Ben yıllarca hoca hoca gezip üzerimdeki büyüyü bozdurmya çalıştım. Lakin sadece param gitti. Tam ümidi kesmişken bir medyum buldum. Allah razı olsun ondan. O ara iatanbuldaydı şimdi bursaya taşınmış. Telefonla arar arada bakim yaptırırım. Hayata tekrar gelmiş gibi oldum. Paralarinizi sahte hoca ve medyumlarda çar çur etmeyin. İsteyen olursa bilgilerini yazarım. Bize de Allah razı olsun deyin yeter
63120 Yorumla
Boğa+1 yılselam. Medyumunuzun ismini yazar mısınız rica etsem. Yeni bebeğin olacak her kapı yüzüme kapanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Boğa+1 yılselam. Medyumunuzun ismini yazar mısınız rica etsem. Yeni bebeğin olacak her kapı yüzüme kapanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Oğlak+1 yıl@Bahar161622 nasıl sizce bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Oğlak+1 yılsevgili_m okadar çok dolandılrdım ki ne kadar zamanda etki aldın
Oğlak+1 yıl@Bahar161622 ne kadar zamanda etki aldın ne kadar yaptı sana detaylı bilgi verebilirmisin rica etsem o hocaysa verdiğin teli konuştum 20 gün diyor ne kadar doğru nasıl güvenebilirim
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yılBilgilerini alabilir miyim bende çok acil Allah rızası için
Boğa+1 yıl@RUZGAR5914 benimde aynı şekilde..
Kova+1 yılHocaya nasil ulasiriz
Balık+1 yılHocaya nasıl ulasabiliriz
Akrep+1 yıl@Esrasamet banada yardimci olirmusun lutfen
Kova+1 yılBilgilerini paylaşabilir misiniz?
Oğlak+1 yıl@RUZGAR5914 acaba sonuca ulastiniz mi? Cok acil bir durum soz konusu. O yuzden bu siteye uye oldum. Bilgileri bana da ulastirabilir misiniz?
Oğlak+1 yıl@Erek60 size ulasmam lazim nolur bana yanit verin. Bir kisinin adini ve baba adi bilgisini versem gene bir seyler soyleme imkaniniz olur mu? O kadar ogrenmeye ihtiyacimiz var ki
Oğlak+1 yıl@Erek60 cok kritik bir durumla karsi karsiyayiz acaba size baba adi ve kisinin adini versek yardimci olmaniz mumkun mu Allah rizasi icin cevap verin cok acil
Oğlak+1 yıl@RUZGAR5914 acaba bilgileri bana da soyleyebilir misiniz Allah rizasi icin. Cok acil cok kritik bir durum soz konusu. Allah rizasi icin okuyirsaniz yazin
Terazi+1 yılO hocanın bilgilerini paylaşırmısın sahtekar cok hoca var parana mı yanıcaksın cekfiğin cileyemi sen ns mutlu ki bulmuşsun bizede vesile ol bizde gidip sağlığımıza kavuşalım inş
Koç+1 yılmerhaba söylediğiniz hocanın bilgilerini paylaşır mısınız
Oğlak+1 yıl@mistikkkko Merhaba, numarasını öğrenebildiniz mi😔
Kova+1 yılMerhaba allah rızası için numarası var mı hocanın @sevgili_m
Kova+1 yılMerhaba nolur numarasını verin @sevgili_m
Kova+1 yılÖzelden yazamıyorum yeni üyeyim lütfen numarasını verin allah için @sevgili_m
İkizler+1 yılhocanın bilgilerini bana da gönderebilir misiniz
Akrep+1 yıl@Erek60 yorumlar mısın benide
Koç+1 yılnasıl ulaşabilirim
İkizler+1 yılHocanın bilgilerini atar mısın lütfen acil
Boğa+1 yılMerhaba bana iletişim bilgilerini verebilir misiniz
Koç+1 yılMerhaba bende bursadayim hocaya nasil ulasirim yardimci olabilirmisiniz
İkizler+1 yılBana acil lazım yarın gidicem
İkizler+1 yılBana yazar mısınız
Aslan+1 yılBilgileri var mı hala?
Boğa+1 yılYardımcı olur musunuz
Koç+1 yılMesaj atamıyorum ama Allah aşkına çok zor durumdayım bana da söyler misiniz
Yengeç+1 yılBilgileri verebilir misiniz
Koç+1 yılBana bilgileri paylaşa bilirmisiniz lütfen çok acil ihtiyacım var yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum
Koç+1 yılYeni üye olduğum için mesaj atamıyorum bana ulaşırmısınız lütfen
Aslan+1 yıl@sevgili_m merhaba emrah hoca numarasını gönderebilirmisiniz acaba
Boğa+1 yılİletişim
Yengeç1 yıl@leyladabimecnun Allah rizasi icin buyu bozan hoca lazim,, hastamiz var... soze de baskalarina da soruyorum bildiginiz hoca var mi
Yengeç1 yıl@Bahrişnil bulabildimiz mi? Allah rozasi ocin calisanhoca ariyoruz,, buyu bozacak
Yengeç1 yıl@Dılfuzafıdan Allah rizasi icin buyu nozacal hoca lazim... cok acil:( bilen varsa tel ya da yerini boyle bir hocanin yazabilir mi
Boğa1 yılİsim paylaşabilir misiniz lütfen
Kova1 yılnolur kim oldgunu soyleyin
Koç1 yılBanada bilgi verir misin canım acil !
Yengeç1 yılHocanın adını adresini telefonunu vs verebilir misiniz
Aslan11 ayKardeşim bana da yardımcı olur musunuz çok sıkıntılıyız çocuklarım var ALLAH rızası için vesile olun nasıl ulaşabiliriz
Oğlak10 ayMerhabalar. İletişim bilgilerini öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.
Akrep9 aykim acaba öğrenebilir miyim
Yay7 aybana mesaj atar mısınız numarasını ismini
Terazi6 ayLütfen bilgileri verir misiniz ya
Terazi6 ayLütfen bilgileri bana da verebilir misin ya lütfen
Oğlak4 ayBilgi verir misin medyumla ilgili
Akrep1 ayMerhaba, medyumun ismini bana da yazar mısınız?
Boğa26 güBanada özelden iletişim numarası verir misiniz
Boğa26 güLütfen iletişim numarasını yazarmsınız ya da konumu varsa
En İyi Cevaplar
+1 yılcanim ayetel kursi fatiha felak nas ihlas surelerini gunde 3 er kez oku buyuyle ugrasma herseyde bir hayir vardir icini ferah tut vesveselere kapilma
75 Yorumla
Soran+1 yılyalız yanına gidip okuyamam, uzaktan anca etkisi olur mu bilmem.
Terazi+1 yılonun niyetine oku canimolur ALlah yardimciniz olsun
Soran+1 yılSağ ol canım umarım eski haline döner
var buyu bozan ehlu sınnı gercekten bakıma ucret talep etmeyen bır hoca tavsıye edebılırım emrah hoca ıletısımı emrahhoca dıye yazrsanız nete bulabılırsınız
624 Yorumla
Kova+1 yılIletisim bilgosi var mı acaba
Oğlak+1 yılÖzelden yazabılırmısınız bunkonu hakkımda sormak ıstedıgım seyler vat ben yazamıyorum
İkizler+1 yılmerhaba arkadaşım banada acil bir hoca lazım dediğin kişinin bilgilerini bana özelden atarmısın lütfen bende bursadayım bana kısmet bağlama büyüsü yapıldığına inanıyorum bozdurmak istiyorum düzgün bir hoca bulamadım bana özelden iletişim bilgilerini atarsan çok makbule geçer ve hayır duamı alırsın.
Oğlak+1 yılMerhaba onemli bir durum soz konusu. Acaba iletisim bilgilerini bana da Allah rizasi için yollayabilir misiniz? Lutfen okuyosaniz geri cevirmeyin. Cok onemli
Oğlak+1 yıl@ecznoktay isim versek babasinin ismini de versek anlama imkani var mi? Cok kritik bir durum soz konusu acilen Allah rizasi icin cevap verirseniz cok seviniriz. Anne isminden pek emin degiliz cunku
Boğa+1 yılBana da yollayın nolur iletişim numarasını 😒
Yengeç+1 yılLütfen paylaşır mısınız rica ediyorum
Koç1 yılBanada yardım
Aslan11 ayKardeşim bana da yardımcı olur musunuz çok sıkıntılıyız çocuklarım var ALLAH rızası için vesile olun nasıl ulaşabiliriz
İkizler10 ay@ecznoktay Bursa da mı emrah hoca nasıl ulasabiliriz
Kova7 aybana ulaşırmısınız lütfen
Terazi6 ayLütfen bilgilerini verebilir misiniz
Oğlak4 ayemrahhoca
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne büyüsü töbe töbe büyüyü ne bir insan yapabilir nede bozabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaptırmam kardeşim ama yapanlar var, ben yapıldığından şüpheleniyrum ve varsa bozmak istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Adını ve anne adını yazarsanız bakabilirim var mı yok mu diye
7160 Yorumla
Boğa+1 yılSiz yapıyor musunuz?
