Yavru köpegim kucagimda agliyor?

Merhabalar
ben bir arkadasimla birlikte bir kopek aldik fransiz sean&bearnad babasinin ne cins oldugu bilmiyoruz kopek kupay kirmasi dark hunk ile beagle arasi birsey
Daha 45 gunluk ben bu yaklasik 5 gun once falan kucagimdayken elimi isirdi ben can havliyle bir elimi cektim diger kolumun ustunde sirtustu yatiyordu o an kendini attirdi *hani bebekler geriye dogru attiriyor ya ) yere dustu bir 10 sn falan agladi bende cok korktum bisi oldu diye koltugun arkasina girdi aldim kucagima sevdim falan severken uyudu. Ondan sonraki gunlerde artik ne zaman kucagima alip koltuga cikartsam ya da kollarimma alsam ya titriyor korkudan ya da belli bir muddet 1-2sn miyakliyor sonra severkeb severken uyuyorr daha dun gece bu tirnqklarini gecire gecire zorla cikiyor koltuga bu cikti koltuga yastigi kemirmeye basladi ben tam elimi uzattim asagi indircem daha degmedim bile nasil bir miyaklama 10-15sn durmadi arkadasim aldi kucaginda ondada durmadi sonra yine uyumus
kopegimin bana guveni kalmadi ilk geldiginde kucagimdan inmezdi ben uyurken tepeme cikartdi aciktigi zaman yemek kabini arkadasima degilde bana getirdi ne bilim ben nu kopege nasil davranabilirkm sadece elimde yemek varsa yanima geliyor manyak :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ilk geldigun bile miyaklamadi kendi yataginda yalniz biraktik sadece ben ona dogru yaklasinca korkuyor benden korkuyor unuturmu bilmiyom ama sayginligi kazanmak icin ne yapmaliyim. Benim ona karsi davranislarim nasil olmali?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sagolun kopegim bugun odanin kapisini acarken ustume dogru kostu zipladi falan sonra yegini yedikten sonra oyun oynadik drniyim kucagima akiyim dedim beni yalamaya calisti zamanla oturcak galiba :) ama siz yine benim ve onun davranislari dogrultusunda tiyolar verebilirsiniz
Yavru köpegim kucagimda agliyor?