Var mı beni bu çukurdan kurtaracak biri?

Ben anasınıfından beri hep zorbalıkla büyüdüm annem babam beni önemsemez kimsenin sikinde bile değilim.

Liseyi bana yapılan zorbalıktan ötürü bıraktım herkesin alay konusuydum sırf sessiz içime kapanık biriyim diye hocalar bile beni gömüyodu.19 yaşında saçımda sayısız beyaz çıktı 1 tane arkadaşım yok beni sikleyen. sadece işleri düşünce en değerli arkadaşları oluyorum. yaklasik 3 aydır dışarı çıkmıyorum rüyamda bile stresteyim kimseyle dertleşemiyorum annem babam siklemiyo beni işte bende sanal ortamda arkadaş arıyorum dertleşecek. lütfen beni alaya almayın bu anlattıklarım yemin ederim gerçek intihar etsem cehenneme giderim korkusu var yani kısaca bu dünyadada ahirettede bana rahat yok spora gidip kurslara yazılıp biseylerin değişmesini çok isterim ben kickboxcu olmak istiyorum ama işte o popo yok bende korkagin tekiyim inşallah bi gün araba çarpar banada kurtulurum bu ya dünyasından spora kickboxa gidememin nedeni bana zorbalık yapacaklar gene abuk sabuk konuşacaklar her zamanki gibi , evde hapis hayatı yaşıyorum bu özgüven eksikliğini yenmek için bi hap map kırmızı reçete bişey var mı artık bende bıktım

Yüksek ihtimal dalga geçeceksiniz ama gerçek çaresizim çarem olsa param olsa psikoloğa giderim buraya yazmaktan başka çarem yok

Var mı beni bu çukurdan kurtaracak biri?