coğrafya hocası haritayı boyayın diyip 2 tane fotoğraf attı bugün soracaktım nasıl boyicaz diye bulamadım hocayı gece gece de soramam sizce nasıl boyamam gerek anlamadım anlamlandırabilen var mı diğer fotoğraftaki gibi mi boyamam lazım e o zaman ne anlamı var
Detay vermemiş boya demis. Hepsini sarı yap git. Hoca şok..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
puahahaha ya gecenin 3 ü kalite desen bok gibi boya desen gittim boya aldım o da dandik çıktı neyse bir şekil boyamaya çalışıyorum ama ramak kaldı çıldırmama zaten boya desen boyamıyor gittim kalitesi iyi olanı internette arattım buldum ondan baka baka yapmaya çalışıyorum 2 saatte çeyreği bitti anasını satayım ama ben kafayı yedim yicem en son renkleri haritayı yapan mal da ayıramamış adam gibi ben de yanlış boyamışım zaten napsam diye düşünüyom haritadaki renkler de karışık yırttım attım
Siyasi harita yapacaksan hepsi farklı renklere yani ülke sınırları belli olacak şekilde boya. Fiziki ise yuksekler. kahverengi alçaklar yeşil yükselti olarak. Lakin sanmam.. siyasi degerlendir hepsini boya. Sarı mavi yeşil kırmızı...
iyi de ne anlamı var ki anlamlandıramadım bir türlü diğer resimdeki gibi boyamak yerine resim derste elimde olsun ben niye uğraşıyorum ki bir de üstüne
yani bence de saçma bari tam anlamıyla aynı ölçüde harita atsaydı ilkokuldayız sanki boyamak ne zaten yazıların kalite felaket gece gece sinir geldi ya boyamıyorum arkadaş canım mı bu hoca bari aynı ölçüde harita atsaydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
farkında değilsin ama haritaları kopyalamak öğretir
farkındayım ama kopyalamam için birebir aynı ölçüde olmaları daha iyi olurdu farkı haritalarla anlamsız ve zor oluyor
yaklaşık yapsan bile aklında kalır
bi de az okunur bir şey atsaydı en azından neyin ne olduğunu görürdüm yaklaşık yapmaya çalışıcam yani biraz zor olucak ama
yani o konuda haklısın
Detay vermemiş boya demis. Hepsini sarı yap git. Hoca şok..
puahahaha ya gecenin 3 ü kalite desen bok gibi boya desen gittim boya aldım o da dandik çıktı neyse bir şekil boyamaya çalışıyorum ama ramak kaldı çıldırmama zaten boya desen boyamıyor gittim kalitesi iyi olanı internette arattım buldum ondan baka baka yapmaya çalışıyorum 2 saatte çeyreği bitti anasını satayım ama ben kafayı yedim yicem en son renkleri haritayı yapan mal da ayıramamış adam gibi ben de yanlış boyamışım zaten napsam diye düşünüyom haritadaki renkler de karışık yırttım attım
başlarım coğrafyasına beynim popoma girdi akıllı insanımdır ama böyle şeylere gelemiyorum ya
Siyasi harita yapacaksan hepsi farklı renklere yani ülke sınırları belli olacak şekilde boya. Fiziki ise yuksekler. kahverengi alçaklar yeşil yükselti olarak. Lakin sanmam.. siyasi degerlendir hepsini boya. Sarı mavi yeşil kırmızı...
ya bilmiyorum diğer resimin aynısını boyicam işte ama yırttım geri mi birleştireyim ahshwkdkdkd
boş ver o zaman 😀
İklim haritası keskin hatları yok karala gitsin
Boyalı götür boş ver :D
karala gitsin
Olur gayet iyi.
Yani diğer resimdeki gibi boyayın.
iyi de ne anlamı var ki anlamlandıramadım bir türlü diğer resimdeki gibi boyamak yerine resim derste elimde olsun ben niye uğraşıyorum ki bir de üstüne
harita aynı bile değil
burada bence olay resim çizme değil dünya topraklarının yapısı ile alakalı, yani boya ile çizerek öğretmek gibi geldi bana.
Akılda daha kalıcı olması için ama saçma işte.
yani bence de saçma bari tam anlamıyla aynı ölçüde harita atsaydı ilkokuldayız sanki boyamak ne zaten yazıların kalite felaket gece gece sinir geldi ya boyamıyorum arkadaş canım mı bu hoca bari aynı ölçüde harita atsaydı
içimi de sana döktüm hahahhahs
Sjsksk 😅
Estağfurullah alışkınım ya sorun yok.
Kafana göre boya