Arkadaşlar dün akşam konser vardı benim gayet enerjim yüksekti akşama kadar güldük eğlendik gayette iyiydim yani bi arkadaşım daha var onunla konsere gittik ben normalde biraz ağır duran bi kızım heryerde kıvırtmam erkekler tarafından dikkat çekmek için asla uğraşmam o tarz şeyleri fazla sevmem neyse konser daha yeni başlıyor bu anlattığım arkadaşım da alttan alttan beni kıskanıyor ben önceden çok makyaj yapardım markete giderken bile süslenirdim ama 20 yaşım bana farklı bir olgunluk getirdi fazla makyaj saçma geliyor güneş kremi dudak kalemi ve dudak yağı bide surersem allık gayet sade ve doğal ben bunun büyük bir özgürlük olduğunu düşünüyorum çünkü ekmek almaya bile saatlerce makyaj yapardım artık özgüvenim var kimseyi umursamıyorum ve normal ortamlara makyajsız gidiyorum onun yaptığı abartı makyajı düğünde özel günde vs yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum bu arkadaşımda taa yolda başladı sen sevgilinle... olayı yaşadıktan sonra çöktün (aslında çoktan toparlandım iyiyim modumu düşürmeye çalışıyor), ben mesela kpss çalışacam boş zamanlarda oda gezme derdinde kulüplere üye olmuyorum diye sen çok asosyal bir insansın, neyse gittik o kadar dikkat çekmeye çalışıyor ki arkadaşım kapalı ben açığım daha edepliyim sürekli erkeklerin dibine girmek istiyor dikkat çekmek için farklı şeyler yapıyor çok sinir oluyorum böyle şeylere sonra ben hâlâ enerjim falan çok yüksek bana şey demeye başladı kolumdan tutuyo böyle şakasına yapmış gibi knka hadii oyna neden enerjim düşük çok mutsuzsun oyna biraz falan demeye başladı böyle diyip diyp gülüyor aslında daha yeni başladı konser biraz canlansa zaten kafama estiği kimseyi takmam ve artık kendimi biraz daha olgun hissediyorum dinlemek daha güzel geliyo bana geçen yıl mesela bende dans etmek isterdim bu anlattığım arkadaşım yaşı benden bir yaş küçük neyse bu sürekli beni eleştirdi eleştirdi bütün mutluluğum enerjim gitti tartıştım zaten bozuldu oda vs vs bu şekilde kıskançlıktan enerjinizi sömürmeye çalışan ya da kendi egosunu bu şekilde tatmin ediyor da olabilir ne tepki verirdiniz ne yapardınız ben ordada yüzüne söyledim zaten bunları ama çok kalabalıktı bugün çağırdım yüzyüze konuşacağım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
A q Manas destanı yazmış sanki okunacak gibi. Neyin zihin masturbasyonudur bu anlayabilmiş değilim. Toplasan carpsan incir çekirdeğinide doldurmaz bir mevzu
Senin için öyle olabilir benim için önemli bir konu
Özet gec
Neyi
Bu kızı def et
Arama mesafe koymayı düşünüyorum çünkü def ettiğimde genelde peşimi bırakmıyorlar
Sen ne mezunusun bölüm. nedir
iş ve uğraşı terapisi
Atama puanlariniz kaç Şu an
85 alsam ataniyorum 83 le bile atanan var 85 üstü alsam net ataniyorum
O zaman konser di gezme idi dolaşmaydı falan arkadaşımla görüşeyim filan arkadaşıma gideyim biraz bunla takılayım kafasında olmaman lazım bu kafada olduğun sürece kusura bakma sen 83 değil 73'te takılır kalırsın Ayrıca bir de senin çevren ve etrafındaki O arkadaş grubu var ya zeka seviyeleri belli ki belli bir noktanın altında onlarla takıldığın sürece zaten hiçbir şey bekleme bir şeye karar verdiysen Bunun için mücadele etmeyi öğren Hem normal sosyal yaşantıma devam edeyim hem de oturayım ara sıra ders çalışayım atayım diye bir kafa olamaz çünkü bu ikisi bir arada olma ihtimali yok
İyide konserdi dolaşmaydı derken ben sürekli geziyorum falan demedimmi ben uzun zamandır hiçbiyere gitmiyorum o kafada asla değilim yani okulun hoş geldin partisi gibi bir şeydi hocalarda katılım zorunlu katılın dedi katıldım senin dediğin kafalar 1-2 yıl öncesiydi bu tarz arkadaşların çoğuylada arama mesafe koydum tek tük kaldı arkadaşım buda çıktı mesela bugün yaptığı şeyi konuşucam onunla özür dileyip duruyor ama ne için dilediğini de bilmiyo neyse yaptığı hareketlerin yanlış olduğunu konuşucam bidahada zor bir araya gelriim
Bence en doğru kararı almış olursun
Evet kesinlikle ama bazen sorun bendemi diyede düşünüyorum acaba benim görmediğim şeylerde var mı çünkü son zamanlarda herkesi hayatımdan çıkarıyorum bana zarar veren etkileyen herkesi anlattığım olayda benim davranışlarımda bir saçmalık var mı sence yoksa benim gibimi düşünüyosun insanların enerjisini düşürerek kendi egosunu tatmin eden insan tipi bence
En doğrusunu yapıyorsun. Çevrende seni aşağı çeken kim varsa alayını da sutla geç. Bir başarı hikayesi yazacaksan, seni olumsuz etkileyen kim varsa uzak duracaksin
Kesinlikle 🤝
Sen bu şekilde devam et. boş ver, takilma detaya. Uzaklaş geç. Kariyerin daha onemli
Peki sence o konuşmayı yapmalımıyım yaptığının yanlış olduğunu benimde herşeyin farkında olduğumu bilmesi gerekiyor bence
Bence boşa enerji kaybı.
Onun yerine 3 tane test cozerdin
Yok ya konuşucam en azından kendini akıllı sanmasın zeka seviyesini yaptığının aslında özgüvensiz oluşundan kaynaklı olduğunu yüzüne vurmam lazım
Sen ailenlemisin yoksa yurtta falanmisin
Gereksiz bir adım.
Ayrıca bu erkek arkadaşınla ne yaşadinda bunu soylediki sana
Ben evde kalıyorum aileml ilçede ben merkez deyim
Evde tekmisin. Kimle kaliyorsun
Kardeşim var bidel ikimiz 3-4 senedir böyle
Hmmm iyi bari.
Evet bu sevgilinle neler yasandi
Gizliden çıksanda normal yazsamya burdan çok uzun oldu
Tamam ciktim
Neredesin
Şimdi gördüm tekrar gizli olmuşsun ama