Güncellemeler
+1 yıl
Milli seferberlik emri çıkmalı mı sizce? Filistin'e asgarî ekip (Mehmetçik) göndermeli miyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bu zulmü durdurmanın bir yolu yok mu neden kardeşlerimize sahip çıkmıyouz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tek basimiza olmaz. Kivilcim lazim. Birlik lazim. Fedailik yapilamaz. O zaman herkes yapar ustune duseni
Neden hala Filistin'e asker gönderilmiyor onu da anlamadım. Daha ne bekleniyor milli seferberlik için?
He sen az önceki bossun
Tamam aynı şeyi söylüyoruz tek başına olmaz diyorsun katılıyorum bende. Bunun tek çözümü de milli seferberlik değil midir?
Bütün müslüman ülkeler birleşse bu halde olmazdık
Allah yardımcıları olsun tek üzüntüm meleklere ve çaresiz çırpınan annelere..
Ee sen git sene mehmetçik niye gidiyor kendi insanı değil toprağı değil o kadar arap devletinin içinde niye biz israil ordusuna bir kursun bile sikman savaş bizim savaşımız değil
Bizim askerimiz neden orada şehit olsun? Tamam sivillere yazık ama Ermenileri destekleyen bir ülke için hiçbir Türk’ün kanı 1 damla akmamalı
Yanlış düşünüyorsunuz.
Şahsi fikrim Gazze sınırına çok sayıda Mehmetçik konslanmali ve bir kısım askerimiz de Hamas mücahidlerinin yanında saf almalı. Bu durumda İsrail en kötü ihtimal ateşkes kararı almak zorunda kalır kayıp olabildiğince en aza indirilir
O zaman sınırı korurlar Filistin’e girip savaşmanın anlamı yok. Filistin’e girip savaşsa Amerika ve Avrupa ülkeleri bizi yer zaten yiyecek ekmek bulamazsın. Azıcık mantıklı düşün
Mehmetçik ve Hamas mücahidlerinin ortak harekatı İsrail için büyük bir gözdağı olur İsrail'i farklı kararlar almaya iter. Tabiki kayıplar veririz ama Filistinli kardeşlerimiz için şahadet şerbetini tatmak Mehmetçik için bir onurdur
S. git savaş o zaman kimse adına konuşma
Eşşşeğe bak onurdur diyor Filistin kim sanki biz onlar için ölelim onlar buraya gelip kadınlara tecavüz etsin adam öldürsünler anca
Sustun hayırdır
1. Seviyeli ol karşında bir bayan var nasıl konuşulması gerektiğini öğren!
2. Senin içinde milli mücadele duygusu olmaya bilir ama vatan sever cihada hazır çok erkeğimiz var bu ülkede. Bu arada vatan sadece bulunduğun sınırlar değildir bir müslümana. bizim için müslümanın zulme uğradığı her toprak vatandır 👍
Milli mücadele duygusu TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ sınırları içinde olur sınırı taşan hiçbir yerde milli mücadele duygusu olmaz.
İslam âlemi ses çıkaramıyor şaşıyorum..
Çocuklara ve kadınlara üzülüyorum 😔
ne diyon
Tatlım sorum açık diye düşünüyorum?
evet baya açık boş
Filistinli kardeşlerimiz için savaşmaliyiz. Milli seferberlik olmalı
yoo
Boş olan kısım neresi söyler misin? Kardeş ülkemize destek olmamız gerektiği mi?
ne kardeşi
Filistin kardeş ülkemiz
he ayn
İsrail'i mi destekliyorsun?
Türkiye karışmaz umarım
Çok bencilsin. Filistin davası TC nin de davasıdir
puhzhzhzhzhhzjxnkxnkzn<hbjz
konuşsam çok ağır konuşurdum sana da hakaret davası açınca kendinizi bişe sanarsınız
@OtakuBilge 🐑 sürüsü işte boş ver at önüne samanı gitsin
@Gizem-Avcisii Kes sesini ortakubilge denen orspuyu da al israil ordusuna katıl yahudi köppekleri siziii
Gidip onların yanında mücadele edebilirsin
düzelecek
Nasıl?
Allah'aın izniyle
Allah hepsine sabır versn
Acil asker cikaetilmali Mehmetçik gazzeeye Hamasli mücahidlerin yanında saf almalı
Aynen ama sanmıyorm
Müslüman sadece kendine muslumandir
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
Çünkü kardeşimiz değiller
Araptan kardeş olmaz. Kardeşimiz değiller
Allah yardimcilari olsun cok zor