Unutma; senin icin baskasindan vazgecen, bir gun mutlaka baskasi icin senden vazgecer.
Bu soz senin icin neyi ifade ediyor?
Ne anlama geliyor?
Bu soz senin icin neyi ifade ediyor?
Ne anlama geliyor?
Detaylı bence. Duruma bağlı. Ne olduda bir tercih durumuna düşüldü kim neden vazgeçti seçtiği kişi kim? Böyle bir çok şey etkili. Beni vazgeçilmez gören bir insanda fesatlık arayıp bu sonra bendende vazgeçer demem. Konuya bağlı işte.
Sadece gecenlerde bana acildi ben onu red ettim. ArdindAn bana agir bir laf cakdi bende ona caktim ve iki gun konusmadim. Kendisi iki gun sonra mesaj atti ama ben orali olmadim ve aradi acmadim. Ertesi gunu aradim niye aradigini sordum kimsin sen dedi telefonda.. Oyle diyince bende sijirlendim ve beni birdaha aramaa dedim. Ama kendisi su lafi koymustu whatsappda
Soz buydu: gec karsima sevgilinle inlet heryerfi ya da cekil kenara baska birisini nasil sevdigimi seyret" diye bir laf cakinca bende kendimi geri cektim:( o gun ben beri facebookta paylasimlar ediyor ben goriyim diye cunku biliyor baktigimi
Bana acilan cocuk altina bu sozu paylasti:
"Neredeyse mudaheleye gidiyorum ama sadece henuz degil"
Kendisinle konusmuyorum sanki bana mesaj gonderiyor.. Sizce nedemek istemistir o hz mevlananin sozunle?
Şikayet
Benim sorum bu sozun anlami nedir? Ve ne diye boyle birseye like atmis olabilirki? Ben goriyimm diyemi? Gerci ben gordum onuda a
Merhaba. . Tabii ki bu böyle. .. ;) ticaret tede böyle aşkta da adam ya da kadın işinden ya da aşkından vazgeçmiş daha iyi bir iş kız ya da erkek bulunca senden de vazgececektir...
Çünkü ruhunda var. .. :(
Vazgectiginimi anlatiyor
Daha iyi iş ise iş...
Daha iyi eş ya da sevgili... :(
Bu da eşittir daha iyi bir iş ya da sevgili bulursa seni de terkedecektir...
Çünkü ruhunda var :S
Hmm uzuldum...
Neden ki? :O
Bosver...
Şimdi şöyle bir şey var... Sevgilin olarak bakıyorum olaya ;) eğer anlasamadilarsa sıkıntı yok ama durup dururken iyi giden ilişki varken sen çıktın karşısına daha güzel ve zeki hoşuna gittin ama elindede anlaştığı kız var. .. Sen Şansım buymuş diyip sevdiğin kızla mı Devam edersin yoksa nan bu kız daha güzel kibar kültürlü egitimli diye iyi anlaştığın sevgilini bırakıp ortada bir şey yokken seninle ilişkiye başlaması mı? sen supersin daha iyi bir kız daha çıktı sonra doktor maaş ta güzel emin ol ona gider :S
Aramizda hic birsey olmadi taki aylar sonra bana gecen hafta acildi.. O bana bir laf cakti bende geri caktim ve o gunden beri konusmuyoruz.. Facebookda siteler var onlarda paylasimlar koyuyor, oda bunu gordu ve altina yorum atti ben goriyim diye.. Bende gordum ve merak ettim acaba ne demek istemisti? :((((
Bu lafı o mu sana hitaben yazdı? Yani sen mi onu biri için bırakıp gittin onu mu ima ediyor? :O gerçekten de öyle mi?
Yok ben onu biri icin birakip gitmedimki. Facebookta koymuslar oda su yorumu yazmis altina ""Neredeyse mudaheleye gidiyorum ama sadece henuz degil" bende onu gordum ve fotorafa like attim. Sonra bir bakarim silmis meger yorumunu sence benim atigim like ki gormusmudur
Like beğenme sanırsam tabi ki de görmüştür
Evet oyle.. Ve ardindan sildigini gordum bu yazisini "Neredeyse mudaheleye gidiyorum ama sadece henuz degil" acaba bununla nedemek istemistir o sozlerin altina...
Müdahale derken. .. siz o adamla Afedersin öpüşüp koklasiyor musunuz? :O ya da öyle bir şey söz konusu muydu? :O ben sapikca soylem sezdim ama. . Acaba ben mi fesatim :(:S
Yani konuya el aticam anlaminda. Hayir kendisini simdiye kadar hic gormedim. Sadece sesini duydum ve videolarini gordum okadar ve fotoraf..
