Yunus polisler tarafından peşlenen var mı?

Bu akşam arkadaşlarla beraber dışarıya çıktık. Alkollü bi mekandan dönüyorduk eve. Arkadaşlarımı evlerine bıraktım kendi evime dönerken yolun başında yunus polis sürüsü gördüm. Bir şey için orada bekliyorlardı. El feneriyle bana dur işareti yaptılar ama ben U dönüşü yaparak kaçtım arabayla ara sokaklardan. Korktum eğer beni alkollü görürseler ehliyetimi alırlar diye o yüzden kaçtım. Nasıl olsa beni bulamazlar gibisinden canım düşündüm. Onca yoldan sonra bi baktım ki karşı yoldan çıktılar önümü kestiler. Kontağı kapat ve arabadan in diye bağırdılar ne yapacağımı şaşırdım indim dedim herhalde beni ya vuracaklar ya da ters kelepçe yapıp götürecekler. Arabanın içini aramaya başladılar alkol dışında bişey yoktu. Alkolden dolayı korkup kaçtım dedim. Biz senin alkolünün peşine mi düştük bizim canımızı tehlikeye atıyorsun dediler neden öyle dediler anlamışta değilim. Sonunda ehliyetimi almadılar çok şükür. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama nasıl yakaladılar beni ve neden bu kadar sert davrandılar bilmiyorum. Başına buna benzer bi olay gelen var mı? Arabaya ceza yazsalardı o an söylerlerdi herhalde dimi?

Yunus polisler tarafından peşlenen var mı?