Güncellemeler
+1 yıl
Bizde ona yaptircazda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar birine buyu yaptırcaz var mı oyle yapan ailemi üzüp duruyor vere oda bize yapmiş buyu ona yapabilirmisiniz buyu buda abimin yaptığı kiz arkadaşı dul bayan 26 yaşında ona buyu yapmiş abime yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben büyü yaparım ama size değil
Siz kimlere yapıyorsunuz
İşime gelene
ben işine gelirmiyim
Yok yapmam
Kimseye yapmıyorsun yani
Birini kurtarcaz da oyuzden diyorum abimin takildigi kiz abime yapmiş ailem uzuluyr. da
Yapılır ne istiyorsan evet
Nerede yapan kişi
Sen neredesin
İstanbul
Abimin kiz arkadaşı var ona buyu yapmiş ailem 3 hocaya sordu hepsi de oyle diyor o gabbe pislik yedirmiş bir gün karnım ağrıyor diyip duruyordu bizim oglan ona yapcaz hem bozcaz onu hem ona yaparmiyiz blmyrm tehlikeli ama bi4re abime soruyor kaç kişi geliyor kardeşine diye srefsz dul kari
Birde bana bahtimin açılması için beni gören kızın bana aşık olmasında sağlaya bilirmisin bir kız var biyerde çalışıyor her sabah karşılaşıyoruz okadar kişinin içinde yine bana bakıyor bni svyrsa allaha dua ediyorum ama sende ilgilenirsen geçmişe bakarsan görürsün özele gelcem
Senin
Ne zaman yaparız kardeşim
Gizliden çıkarsan yardımcı olurum
Ulaş bana kardeşim
Senin hoca hangi şehirde
İzmir
banada yardımcı olur musun
@krhnkn sıraya geçin ag ya sizin neyiniz var la
@Mtin64
Ismim özelden konuşursak daha iyi olur abi benim piskolojim bozuk ilk kendi dertlerimi anlatayım istersen 14 yaşimda kafama tahta duştu elimde alerji çıktı merdivenden düştüm göbek duştu sonra art arda gelince piskiyatriye gittim ilaç verdi 3 hafta kullandim 1 gun 2 kere attim epilepsi geçirdim zor günler geçirdim abi 2015 te filandi lise 1 e giderken sonra ilaçları biraz daha kullandim biraktim sonra lisede katliam başladı abi lisede dışlandım ezildim cebim deki parayı istediler dövdüler ozmn da bozuldu piskolojim ama takmıyor gibiydim 4 sene boyunca böyle idi ailem her gun sorun sorun sorun diye kızardı sonra abi okul bitti allaha şukur abimin yanında çalışmaya başladım komşulara şaka yaptım laf taşıma sandı ama samimiler diye şaka yaptım ben bizim arkadaş size skci tip diyor dedim sjsjsjsjjd ozaman 2 ay pişman oldum sonra kerhaneye götürdüler beni yaptım ama boşalamadim afedersin ama sonra şoka girdim soğuk suda duş aldım kışın ortası 2020 de 2020 den beri 3 yildir kafa uyuşmasi var noroloji ye gittim sunuzit dedi cheakap yaptırdım normal çıktı egg çektirdim oda öyle babamda dövmüştü beni lise 2 ye giderken 2 sene sonra tekrar gittim piskiyatriye Nisan ayında ilaç verdi b12 eksik dedi kafaya çok takıyorum yani ailemden de annem çok takar kafaya eskisi gibi. Mutlu da değilim moralim çok bozuk napicam lütfen yardım edin ya
Nazar çok degiyor galiba gün içi esniyorum 2 inci olaysa abim dul bayan buldu çocuklu onunla takiliyor evde kavgalar da oluyor tabi 4 aydir onunla takiliyor 3 tane hocaya gittik buyu var pislik yedirmiş diyor babam bela okuyor annem agliyor bende dayanamıyorum uzuluyorum sonra bana yüklenince sinirleniyorum babam dayağı sen yersin diyor kendimi 3 4 kere yüzümü çizdim sinirden ha birde bende alinganlik var abi onuda çözemiyorum al kurtar cek kurtar benj abi afedersin ama ag gabbesi banada mesaj attı biz sevyrz birbirimizi diyor ger zekalı buyu yapmis işte bu banada bak abimede bak her gjn moralim bozuluyor abi bende bıktım artık