Hımm... o zaman sana kavusacagi günü iple çekiyor ya da bulusacaginiz gün seni kullanmak isteyebilir... ben uyuyorum Allahaısmarladık iyi geceler tatlı rüyalar yazdigina sabah cevap yazarım ;)
Tama sabah yazarsin
Günaydın... Hayırlı sabahlar...
Yazdığın cevaba sabah yazarım dedim bişey yazmamışsın ki? :S :))
Gunaydin dun benimde uykum vardi oyle yazdim ve yattim. En son yazdiklarniZi okudum aklima iki sey takilidi.. Beni niye kulanmak istedinki ya da niye iple ceksin? Sonucta o sozler baska birseyi anlatiyor
ya seni çok seviyor buluşacağınız günü iple çekiyor iyi bişey bu ;) ya da seninle buluşunca yiyişmeyi planlıyo öyle diyeyim artık eğer senle ilgili yazdıysa... :S
O hz mevlana sozlerini o paylasmadi. Bir sayfa oda onun altina yazmisti. Kendisi baska bir yorum yazmisti, ben o yorumu diyorum. Sen simdi onun yazdigi yorumla bunu mu cikardin? Aklim biraz karisitida kusura bakmayin
Bilmiyorum ya kalp nasıl çalışıyor çözmüş değilim çözersem yazarım.. :P
Cevap
2Cevap
acıma acıncak hale gelırsın demek ıstemıs
Acima acincak hale gelirsin derken?
Mecazi anlamda benzetme işte
Mhmmm
Yuva yıkanın yuvası olmaz diyor canımcım.
Ne alaka? Senden vazgecen bir gunde baskasi senden vazgecer
O genelde evli adamları ayartıp ortada kalanlar için geçerli. Bence böyle. Diğer turlu de aynı şey zaten kırılan kalp olduktan sonra.
Tamam anladimda bunu paylasan birisi evli degil. Ikincisi bana acilmisti ben red ettim, bana laf cakiyor anliyorum ama tam olarak nedemek istedigini merak ettim..
Salakça bir şey yapmış seni bozayım derken iyice havaya sokmuş mal. Demek ki başka biriyle çıkıyorsun o da senden önce birisiyle ilişkisi vardı senin için onu bıraktı. Onu diyor. Bilmiyorum doğru soyluyo olabilir de hayatında biri varsa önceki ilişkisi senin için bitmiş olabilir.
Ben bundan once onunlada cikmiyordum baska birisiinlede cikmiyordum. Evet o baska birinle cikiyordu ve onu sonradan birakti iki ay sonra bana geri geldi
Onu kastediyor ama işte asıl erkeklik reddedilmeyi hazmetmek. Yaşı 15 herhalde.
Suann aklim karisiti? Hangisi simdi dogru
Bak canım senin şu anda hayatında olan kişinin önceden bir ilişkisi olmuş. Senin için bitirmiş bu ilişkiyi galiba. Reddettiğin adamsa hayatındaki kişinin ozelini kurcalamış yani geçmişini. Olgunluk çağına gelmemiş kişiliği oluşmamış adamlar bunu yapar hazmedemez bel altı vurmak için bu yollara başvurur. Ama şunu sana söyleyim şu an hayatında olan kişiye de temkinli yaklaş. Çunku ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bence reddettiğin adam bu kişi hakkında bayağı bir bilgi edinmiş.
Bak kardesim benim bundan onceki hatayimda kimse yoktu. O arkadas vardi kendisi beni arkadas olarak goruyordu ve baska bir kizla cikiyordu. Ama ona ragmen yine pesimden cok geldi. şu an hayatimda kimse yok ve sokmaya da niyetim hic yok!!
Birincisi ben senin kardeşin değilim buyuğunum. istediğinle istediğini yap banane ya kafan bir şeyi almıyor zaten ilkokul öğrencisi çocuğa bile bir şey daha kolay anlatılır senden. Bence o iki hıyar bulmuş seni dalgasını geçiyor. Geçilmeyecek gibi de değilsin.
Siz beni yanlis anladiniz:/
Bak canım anladığım kadarıyla yaşın bayağı genç ve saf temiz birisin biraz. Kendini bu kadar kaptırma bu yaşta. İt var çakal var. Sen derslerin falan varsa onlara ağırlık ver. Bu işler gerçekten boş.
Birinci sen beni tanimiyorsun, bana gelmis saf diyemesin! bu bir ikinciii ben sadece SOZLERIN ne anlama geldigini merak ettim;) BUKADR !!
Şımarık dengesiz. Defol be.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar