Dün başıma bir olay geldi. Size de böyle bir şey oldu mu?

Merhaba dün akşam spor salonundan geldikten sonra duşa girdim, telefonumdan da müzik açtım. Neyse duştan çıktım telefonu aldım bildirimlere baktım en arka ordaya gittim (ev büyük 165m2) ve kutunun üzerine telefonu bırakıp giyindim. Telefonu almadım mutfağa gittim yemek koydum tabağıma masaya yerleştirdim sonra da telefonu kutunun üzerinden almaya gittim bir baktım telefon yok. Acaba mutfağa mı götürdüm diye mutfağa baktım yok. Eşime dedim beni ara telefonu bulamıyorum, aradık telefona ulaşılamıyor. çekmeme ihtimali yok yanda baz istasyonu var whatsaptan ara dedim wifi bağlıydı. ordan aradık çalmıyor ve msjlar tek tikte kalıyor kafayı yemek üzereydim evi talan ettim telefon ortada yok. Yarım saat eşimle evi aradık yok yok yok çıldırmak üzereyim. Ve yarım saat sonunda telefonu sokak kapısının girişindeki vestiyerin üstünde ufak düz bir parça var orada buldum. Telefon uçak modundaydı nasıl uçak moduna geçti (telefon şifreli eşim bile bilmiyor) ne nasıl vestiyerin üzerine gitti kafayı yicektik. Annemi aradım anlattım alır götürürler bazen senle uğraşırlar dedi. Bu nasıl bi olay korkudan zor uyuduk akşam.

Dün başıma bir olay geldi. Size de böyle bir şey oldu mu?