Balık+1 yıl@Gizemliyesil Sadece büyü bozarım musalat temizlerim
Balık+1 yıl@gamze1983 selam buyrun
Balık+1 yıl@Gizemliyesil ben büyü yapmam ve nasıl yapıldığınıda bilmem sadece tesbit eder ve bozarım
Balık+1 yıl@gamze1983 10-11 yıl önce erkek bir şahıs tarafından çok çeşitli büyüler yapılmış
Balık+1 yıl@gamze1983 bunları çözmek biraz zaman alır ha diyince olacak iş değil
Kova+1 yılKamil selma
Balık+1 yıl@Burcuergun76 20 yıl kadar önce aile dışı bayan tarafından bir takım büyüler yapılmış ve bu büyülerden dolayı, bayan erkek karışık musallat yaşıyorsunuz
Kova+1 yılPeki ne yapmam gerek kadin tarafindami buyu var ekekte var mı tesekkurler
Kova+1 yılBenim adim burcu anne adim filiz bizdede var mı buyu
Balık+1 yıl@Burcuergun76 10 ay kadar önce büyülü bir şeyler içmişsin.6-7 yıl kadar önce aile dışı erkek tarafından bir takım büyüler yapılmış, bayan erkek karışık musallat yaşıyorsun.1 adette vefk gibi bir şey var üzerinizde olmalı
Kova+1 yılNe yapmak lazim bununla ilgili yardimci olur musunuz
Kova+1 yılBirde bayan erkek musallat ne demek aciklarsaniz sevinirim
Balık+1 yıl@Burcuergun76 Öncelikle büyü ve musallattan dolayı bir rahatsızlığınızın olması gerekir, baş ağrıları, uyku problemi, yorgunluk, halsizlik vb. gibi, böyle şikayetleriniz var mı
Kova+1 yılEvet var surekli yorgun hissediyorum uykum duzgun degil kalp carpintim var ruh halim bir dk tutmuyor birbirini islerim rast gitmiyor
Balık+1 yıl@Burcuergun76 cinlerin insanlara, uylaması, aşık olması, rüyalarına girmesi, görünmesi ve bir takım sesler duyurmasına musallat denir
Kova+1 yılAnladim bu bende var gibi surekli ruyalarimda varlar
Balık+1 yıl@Burcuergun76 Büyüleri tek tek çözüp, musallatları temizledikten sonra evinin içerisinde bulunan cin ve musallatlarıda temizlemek gerekir
Kova+1 yılVekf kotu bir seymi ustumde yok fakat bir garip adam bana vermisti ustunde tasi diye acma dedi ben actim bir tanesini cok kotu oldum sonra kapali olan nerde bilmiyorum bulamiyorum
Balık+1 yıl@Burcuergun76 vefk in sana zararı var, bulunup imha edilmesi gerekli
Balık+1 yıl@Burcuergun76 Allahın izni ile bozulur fakat beden içi içmiş olduğunuz büyülü içecek sıkıntılı
Kova+1 yılNe yapmam gerekir? yardimci olurmusunuz? birde vekf nerde bilmiyorum bulamiyorum bulursam nasil yok etmek lazim? Sevdigimle mutluyum fakat bir sey oluyor benden kaciyor sebeb yokken buda buyudenmidir. saygilar simdiden cok tesekkur ederim.
Balık+1 yılAnnem özlem ben ceren
Balık+1 yıl@Nerec-2017 Büyü vb. olarak bir şeyler yok gözüküyor, musallat yok gözüküyor, yalnız Nazar, Haset ve Göz var üzerinizde
Yengeç+1 yıl@Erek60 lütfen benim de üstümde büyü ya da musallat var mi bakar mısın? Adım burcu anne adım nuray.
