Ya eve gittik birkaç gündür hergün aynı kırılmasın diye bir şey de diyemiyorum hani. Belki bugün kokmaz dedim yine kokuyordu. Burnumun direği kırıldı yani. Kendi de farkında hani ayağım kokuyomuş falan dedi bir kalkıp yıkamaya gitmedi bu nasıl kafa anlamıyorum. Siz olsanız naparsınız. Ha birde kulağının içinde de kirler gözüküyor midem kalktı ve deodorant kullanmayan biri öygg
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen bunun neyine sevgili oldun ki. Boz ayıyı al o da aynı. Bı kriteriniz olsun olsun
Ay başta böyle değildi dışarda falan buluştuk ne bileyim ayağının koktuğunu vs
1 hafta sonra belli eder kendini en geç. Dişlerine bak ne biliyim ayakabısına bak. Bunlar kendini ele verir. Saçlarına bak. Bunu dile getirmek kötü değil düzeltecek kendini olmaz öyle
Benim söylememe gerek kalmadan kendisi düşünüp temiz olması lazım. Ben söylemek zorunda değilim beni rahatsız etmek zorunda değil. Mesela ben rahatsız olmasın diye yağlı saçla yanına gitmem 2 günde bir saçımı yıkarım çünkü saçlarımla oynamayı sever. Ve yanımda ağız kokusu spreyi taşıyorum öpüşürken rahatsız olur vs diye
Sen haklısın ona bir şey diyemem ben. Bu kişisel temizliktir buna herkesin dikkat etmesi gerekir. Fakat ihmal ediyosa sevgili olduğunuzdan dolayı bunu söyleyebilirsin. Yoksa normal insan olsa yüzüne bile bakmazsın tabiki
Ben de öyle şeyleri söyleyemiyorum işte ya
Yahu niye söyleyemeyeceksin canım. Sen onun için dikkat ediyosan o da senin için dikkat edecek. Bunu bile yapamıyosa ne işe yarar o insan evladı
Sence nasıl söylemeliyim örnek verir misin?
Ayakların kokuyor mu sanki dersin. Her kokuyu aldığında bunu tekrarlarsın. Belli bir zaman sonra bu düzene girer zaten. Kulak muhabbeti bile hallolur ama sürekli söylemen gerek
Hiç uğraşamam direk ayrılıyorum. Zamanla düzelene kadar ben burnumu kaybedemem
Yav iyi biriyse uyar. Yapmıyosa ayrıl
ve hala sevgiliniz olarak mı yaşıyor bu bitki böceği :D
Artık yaşamıyor öldürdüm
bi günde doğru düzgününü seçin ya hu
Kimin doğru düzgün olacağını nerden bilebiliriz. Hep yanıltıyorlar işte bende mi bişey var anlamadım
bi dahakinede yarasa bulursunuz :D:D
Eve gidip n’aptınız? Ayrıca yala ayaklarını sonra da kolonya dök yalnkısıkks dökmüş gibi yap geçer o koku
Film izledik de. Yala ne ya bir hayal ettim de ıyyy öyg
Baska şeylerde olmuştur.
Olur diye düşündüm ama burnumu kaybettikten sonra vazgeçtim
Hrrkes hak ettgiini yasar
Ya manyak mısın aşırı temizlik takıntısı biriyim başta onu öyle görmedim yakınlaştıkça bişiler oldu
Ne diyon
Onunla eve giden midesiz
Midesiz olmam daha iyi belki zayıflarım
🤣🤣 yarabbi şükür diyor
😂😂😂😅
Pislik
Cidden
Hhahahahahha
Sdlslxşsxlxm
Eyyşş
Haha
Yazıktır
Uyarsana
Nasıl diyeceğim of
Şakayla karışık sjsksns
Ay yok ben diyemiyorum öyle ya xmxclxmxm
O zamansa burnun kırılır kanka dkxksjskd bol şanslar iyi dayanmalar gaz maskesi almayı düşünürsün belki bi ara
Burnumu artık hissetmiyorum zaten koku yetisini kaybetti lddldlsmxlsm
Snaislxjwisldkeşsşsksğşzkdmds haykırdım slaiaşzmxns neyse kanka o zaman sorun kalmamış skzmmdz
Sorun artık burnum yok xlslslxmös
Allah rahmet eylesin algöxmdmd ghost sen misin?
Yes benim
Nasıl tek atıyom ama aoaşsls
Her atışta böyle misin xlslsöxc
Ya ne diyon apaiaiskdnd pp de burnunu kapamışsın heralde burnun yok ya artık ondan znnznsnz
Ya xlsljsmpzsdşsş evet yeni burna ihtiyacım var xmxmnxm
Sana bi tane uzun burun satabiliriz istersen kdv dahil 6k aşİdmdms
Anırdım xlsljsmlsmx
Ajsşdkshajs burnun yokken zor olmuyo mu
Ağzım var slsflslxm
Umarım ağız kokusu olmaz da öpüşürken ağzımı da kaybetmem
Ben yorumumu mu gizleyim yoksa kendi profilimimi gizleyim yoksa seni takipçilerden bulurlar apaüzğlsms
Düşünsene ağız kokusu var hooh luyo sana alaizösms
Yok daha fazla hayal kurmak istemiyorum bunun hakkında. Çok fena oldum ben ayrılıyorum öxdldlslms
Sjxkdjxjdjdnd ben gizleniyorum
En mantıklısı xlsfvmx