Moral bozmaya çalışan arkadaş (ego tatmini için)?

Arkadaşlar dün akşam konser vardı benim gayet enerjim yüksekti akşama kadar güldük eğlendik gayette iyiydim yani bi arkadaşım daha var onunla konsere gittik ben normalde biraz ağır duran bi kızım heryerde kıvırtmam erkekler tarafından dikkat çekmek için asla uğraşmam o tarz şeyleri fazla sevmem neyse konser daha yeni başlıyor bu anlattığım arkadaşım da alttan alttan beni kıskanıyor ben önceden çok makyaj yapardım markete giderken bile süslenirdim ama 20 yaşım bana farklı bir olgunluk getirdi fazla makyaj saçma geliyor güneş kremi dudak kalemi ve dudak yağı bide surersem allık gayet sade ve doğal ben bunun büyük bir özgürlük olduğunu düşünüyorum çünkü ekmek almaya bile saatlerce makyaj yapardım artık özgüvenim var kimseyi umursamıyorum ve normal ortamlara makyajsız gidiyorum onun yaptığı abartı makyajı düğünde özel günde vs yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum bu arkadaşımda taa yolda başladı sen sevgilinle... olayı yaşadıktan sonra çöktün (aslında çoktan toparlandım iyiyim modumu düşürmeye çalışıyor), ben mesela kpss çalışacam boş zamanlarda oda gezme derdinde kulüplere üye olmuyorum diye sen çok asosyal bir insansın, neyse gittik o kadar dikkat çekmeye çalışıyor ki arkadaşım kapalı ben açığım daha edepliyim sürekli erkeklerin dibine girmek istiyor dikkat çekmek için farklı şeyler yapıyor çok sinir oluyorum böyle şeylere sonra ben hâlâ enerjim falan çok yüksek bana şey demeye başladı kolumdan tutuyo böyle şakasına yapmış gibi knka hadii oyna neden enerjim düşük çok mutsuzsun oyna biraz falan demeye başladı böyle diyip diyp gülüyor aslında daha yeni başladı konser biraz canlansa zaten kafama estiği kimseyi takmam ve artık kendimi biraz daha olgun hissediyorum dinlemek daha güzel geliyo bana geçen yıl mesela bende dans etmek isterdim bu anlattığım arkadaşım yaşı benden bir yaş küçük neyse bu sürekli beni eleştirdi eleştirdi bütün mutluluğum enerjim gitti tartıştım zaten bozuldu oda vs vs bu şekilde kıskançlıktan enerjinizi sömürmeye çalışan ya da kendi egosunu bu şekilde tatmin ediyor da olabilir ne tepki verirdiniz ne yapardınız ben ordada yüzüne söyledim zaten bunları ama çok kalabalıktı bugün çağırdım yüzyüze konuşacağım

Moral bozmaya çalışan arkadaş (ego tatmini için)?