Balık+1 yıl@Akmıkaramı Aile dışı erkek tarafından 10 yıl önce büyü bağlama büyüsü, gizlilik kapalılık, beden içi büyüsü (büyülü bir şeyler içme) gibi birtakım büyüler var, bu büyülerden dolayıda, bayan erkek karışık cin musallatı yaşıyorsunuz.
İkizler+1 yılAdım Güneş annemin ismi Rabia, benim için için bakabilir misiniz?
İkizler+1 yılHocam daha detayli yazamazsınız erkek nasıl bir erkek?
Balık+1 yıl@Deryasıla Ben büyü yapmayı bilmem bilsemde yapmam, ben sadece tesbit edip çözümünü yaparım, musallat varsa onları temizlerim
Balık+1 yılBenim adım halime
Anne adı mevlüde
birde ablam için sormak istiyorum anlamın adı hediye.. Annemiz birdir özdür öz ablam. Bendede ondada ve babamdada yıllardır olan maddi manevi ve bereketsizlik bir türlü bitmedi biryerde nasibimiz olmuyor işlerimiz rast gitmiyor. Ablamla dükkan açtık binbir zorlukla kapandı iflas ettik işe giriyoruz işyeri kapanıyor ya da maaş ödenmiyor ya da çıkartılıyoruz ablamla ikimizin evlilikleri bitti yıllar evveli. 3 kardeşiz iki kız bir oğlan. Simdi ablam geceleri dayakmı yiyor nedir surekli morarıyor heryeri eli şişiyor kendi kendine gülüyor birden ağlıyor ve sürekli uyurken ayağından çektiklerini söylüyor bana. Bendede sıkıntılar çok fazla var ama sanırım ablam benden daha ağır. Bir büyü varsa bu tüm aileyi etkilermi yoksa bende de büyü var mı hocam
Balık+1 yıl@Halimeoncu 35 yıl kadar önce Annene erkek tarafından büyüler yaptırılmış, büyülerle birlikte büyülü bir şeyler içirilmiş, içirilen bu büyülü içecekden dolayı, Anneniz, size ve kardeşlerinize gebe kalıp sizi ve kardeşlerinizi göbek bağı yoluyla besleyip, siz doğduktan sonrada ssizleri emzirdiğinden dolayı hepinizin bedeninin içine ve üzerinize Annenize yaptırılmış olan bütün büyüler geçmiş durumda, aynı durum babanızdada mevcut, ama o kendi içmiş gibi, yani sizin sorunlarınız doğuştan geliyor, büyü ve musallatlarınız var sıkıntılı bir durum
Koç+1 yılFurkan anne nargül brnim adımda özlem annem behice bide size nasıl ulaşabilirim
Koç+1 yıl@Erek60
Balık+1 yıl@İsimsiz9498 Nargül oğlu furkan temiz hiç bir şey yok
Balık+1 yıl@İsimsiz9498 Behice kızı özlemde sadece nazar var
Koç+1 yılFurkan annesi nargül rşim onda var mı
Koç+1 yılSize mesaj atamıyorum nasıl ulaşabilirim siteyede üye oldum ama mesajj atamıyorum ulaşıtmısınız bana
Balık+1 yıl@İsimsiz9498 Nargül oğlu furkanda hiç bir şey yok temiz
Boğa+1 yıl@Erkek60 banada yardımcı olabilir misiniz lütfen Allah rızası için
Balık+1 yıl@Gizemliyesil Kendi kendine işlem yaptırmışsın nasıl çözülecek bu büyüler, çözülen büyüler kim yaptırdıysa çözüldüğü an ona gider sendeki büyüler ne olacak kime göndereceksin
Boğa+1 yılNasıl yani anlamadım açık konuşur musunuz acaba
Balık+1 yıl@Gizemliyesil Kendi kendine büyü yaptırmışsın
Terazi+1 yılBana da bakar misiniz
Terazi+1 yılMerhaba bana da bakabilir misiniz. Ismim yonca anne adı reyhan.
Yay+1 yılBanada bakabilirmisiniz?
