Ev kira değil.
Çocuklar lise ve üniversite çağındalar.
Böyle bir ailenin ortalamanın üstünde bir hayat yaşamaları için ihtiyaç duyacakları aylık gelir nedir?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
evin şahsa ait olma durumu şehir aldığı para harcamalar gelir giderler derken hesap büyür.çocukların okul masrafları.aklıma ilk gelen aylık 2000 tl oldu tabi ev kira ise orası sakat.otobüs kullanıyorsada sorun.şirket aracı varsa iyi.istanbul gibi biryerde zor ama imkansız değil.2 ebeveyn 1 çocuk 1100 tl maaş otobüsle işe giden kirada olan kömür masrafı olan bir tanıdığım var mesela.sadece çocuk ufak okul masrafıda olsa bu zorlar.birde eşi ameliyat oldu.adam güvenlik part time işlerede gidiyor ayrıca işte öyle idare ediyorlar kaç yıldır.
İstanbl şartlarında ev de kira ise 2000-2500 lira civarı dostm
25000. Bu aileyede bağlı. Arkadaşım 4 kardeş 1000 lira ile geçiniyorlardı.
Cevap
6Cevap
çocukların masrafı adam bası okuldu gezmeydi spordu tatildi ayda 7-8 kagıt tutsa..15 kagıt o eder...senin masraafında 5 diyelim..mutfak parası benzin vs herseyi toplarsan gene 20 kagıt enaz..oda pra biriktirmeden..köşeye bişi atmadan..
oha yorumları okudum şimdide, millet dövücek beni:) detay verirsen yeni bi fizibilite cıkariyim..ne biliyim ne istedigini tam olarak..millete bak 1 milyar demiş..ulan sırf tatile giderkenki uçak parası 1 milyar..
2000 ile 3000 tl arası birde yapılan iş belli olsaydı iyi olurdu.
Kimisine 2 bile yeter kimisine 9 yetmez...
Bu aileye göre değişir.
en az 3500 gibi düşünüyorum
çocukların yaşlarına göre de değişir
ev kira değilse 2500 normal
en az 3000 tl ki oyle bile zor
şehire göre değişir
İstanbul gibi bir şehrin şartlarında diyelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar