Bakıyorsun takipçi 3 takip ettiği 860 kişi..
Tanımıyorsun hemen numara, fotoğraf isteme, hadi buluşalım akşama deme...
İlk gunden abuk sabuk muhabbete girme..
Tüm erkekler böyleyse eğer dışarıda çok güzel gizleniyorlar demektir.
Bakıyorsun takipçi 3 takip ettiği 860 kişi..
Tanımıyorsun hemen numara, fotoğraf isteme, hadi buluşalım akşama deme...
İlk gunden abuk sabuk muhabbete girme..
Tüm erkekler böyleyse eğer dışarıda çok güzel gizleniyorlar demektir.
Onlar zararsız abazan aslında gizlemiyorlar en azından. Bir de kimseyi takip etmeyen, ya da sadece bir kaç kişiyi takip edenler var. Görüntüde hiç abazan değil sadece çapkınlar. Evli olduklarını asla ulu orta yazmaz saklarlar mesela öyleleri. Nabza göre şerbet verir saman altından su yürütürler de kimsenin ruhu duymaz. Esas öyleler sıkıntılı.
Her iki türde tehlikeli bence.
Burada anonim olarak her sıgırlıgı öküzlügü mübah görüyo embesil zihniyetsiz hemcinslerim inanın aşırı tiksiniyorum midem bulanıyor sosyal hayatta 2 kelime bir araya getiremeyen mahluklar burada en ufak bi cinsel çagrıştırım yapan yorumlara hemen istek atmalar penisini atmalar ulan senin anan bacın yokmu güzel kardeşim
Senin mesleğin nedir
Halkla ilişkilerle ilgileniyorum neden sordunuz?
Merak ettim sadece
Tamamdır, bu düşünceyle devam:)
Teşekkür ederim fikirleriniz için :) burdan bu kadar bahsediyoruz fakat reel hayattaki erkekler daha kalleş bence tek odak noktaları karşısındaki insandan yararlanmak kullanmak bu daha acımasız degilmi?
Sanalda yalan bir dünya var ama burada yansitmamasi daha iyi olduğu anlamına gelmez
Bu taş kime atıldı acaba :)
Kızlarla takılmayı seviyorum. Rahatsızlık veriyor muyum hayır. Veriyorsam söylesin konuşmayız, tek kelime dahi etmem. Plajda dolu kadın var. Akşama götürmek istediğimde götürüyorum zaten. Olmadı Barda tanışır sevişirim. Mevzu Türkte değil, ingiliz, Rus, Ukrayna, çinli, Slovenialı...
Cevap
20Cevap
Reel hayatında hiç bir sey yapamıyan tipsiz boş beleş adamnlar burada her yoruma geliyor ayn ı seyleri belki yüzlerc e kadına gönderiyor Merak ettğim buna düşün inanan kadın var mı bunlar buluşanlar oluyor mu
Birisi bana kız ismiyle yazmışdı. Baktım kız kabul ettim, resmi falan da kızdı. Baktım sideteki abaznlar hepsi değil Barış gibi fenomenler değil, avcılar bunu kız bilip takip ediyorlardı ahahahsh🤣
Ztn bir kız fazla ilgiliyse ve çok takip ettigi kişi varsa yüzde 100 erkek çıkıyor 😀😀
Sen de onları direk engelle. Zaten takip edeni yok denecek kadar azsa ve birsürü kadını takip ediyorsa onun ne mal olduğu bellidir
Abaza olanda var olmuyanda rakip edende var etmiyende yani tum erkekler demek yalnis. olur
hemde nasil nerde sapigi homosu var burada diyebiliriz :D
Buluşma teklifi abazalik mi. Selam yazmak bile size abazalik geliyor gerçi.
S1ksen buradaki tipsiz varoş özgüvnsiz kızlara yürümem de bir şey de istemem iğrenç
Kızlara sordum senin için ağlıyor kahroluyorlarmis
Lütfen yapma böyle
aynen biri mesleğimle ilgili (bilgisayar müh) bir şeyler sordu. sonra hemen buluşalım muhabbetine girdi bastım engeli. mesajı kapattım, kafa rahat
:))) yokluğun başkenti KS oldu heralde :)
Genelleme yapmasan daha mantikli
demi 1 hafta sonra desinler
Vallahi benim takipçim de yok takip ettiğim de 😀
Ooo hem de nasıl varya :D
Evet doğru maalesef burası böyle
Hemcinslerinin abazanlığı da öyle
Hepimiz sapığız 😂
Herkes degil
gerçekten çok
Hayıır değill
Doğru
onlar abaza ve dışarı çıkacak kimsesi olmayanlar