İkizler+1 yılGerçekten görebiliyormusunuz ne olduğunu
İkizler+1 yılBen kübra anne Adı gülşen
Aslan+1 yıl@gecemavisii96 sariya yakin beyaz renli orta boylu ve gozunuzde sanki bir rahatsizlik var gibi
Yengeç+1 yılustat nasil bakiyorsun sadece ismi ve anne adiyla merak ettim hani bunun dogum yili ayi saati ve hesaplamasi harf unsuru d9ga tabiati bu kisilerin dogum saatini nasil cikariyorsun sadece isim ve anne adiyla hangi saat semsmi zukre mi kamer mi musterimi utarit mi ay mi hangisi ve bunlara istinaden birde gunduz ve geceleri var nasil oluyor acaba arkadaslar inanmayin sadece isim ve anne adiyla bakilamaz bakilsa bile kafadan isim atin ondada buyu var det bu isler oyle kolay degil
Yengeç+1 yılbakin demedim mi herkese ayni aeyleri soyluyor musallat var vs vs kim yapmis ne zaman yapmis yaparken ne kullanmis bu bilgiler yok cunki nette bir ssitem var ecved hesabi diye ona bakiyorlar musallat olan kisiler halleri farklidir besmele cekin eger cekebilirseniz sizde bir sey yok medyumlara asla ve asla inanmayin ilim irfan bilmez bu isler ehli olana gidin
Oğlak+1 yılAnnem için Sormak istiyorum. Adı Necibe Annesinin adı da Behiye
Boğa+1 yılRamazan anne adı hilmiye bakar mısınız lütfen
Boğa+1 yılSizinle nasıl iletişime geçebilirim. Yardiminiza ihtiyacım var. Acil
Boğa+1 yılzeybekali@mynet. com a iletişim numaranızı gönderebilir misiniz. Bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var. Allah rızası için.
İkizler+1 yılVahide oğlu sebahattin 1980 doğumlu
Oğlak+1 yılAdini ve baba adini biliyoruz acaba olur mu? Nolur geri donus yapin cok kritik :(
Koç+1 yılmerhaba bizimde rızık sorunlarımız oluyor sürekli eşimin adı Fatih anne adı yücel benim elanur anne adım çiğdem. sürekli ruhsal sıkıntılarımız da var
Boğa+1 yılBanada bakabilirsiniz. adim Ayşe annemin adı Seniye. esimin adı Hamit annesinin adı Aynur
Oğlak+1 yılMerhaba bende söylesem bakarmısınız
Boğa+1 yılErek60 yardımcı olabilirmisin benim kızım 7 yasinda ve birtakım şeyler yaşıyor tuvallette konuşmak istiyor küfür ediyor istenmeyen el kol hareketleri yapıyor kardeşine şiddet içeren örnek catal li batırcam ona gözümü çıkarmak istiyorum diyor ve bunları ben yapmak istemiyorum ama içimden bi ses yap diyip rahatsız olup ağlıyor musallat var mı lutfen yardımcı olur musunuz kızımın adı FERHANMİNA KAPAN ANNE ADI SELVER KAPAN bana yardımcı olur musunuz
Boğa+1 yılErek60 benim kızim 7 yaşı bakarmisin muşaklar var mı kızım FERHANMİNA KAPAN anne SELVER KAPAN
Boğa+1 yılBana da bakar Mısıniz rica etsem büyü var mi diye, ben ve eşim de. Suohelebdigim şeyler var
- +1 yıl
Bana da bakabilirsin rica etsem.. Enbe adım ismigul adım seckin
Balık+1 yılAdım Ceyda anne adım Nursabah
Yay+1 yılAdi sedef anne adı nazikar
Boğa+1 yılUmarım buralardasındır Canan anne ismi Muradiye
Oğlak1 yılBenim adım sudenur annemin adı Bakiye
Çok kötüyüm agrilarimdan yoruldum sürekli intihar düşünüyorum nolur yardım edin
Kova1 yıladım ibrahim anne adı Fatma bana da bakar mısınız güvenmediğim biri baktı ve bende farklı büyüler olduğunu söyledi
Başak1 yılHocam buradaysanız babam için bakar mısınız ismi harun anne ismi hadice babamın üstünde bir şey var mı diye
Aslan11 ayBakabilir misiniz adım almina annem behice (kimlikte nazime) ablama da bakar mısınız ismi Ece
Yay5 ayad Sevcan anne adı Nebiye bakabilir misiniz?
