Evet eğlenceli bir test ben yaptım ve ilk aşkım elif ismi çıktı büyük tesadüf gerçekten buyrun sizde katılın :)
onedio.com/haber/sevgilinin-ismi-ne-olmali--408453
onedio.com/haber/sevgilinin-ismi-ne-olmali--408453
"Burak" çıktı!
Senin sevgilinin adı Burak olmalı. Sen bir erkekte öncelikle, yakışıklılık, en olmadı karizma arayanlardansın. Zaten herkes arar da, ikiyüzlülük yapıp, başka şeylere yönelir, kimse birbirini kandırmasın şimdi. Hem çirkine baka baka ömür geçer mi, geçmez tabii ki. Sevgilin, taş meslek lisesi mezunu değilse, neylersin öyle adamı. Burak'larınsa en genel özelliği işte tam olarak bu :)
Zeka dedim karizma, yakışıklılık diyor bu test. Ters köşe yaptı :)
Sevgilinin ismi Erdem olmalı; çünkü sen "emrolduğu gibi dosdoğru olan" birisini istiyorsun: Öteleri bilen, kendini bilen... Seveceğin adamın her şeyden önce diğer varlıklardan bir farkı olmalı ve insanı insan eden, belki de sultan eden şey erdemdir. Erdem ismi; namusu, saygıyı ve idealizmi simgeler, hiç kuşkusuz! Evet çok doğru bencedee :))
Alttaki üye ile beraber sanırım elif bulan sayısı 17 oldu :) bunlar rastgele isim seçen kodlar zaten, bir yere vardığından değil
Ülkü çıktı. Bu zamanda ülkü ismine sahip kaç kız var ki.. İşimiz çok zor :)
Cevap
3Cevap
Deren cikti. Deren nedir yahu ilk defa duydum. Bir de cilgin olmaliymis falan. Pek olmadi bu bana gibi.
Butun kizlar tek bir kisiye asik oluyoruz ERDEM :D
ASDFA Şaka gibi ya!
Tam istediğim isim Burak çıktı :)))))))
BURAK**** imişşşş :DD:D:D:d. dD:
Barış cıktı :)
erdem çıktı😊
Elif cikti
Burak :)
Elif çıktı. s. s. s
Duygu çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar