abi ne durumdur o ya.
Soruyorum güzelim hasta mısın bak hastaysan söyle anlarım ben gelmiyim böyle konularda üzerine, yok diyo bişeyim yok iyiyim.
ama tripler kızmalar sinirler saçma sapan şeyler sonra bir anlıyorum ki adet geçiriyormuş :D
hatunlar biraz yardımcı olun bize yani :D12 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence söylemeliler ama bugüne kadar anlamakta sııkıntı çekmemiştim. iştahından ya da agresifliğinden.
00 Yorumla
+1 yılSöyleyince daha anlayışlı oluyorlar. Ben konuştuğum normal birisine de gereksiz yere atar yapıp ortamı gerdiysem söylüyorum. O da anlayışlı davranıyor. Saklanması gereken bir konj değil, aynı zamanda utanılması da.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle bence bu doğal bişey ama direk gidip de reglim deme :D ima et sinir konusu falan acilirsa.
+sen niye atar yapiyon durduk yere ya
-belki sinirli bir donemimdeyimdir, hic mi dusunemiyorsun.. gibi :D02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddiydim aslında :D
Kızlar Ne Diyor
+1 yılSevgilime değilde ilerde eşime söylemeyi tercih ederim. (: Yinede naif bir sevgilin varsa söyle ufak süprizler yapar bakarsın çikolata falan alır vardır öyleleri :)) Ama yinede ben söylemem.
12 Yorumla- +1 yıl
Yok önemli olan reglini hafifletsin mutlu etsin diye o zaman alması :P
Söyleme bence erkeklere çok itici geliyormuş sevmiyorlarmış söylenmesini. Bilmek zorunda değil hem zaten.
12 Yorumla
+1 yılBen soyluyorum daha anlayisli oluyor :) sevgilinle herseyini paylasa bilmen gerek askim ozel donemimdeyim beni alttan al de
00 YorumlaBenim yok arkadasim ama diyemem ben yaa herhalde ;)))
10 Yorumla
+1 yılHastayım demek de yetmiyor geçmiş olsun ne hastasısın grip oldun dimi diyen erkekler de gördüm 😂😂
30 Yorumla
+1 yılSöyle bir eşy kaybetmezsin. Aksine iyi olur:) hem ona karşı bunu söyleyebilmem gerekir zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen söylerim. Kızdığımda "zaten hastayım..." falan derim. Anlar o zaten
00 YorumlaRuh halimden anlıyordu zaten söylememe gerek kalmıyordu.
01 YorumlaBen soyluyorum hatta birlikte olmak ostiyo olmaz reglm diyorum bence soylemelisin kadinlar hem sinirli hem daha fazla kirilgan olurlar :( beni idare ediyo ilgileniyor bebekmisim gibi
00 Yorumla
+1 yılBen aşırı gergin oluyorum
Tum dunya anliyordur asdjk01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçli dıslıysaniz cinsel birlikteliginiz de olmussa soyleyebilirsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerseyini paylasiyosan söyle o zaman ama anlamsiz durduk yere soyleme.
Ben soyluyorum gerci dememe kalmadan o benden iyi biliyo tarihleri falan ona gore davranıyo o zamanlar soyle bence anlayıs gostersin o zamanlar
00 YorumlaInceden belli et herseyi söyleme tabiki. Yoksa erkeklerin sevmediği bir muhabbettir bu.
01 Yorumla
+1 yılEğer çok üstüme gelirse "Sende bugün değişiklik var, her şeyi atarlısın" filan derse söylerim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben söylemesemde o tavır ve hareketlerimden anlar zaten
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 568 cevap paylaştı. eşim olmadıktan sonra niye söylüyeyim.
21 Yorumla
+1 yılTabiki söylemelisin ki sinirli olduğunda seni alttan alsın
00 YorumlaNe zamandan berı sevgılınızle gorusuyorsunuz
06 Yorumla
+1 yılSünnetle eşdoğallıkta olmalı artık...
10 Yorumla
+1 yılSöyle niye söylemicekmişsin
10 Yorumla
+1 yılNe gerek var ben söylemiyorum
11 Yorumla
+1 yıladamın umrunda olur mu once ona karar ver :D
01 YorumlaNekadar yakin olduguna bagli tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöylüyordum. Çünkü yoksa adam katil olabilirdi.