Oğlak4 aySiz büyü bozuyormusunuz
tatlım bursa da değil ama istersen bilgiğim bir hoca var bir konuş
219 Yorumla
Boğa+1 yıl@Grikedi66 Samsun'da kim var. Yardımcı olur musunuz.
Boğa+1 yıl@Yılmaz2335 siz hoca buldunuz mu
Boğa+1 yıl@Grikedi66 hocanin nosunu verirmisiniz
Kova+1 yılMerhaba numarasını verir misiniz nolur yeni üyeyim mesaj atamıyorum @Gizemm4545 @bade-su @Kahwemm
Kova+1 yıl@Grikedi66 merhaba nolur numarasını verin istanbuldayım yeni üyeyim mesaj atamıyorum
Boğa+1 yıl@İrembairem merhaba bilgi aldınız mı
Aslan11 ay@Grikedi66 Kardeşim bana da yardımcı olur musunuz çok sıkıntılıyız çocuklarım var ALLAH rızası için vesile olun nasıl ulaşabiliriz
Kova7 aybana ulaşırmısınız
Çok faydasını ve sonucunu gördüğünüz büyü yapan ve bozan bir medyum veya hoca tanıdığınız var mı acil yardımınız gerekli lütfen doğru kişileri tavsiye eder misiniz durum çok acil
10 Yorumlaarkadaşlar gerçekten çok zor durumdayım bu konuyla ilgili bana da yardımcı olabilir misiniz? adım melike anne adı mehtap
00 Yorumla
+1 yılHerkese selamlar olsun Bursa'da büyü bozan hoca var mı tanıdığı olan Allah u teâlâ bin rızası için yardım etsin selam ve dua ile
28 Yorumla
Terazi+1 yılemrah hoca var denemedim ama konuştum para gönlünden ne koparsa dedi
Kova+1 yıl@berfu07650765 sonuc ne oldu lütden dönüş yaparmısınjz
Yay+1 yıl@berfu07650765 nerde bu hoca
Boğa+1 yıl@berfu07650765 hocanın numarasını verebilir misiniz
Yengeç1 yıl@berfu07650765 ne islem yapıyormus emrah hoca sordunuz mu?
Balık1 yıl@berfu07650765 merhaba hangi Emrah hoca
Boğa1 yıl@berfu07650765 telefon numarasini atarmisin hocanin
Akrep29 gü@berfu07650765 nerden ualaşblrm
+1 yılArkadaşlar bursada önerebileceğiniz bir hoca var mı?
21 YorumlaMerhaba bana da bilgilerini verir misiniz rica etsem. Cok zor durumdayim?
00 YorumlaSize yardımcı olan oldumu çok zor durumdayız varsa bildiğiniz hoca köylermisiniz lütfen
03 Yorumla
İkizler1 yıl@Bianka123 nerde bulbiliriz hocayi?
Aslan11 ay@Bianka123 Kardeşim bana da yardımcı olur musunuz çok sıkıntılıyız çocuklarım var ALLAH rızası için vesile olun nasıl ulaşabiliriz
Benimlede paylaşabilirmisiniz hocanın ismini numarasını
40 Yorumlamerhaba arkadaşlar,
hocanın numarasını paylaşır mısınız?10 YorumlaMerhaba adim meral anne adi yeter. Allah rizasi icinbi bakarsaniz sevinirim
00 Yorumlaerek60 bana da bakar mısınAsım SEVGİanne aşı NAŞİNAZ
00 YorumlaAnne adı nurten benim adım uğur bakarmısınız rica etsem
01 Yorumla
Yengeç+1 yılMerhaba benim adım Songül baba adı kadim anne adı ayfer bakma şansınız var mı
merhaba busadan bende bulabildiniz mi sonuç alabildiniz mi?
10 Yorumla
+1 yılisinde ehli olan medyum. olmayan bakima ucret talep etmeyen bir hoca tavsiye edebilrim emrah hoca
07 Yorumla
Aslan+1 yılNasıl ulaşırım acaba
Terazi+1 yıl
+1 yılbenım de iyi bir hocaya ihtiyacım var yardım edebilir misiniz.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 7,6b cevap paylaştı. Büyüye Kurandan dolayimi inanniyorsunuz soran.
