Elimdeki bardağı masaya koyacakken elimden kaydı yere düştü ve inanılmaz bi şekilde böyle küçük parçalara ayrıldı. Üstelik yerde olduğu gibi hareketsiz duran kırık camlardan çıt çıt ses geldi çatladı ve gözümün önünde ayrıldı. Hala ses gelmeye devam ediyor camlardan. Böyle birsey nasil olabilir açıkçası çok şaşkınım ben böyle bir şey ne gördüm ne de duydum düştüğü yer çok yüksekte değildi çok sert bir şekilde de düşmedi bardak
Aynısı kız kardeşime de oldu tüylerim diken diken oldu okurken. Kardesimi 2-3 yıl rahat birakmadilar
0
13 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bardağın yapısı vs diyenler alakası yok. Yüksek bir enerji baskısı altında kalmiş işte bu çok açık. Orada yüksek bir enerji var olmuş bir süre de var olmaya devam etmiş
Benim o bahsettigin varlıklarla bi sıkıntım yok ki hiç ilk defa basima boyle birsey geliyor ve herhangi bir sekilde rahatsiz da edilmedim. Sence onlardan mi kaynaklaniyor anlamadim ki bende
Ortalamin üstünde olduğumu düşünüyorum ben üstelik evliyim ve bu bardakla kızıma su icirdim tam masaya koyacakken kaydi elimden şaşkınlıktan anca kendime geldim kızımı içeri götürdüm
bazı tavsiyelerim olacak. duşta çok uzun kalma. dışarıda çok çıplak kalma. eşinle hep battaniyenin altında yap. dışında yapma. bedenine bir aşık olursa kurtulamazsın. seni beğenmiş anlaşılan
yok o an orada yer almış belki geçip gidiyodu seni fark etmiş beğenmiş işte. bir sürede orada kalmış bunu sana hissettirmek istemiş. belki çekip gitmiştir belki hep seninle kalacaktır bilemem
"Cinler, genellikle tek başına kalan ve bünyesi uygun olan, vücudunda açık menfez bulunan insanları korkuturlar. İnsanlara ürperti, vesvese, heyecan, asabiyet, telaş gibi hisler verirler. Asr-ı saadette cinler maddi olarak da saldırı yapabiliyordu"