Diğer Saatimiz 00:50 kimler hala uyumadı? Elleltkf Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor El kaldıralım sayımızı bilelim Güncellemeler+1 yıl Selam herkese geçe kuşu olduk bu gece yine şaşırdıkmı tabiki hayır Saatimiz 00:50 kimler hala uyumadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. uyumadım, 0 0 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her zaman ki gibi buradayızz ne olucak bizim bu uykusuzluğumuz 😂 0 6 Yorumla Elleltkf +1 yıl Çaresi bulunursa hepimiz sevınıcez Yorumla golddmannn92 +1 yıl boş ver keyfimize bakalım bari sen napiyosun Yorumla Elleltkf +1 yıl İyi napiyim uyumaya çalısıyorum olmuyo Yorumla golddmannn92 +1 yıl Demek ki zamanı değil daha arkadaşında yok herhalde muhabbet edeceğin Yorumla Elleltkf +1 yıl Olmazmı var da yeni insanlarla sohbet daha güzel bi hal alıyo Yorumla golddmannn92 +1 yıl e gel o zaman sohbetin dibine vurulsun tanışalım kaynaşalım Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin bu kraliçe hallerin çok iyi. Baskın karakteri müthiş yansıtiyorsun fotolarda 0 2 Yorumla Elleltkf +1 yıl Teşekkürler Yorumla criollo +1 yıl Tayttan asla vazgeçme Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yarın tatil uykum yok 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 9 dakika geciktim ama beni de yoklamayı alın 0 0 Yorumla
Sude_eeee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 🙋🙋🙋 0 4 Yorumla kureem +1 yıl Naber Yorumla Sude_eeee +1 yıl @kureem iyi senden naber sjsj Yorumla kureem +1 yıl İyi ne olsun Yorumla Sude_eeee +1 yıl Ne güzel Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 987 cevap paylaştı. Uyku haram oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Selamlar 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yalnızlığın gözünü oyam. Yorumla Elleltkf +1 yıl Göz oyucak kadar da degıl be usta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok valla beni benden alıyor 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen diyorum atim mi kendimi aşağı ama yok o da olmaz. Yorumla Elleltkf +1 yıl Sakin ya aaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdilik sakinim çok şükür. Ama bakalım en azından kendime bir uğraşı bulsam iyi olur. Yorumla
palyacoadam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Neden uyumadıb 0 2 Yorumla Elleltkf +1 yıl Uyku tutmadı Yorumla palyacoadam +1 yıl Canın sıkıldıysa sohbet edelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
uyumadım,
Her zaman ki gibi buradayızz ne olucak bizim bu uykusuzluğumuz 😂
Çaresi bulunursa hepimiz sevınıcez
boş ver keyfimize bakalım bari sen napiyosun
İyi napiyim uyumaya çalısıyorum olmuyo
Demek ki zamanı değil daha arkadaşında yok herhalde muhabbet edeceğin
Olmazmı var da yeni insanlarla sohbet daha güzel bi hal alıyo
e gel o zaman sohbetin dibine vurulsun tanışalım kaynaşalım
Senin bu kraliçe hallerin çok iyi. Baskın karakteri müthiş yansıtiyorsun fotolarda
Teşekkürler
Tayttan asla vazgeçme
Buradayız Manisalı
Yarın tatil uykum yok
9 dakika geciktim ama beni de yoklamayı alın
+1 uykusuz kaldik
🙋🙋🙋
Naber
@kureem iyi senden naber sjsj
İyi ne olsun
Ne güzel
Bu saatte uyuyanda hani ne bileyim
Ben ben ebne ben ben. bem ben. Bemnmm
Ben burdayım
Ben ve kaçan uykum aw
uyunmuyor
Fb in yokmu
Uyku haram oldu
Selamlar
Bu yalnızlığın gözünü oyam.
Göz oyucak kadar da degıl be usta
Yok valla beni benden alıyor 😥
Bazen diyorum atim mi kendimi aşağı ama yok o da olmaz.
Sakin ya aaaa
Şimdilik sakinim çok şükür. Ama bakalım en azından kendime bir uğraşı bulsam iyi olur.
Varr🖐️
Neden uyumadıb
Uyku tutmadı
Canın sıkıldıysa sohbet edelim
🙋♂️