01 YorumlaBenim olan hemen anlıyo arkadaş :D
01 Yorumla
+1 yılNe söylicem be özelimizde kalmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç konusmam o gun boyunca.. ama yok :)
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var ki
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 360 cevap paylaştı. bence bilmeli
00 YorumlaSöylemem.
00 Yorumla- Daha fazla (5)
Erkekler Ne Diyor
+1 yılSevgilim Ben Biraz Kötüyüm Aylık Güncelleme Paketim Gelmiş De 1 Hafta Download Etmem Gerekiyor :D Gibisinden Biraz Yaratıcı Cümleler Kullanabilirsin :D :D Başıma Geldi :D
43 Yorumla- +1 yıl
Ne Diyeyim :D Bir Hafta Tadilata Giricem De :D
- +1 yıl
Hahaha 1 hafta tadilat +1 süpersin ben olsam EİG seçerdim valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek anlar zaten onu.. ben bütün sevgililerimin regl dönemlerini biliyordum. ya tahmin ediyorum ya da soruyorum.. o gün gelmeden tedbir alıyorum.. daha kibar daha anlayışlı oluyorum. ve her konuda onu haklı görüyorum.. ağrısının geçmesi için sevişiyorum onunla çok iyi geliyor zaten.. tatlı filan alıyorum.. o günlerin zehir gibi geçmemesi için erkeğin bilmesi gerek.. tabi 5 aydır sevgilim olmadığı için kafam rahat..
12 Yorumla- +1 yıl
oldu olacak pedini de sen değişseydin
Cevap sahibi+1 yılkokusu olmasa neden olmasın.. yani sevgiline oral yapıyorsun , bedeninin her yerini dokunuyor ve öpüyorsun.. ama ped koymayı iğrençlik olarak mı görüyorsun.. hahaha yapmayın yaa
+1 yılSoylemelisin bence bir erkek olarak diyorum duymak paylasmak en azındna rahatsızım demek ona anlayıs katar en azından saygı duymayı sabretmeyı ogrenır bazı donemlerınde bence paylasabılmelısın :))
00 Yorumla
+1 yılben taraftarı degılım çok hos muabbet degıl ancak bazı dönemler hormonsal olarqk gergın oldugunu belırtebılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemesine gerek yok ben anlıyorum ve gereken anlayışlı gösteriyorum zaten ;);) bazen sudan sebepten ani çıkışlarını ve yaptıklarını anlatıyorum sonradan mizahi olarak da kuvvetlendirerek, gülmekten yatıyoruz yerlere ;);)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO da anlar zaten ;) Tavrı halinden anlamıyorsa söyle ;)
İlla dile getirmek isterse hastayım demesi yeterli. Hem zaten dile getirmesine de gerek yok anlaşılıyo
00 YorumlaGerekirse kızsal rahatsızlığın var dersin, durdum yerde söylemenin manası yok, ha anlamadım felan derse o konulara meyillidir o konuyu açmaya calisir
03 YorumlaSu regl beni ayar ediyor bende olcam rahatlicam mk. Gerginim bu aralar üstüme gelme 3 hafta boyunca gerginsen diktirgit. yine sinirlendim benimde basimda boyle bir bela varda
12 YorumlaGerekirse söylerdi üstü kapalı bir dille ua da ben anlar hastalandın galiba derdim:)
00 Yorumla
+1 yılkızın sevgilisine regl olduğunu söylemesi. bu soruları soranlar genel olarak gizli sorarlar. fake misin?
010 Yorumla- +1 yıl
yaşın kaç ve nerde kalıyosun?
- +1 yıl
sen burada yenisin demek isterdim ama işi çakallığa vurmak ayrı bir durum. eğer ki değilsen de biraz takıl anlarsın ama...
- +1 yıl
iyi o zaman takıl anlarsın...
- +1 yıl
:DDD Xıro ayarlar kısmında en altta hesabı iptal et var. fake olduğunu bu kadar belli etme.
- +1 yıl
yaşın kaç? kan hızlı mı akıyor?
+1 yılSevgilinle nasıl bir ilişkiniz var? Ne zamandır berabersiniz? Karsılıklı güven var mı? Pat diye her erkege söylenmez bence ben kız olsam söylemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah hayırlısını versin kardeşim. Yani haklısın
çok normal bir olay burnun kanadığında soylemiyormusun onun gibi ben regl oldum
10 YorumlaKocanıza ne kaldı kırıntılar mı kirli sofrayı toplamak mı?
322 Yorumla- +1 yıl
4yıldır seviyoruz 2yıldır sevgiliyiz hic bir şekilde cinsel munasebetimiz olmadı ekini tutup sarılmaktan başka onun günahınıda çekerim ben merak etme
Kuranı da yazanlarıda defalarca okudum neyin ne olduğunu biliyorum
15yaşında onunla yiyişip oburuyle yatanlara ahlak dersi ver abisi, herkes aileden aldığı terbiyesi yansıtır yanlış ortamda yetişmişsin belli. Kimseye bu tur yorumlar yapamazsın sen hele bana asla
Anladın mı? - +1 yıl
Halklıyım ve asla haksızlığa gelemem. Hakarette çok güzel ederim haksızlığa karşı hertürlü yani, dediğin gibi Allah biliyo kasma sen. Ananla bacınla ilgilen
Acaba onlar düzgün mü benim kadar :))
Adam olduğun için mi tanımadığın birine bu kadar ağır bir yorumda bulunabiliyosun. Adamım diye ortada gezinmekle olmuyo o işler.
+1 yılAnlıyoz zaten ben hemen soruyorum hastamısın diye :D
04 Yorumla- +1 yıl
ayıp bir durum değil :D
- +1 yıl
utanılcak bişey değil söyle :D oda ona göre davransın üstüne gelmesin
söylememelisin bence ama kötü de davranma ona reglsın diye :D
11 Yorumla
+1 yılşşu iğrençliğinizi tek başınaza yaşasanız bize hiç belli etmeseniz ne güzel olur
21 Yorumla
+1 yılSoylemesine gerek yok olmadan bikac gun once dahi anlıyorum.
20 Yorumlavalla benden bişey saklamamamı adet reglsa regl'ım demeli yani zaten bizim aramızda öyle gizli saklı yok neyse o
00 Yorumla
+1 yılsöylemenle alakası yok sen sinirli gergin olursun, söylediğinde oda biraz anlayışlı olur alltan alırda. Hayırlısı be gülüm :)
00 Yorumla
+1 yılSen söylemesende biz anlıyoruz :D Sevgililerimin fuckbuddylerimin bile adetlerini sorarım söylerler söylemezlerse zaten belli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgililerim genelde hep kendileri söyledi ama pek hoş bir şey olduğunu düşünmüyorum söylemenin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle ya nolcakki erkekler bilmişomu böyle bişeyin olduğunu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim demek istediğim işte o bilinenler bilinen değil aslında herkes bilinio o bilinenleri ama çaktırmıo
Söylemene gerek yokki anlaşılıyor zaten. ama heralde kızlar regli oldumu daha bir azıyorlar
00 YorumlaSevgilim soyluyo bende ona gore davraniyorm bece solemeli :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseneler önce eski sevgilimin regl dönemlerini takvimden takip ederdim. hazırlıklı olsun diye hatırlattığım olurdu...
00 Yorumlabize soyleme de kime soylersen soyle:-)
02 YorumlaMerak etme anlaşılıyor zaten genelinizde.
10 Yorumla
+1 yılkoç burcu musun yoksa başak mı :D
09 Yorumla- +1 yıl
sende bir an kendimi gördüm de haksızlığa dayanamıyosun benim gibisin büyük ihtimalle koç burcusun öyle değil mi :D
- +1 yıl
- +1 yıl
koç burcu musun? @bulutdx
- +1 yıl
o zaman başak :D
- +1 yıl
teveccühünüz :D
+1 yılHalamlar geldi diyo anliyorumm :)
10 Yorumla
+1 yılsöyleme ayıp ayıp o anlar zaten :D
10 Yorumla- Daha fazla (7)
Detaylı bilgi