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyü yapılıyor maalesef canım, ben yapmayacağım, Allah da yaptırtmasın zaten. bozdurmak amacım. O bahsettiğim kişiyi görsen anlardın ne demek istediğimi. Ben Kuran ı Kerim den dolayı inanıyorum da demedim.
Hocam bozuyor, sizi buluşturabilirim.
027 Yorumla
Soran+1 yılHocanızı nerede bulacağım. Hangi şehirde oturuyor?
Soran+1 yılBen Bursa'da oturuyorum ve sehir disi gidemem maalesef. Bu bahsettigim kisiyi de oralara goturemem. Uzaktan buyu bozan bir hoca ariyorum. Ilginize tesekkurler.
Soran+1 yılNasil halledecek? Biraz daha detayli anlatirsaniz sevinirim.
Soran+1 yılTabi yaziyorum.
Koç+1 yılBenide bulusturabilirmisin sorunum ayni
İkizler+1 yılBu hoca nin numarası varsa yazabilir misiniz çok ihtiyacım var.
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yılBilgilerini verebilir misiniz banada
Boğa+1 yılHocanızın bilgilerini alabilir miyim çok acil
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yılHocanın bilgileirni bana da yollar mısınız acil
Kova+1 yıl
Balık+1 yılUzaktan büyü bozma olmaz. Ya büyüye maruz kişiyi getirirsiniz ya da büyüye söz konusu mahale gidilir. Bursada var birisi
Koç+1 yılNasıl ulaşabiliriz mesaj atamıyorum bana bilgilerini verebilir misiniz
Aslan+1 yılHocsnın telefonunu slabilirmiyix
Aslan11 ayBana da lütfen yardımcı olun
Terazi9 ay@Dilbercann merhaba yerini rica etsem bende bursadayim cagre arıyorum teşekkürler
+1 yılbir sonuca ulaştınız mı acaba?
10 YorumlaSamsun'da tanıdığım var ve sahtekar değil.
05 Yorumla
Kova+1 yıl
Koç+1 yılbana da bilgisini atarmısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılHacamat vurdur sırttan belgeli hacamatçıya git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoran naptniz bozuldumu buyu nssil yaptin?
00 Yorumla
+1 yılbüyüye inanma git kur'an oku geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyülere inanıyorum Allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Banada bakarmisinjz
10 YorumlaBıldıgınız ıyı bir hoca varmı?
18 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet var
Koç+1 yıl
Koç+1 yılKim?
Yay+1 yıl@Grikedi66 bursa da bildiginizhoca var mi?
Koç+1 yıl@Utkuh93 ne bu hocamı falcımı
Koç+1 yıl@Utkuh93 kaç para alıyor
Fikriye kızı Tuğba banada bakar mısınız lütfen
00 Yorumla
+1 yılHocanın adını öğrene bilir miyim
00 Yorumla
+1 yılBilgilerini banada verir misiniz lütfen
00 YorumlaBilgileri alabilirmiyim
01 Yorumla
+1 yılEğer hoca bulduysanız bana da söyleyin 😣
00 Yorumla
+1 yılTanıdığım biri var bursada
03 Yorumlaİsmini anne ismini yazarsanız bakalım
021 Yorumla
Oğlak+1 yılMerhaba siz büyü yapıyormusunuz @kapçı
Oğlak+1 yıl@kapçı
Oğlak+1 yıl@Bahar161622 ne zaman verir teli acaba
Kova+1 yılSelma anne adi
sevdigimin adi kamil
Filiz anne adi
benim adim burcu
Balık+1 yılAnnem özlem ben ceren
Yengeç+1 yılIsmim burcu anne adi nuray. Bana da bakabilir misiniz?
Boğa+1 yılBanada bakar mısınız
Koç+1 yılÖzlem annem behice bide eşime bakarmısınız furkan anne nargül
Terazi+1 yılBana da bakarmisiniz?
Anne adı Fatma
Benim adım kübra
Aslan+1 yıl@Erek60 adım esra anne adı nuray
Terazi+1 yılMerhaba bana da bakabilir misiniz acaba. Ismim yonca anne adı reyhan.
Yay+1 yıl@Erek60 bana da bakarmısıniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Erek60 annemin adı lale benim adım huriye
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltuzlu suyla yıkansın
00 Yorumla İstanbul'da var
01 Yorumla
+1 yılCvp yazarmisiniz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası