiği farklı sonuçta , napsın adamlar ,. onlara sorsanda kılsız erkek mi olur der çoğu :D
012 Yorumla- +1 yıl
bana göre erkeklik kılla olmaz. Erkek dediğin güçlü kuvvetli kalıplı olucak biraz. Mıy mıy olmuycak. Bakışları biraz sert olucak.
- +1 yıl
sen benim gibilerinden hoşlanıyorsun o zaman
- +1 yıl
Döşü gılsızlar :D esmer olmasını ilgini çekiyor mu bilmiyorum ama :D
- +1 yıl
sen beni tarif ettin şu an da kaybettiğim bir yer var galiba. yoksa tanışmak isterdin heralde :)
- +1 yıl
evet kaybettiğim yer yani :)
- +1 yıl
anladım :)
Benim bildiğim kıllı olanları sever kızlar da. ne yazikki bende yok :( :D
11 YorumlaKılsız erkek mi olur la bayanlardan ne farkımz kalcak kose olursak :/
15 YorumlaBenim döşüm kıllı değil ama penisim kıllı. Sürekli jiletle gelmek bir ızdırap oluyor. Lazer epilasyon olmak istiyorum.
00 YorumlaDiğer konusunda 685 cevap paylaştı. Senin Gibi kızlar kaldımı yaa Gel buraya öpücem alnından :)
09 Yorumla
+1 yılBence kıllı erkek iyidir ne öyle kız gibi ha kıl çıkmayanlara sözüm yok
01 Yorumlakarı mı arıyon sen bacım :D
erkek kıllı olur :p
goril olmaz ama :F04 Yorumla
+1 yılspor yaptigim icin kesiyorum sevmeniz umrumda degil acikcasi
01 Yorumla
+1 yılne yapalım fotoğrafsız hanım abla şimdi kendimizi sana beğendirmek için yollalım mı buna değer misin ki?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalmak günah kılları öyle geziyoruz napalım böyle yaratılmışısız. yaratılıştan gelen şeyleri eleşirmek pek doğru değil bence
sen allahın verdiği bir şeyden dolayı bizi hor görürsen allah da seni hor görör05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsırf kıllı olduğu için soğurum diyorsun buna ne demeli
Cevap sahibi+1 yılçoğumuzun babasında kıl var ve annelerimiz hiç iğrenmiyor zamane kızları artık ne istediğini bilmiyor :S
kıl erkeğe has bir durum 10 kızın 9 u erkekte kıl istemiyor ondan sonra niye evde kaldık :S:SS
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKildan tüyden muhabbet iste , kadinlarin kilsiz tüysüzü önemli olan bizim dogamizda var
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz türk delikanlısıyız bacım döşümüz kıllıdır ama delikanlıyız icabında yeni yetme metroseksüllerle işimiz olmaz bizim bilmem anlatabildimmi :)
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma anadan doğma kılsızlara değil sözüm benim sözüm bayanlar gibi ağda yapan ya da jiletle alan erkekleredir :))
Cevap sahibi+1 yılAslında banada yakışıyor kılsız olmak ama yüzmeye gidince kendimi bir acayip hissediyorum :))
Cevap sahibi+1 yılBayanlara kılsızlık daha çok yakışıyor ama :))
Cevap sahibi+1 yılBayanlar kılsız melek gibi görünüyor erkekler kazma gibi :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnmde.. bnce öyle erkekler daha hoş daha erkeksi :D
01 Yorumlavalla benim kılsız ;-) ya zaten kerameti olsa got te çıkmadı :-D
02 YorumlaKılsız İyi Ya, Kıl Hele Göğüste Hiç İyi Olmaz. KIRO gibi.
01 Yorumlaköse mi olalım sizin için o ne öyle yaa erkek dediğin kıllı olur biraz.
01 Yorumla
+1 yılAz biraz olmalı tüysüz tavuk olmamalı ama fazlasına ben bile ıyyyy diyorum :))
09 Yorumla- +1 yıl
İyide çok fazlası iyi değil sinek kaydı göğüste erkek için iyi değil az biraz olmalı :)))
- +1 yıl
Yok be deme öyle :)))))
- +1 yıl
O senin zevkin kimi kızlarda yatakta başını omuzuna koyduğu sevgilisinin göğsündeki kıllarla oynamayı severler :))
- +1 yıl
Aman Sevmesen sevme zorla sevdirecek halim yok :))))
+1 yılKılsız erkek olmaz biz avrupalı değiliz biz Asyalıyız :D
010 Yorumla- +1 yıl
neden :)
- +1 yıl
ilgini çeken cıkar elbet :)
- +1 yıl
görürüz :D
- +1 yıl
Görüşelim :D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılSen beğenmiyor olabilirsin ama beğenenler çoğunlukta
15 Yorumla- +1 yıl
Beğenenler çoğunlukta beğenmeyen kızlar var diye aldırıp i*ne gibi gezmeye hiç niyetim yok.
- +1 yıl
Azınlığı değil evet.
Kasların üstünde kıl estetik durmadığından alıyorum
01 YorumlaBende sakaldan başka bir şey yok onuda bırakmıyorum ajsjsd :D
01 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. tm anlarım kıllısın elinde olan birşey değil, niye önünü karnına kadar açarsın.
01 Yorumla
+1 yılBnmki aşırı olmasada kıllı, ne yni karı gibi ağdamı yapayım
03 Yorumla- +1 yıl
Ayben :)
Ya zaten erkeği kadından ayıran en büyük özellikler 1 - kıl 2- sakal 3 - Zaten biliyosunuz :Ddddda
014 Yorumla
+1 yılanormallik derecesindeyse mide bulandırıcı :@ kollarda felan görünce soğuyorum erkeklerden :@
24 Yorumla- +1 yıl
bazıları anormal oluyor örneğin bizim sınıfta bir çocuk var tıraş etsen yastık yorgan takımı çıkar çocuktan :@
Var biraz, ne yapalim erkek olmak bunu gerektirir :D
01 Yorumlabir erkek muhabbetti geldi aklıma... Mı buldunda kılsızını arıyon!!!
02 YorumlaBenimki daha yeni yeni cikmaya basladi 😊😊😊😄 butun erkeklerde cikar olmayanlar aliyorlardir
01 YorumlaDöş olarak kıl pek yok sayılır da başka yerlerde oluyo tabi :)
016 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar kılsız ki bembeyaz tenimi orman gibi kaplamış ve artık tenimin beyaz olduğu bile anlaşılmıyor :D döşüme bakınca
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıllıyım ki öyle böyle değil yani kışın battaniye diye at üstüne o derece. ama ben yakıştırıyorum kendime insan erkek olduğunu hissediyor ne bileyim
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaa ciddimisin? hiç denk gelmedim
Cevap sahibi+1 yılyok illa epilasyona yollucanız beni :(
Cevap sahibi+1 yılutanıyom :/ hem orada çalışana da yazık :)
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene kabuslarının baş kahramanı ben oluyorum :D
Cevap sahibi+1 yılama bak moralim zaten kötüydü iyice düşürdün ben şimdi neyleyeyim nere gideyim
Cevap sahibi+1 yılhiç eski çizgi filmlerden kaptan mağara adamını hatırlıyor musun acaba? hıh!! işte ben en yakın köprüye gidiyorum şu an bana ulaşamazsan diye söylüyorum :(
Biri beni görmek istemiş anlaşılan döşü kılsızlardanım (:
011 Yorumla
+1 yılErkegin killisi hz. Aliden kadinin killisi ayidan gelir miş erkek icin kil olmazsa olmaz
01 YorumlaDiğer konusunda 500 cevap paylaştı. Ben tuy dokucu ile halloluyo ama biraz çıkması erkek için iyidir
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöşü kıllı erkek çok seksi duruyor be nasıl sevmezsin :D
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yıldöşümde kıl yok ama sevgilimizde yok napıcaz? sen olsana sevgilim
01 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi