Nerden bileceksiniz ki her gece ağladığımı? Hergün ailemle kavga ettiğimi? Sağlık sorunlarım olduğunu? Çok büyük sıkıntılar çektiğimi? Ağlarken gülmeye mecbur olduğumu nersden bileceksiniz? Sevdiğimin bana uzak olduğunu? Ah hayat ah beni neden zorluyorsun :( arkadaşlar çok sıkıntılarım var içimde bir ağrlık var çok kötüyüm üzüntüden gögüs bölgeme ağrı giriyor :(
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayat insanları farklı sorunlarla sınar , kimisini küçük kimisini daha büyük. Ama şundan emiim ki heri nsan kaldırabileceği sorunlarla karşılaşır. Eğer bu kadar çok sorunla karşılaşmışsan emin ol sen güçlü bir insansın ve bunları yenebilecek kapasiteye sahipsin. Pes etme. savaş. kendini motive et ve çözülemeyecek olsa bile sorunlar , diğerleriyle mücadele etme hırsını kırmasına izin verme. Kadınlar çok güçlüdür. Ben buna inanıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDertler çoğaldıkca gücümü ksybediyorum Allaha sığınmaktan başka çarem yok yaşıyorsam eğer Rabbime olan inancımla yaşıyorum
- +1 yıl
olsun bak sonuç olarak hayattasın hala. İnsan bazen herşeyden vazgeçer keşke ölsem gitsem kurtulsam der. Emin ol bende zor şeyler yaşadım benim kapasitem için zor şeylerdi. Ve insan şunu anlıyor ki bir gün bir sonuç elde edicek ve ona alışarak yaşamayı öğrenicek. Sen umudunu , inancını kaybetme. dayanaklarından uzaklaşma. Emin ol bir gün sende huzura kavuşucaksın
Soran+1 yılBilmiyorum ama sanmıyorum bir gün mutlu olcağımı :(
- +1 yıl
öyle düşünme , emin ol mıtlu olucaksın. Ayrıca kendini kötü hissettiğinde de bana yaz lütfen konuşuruz
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimseler bilemez hiçbirimizin neler yasadıgını neler cektıgını yuzumuz hep gulsede ıcımız kan aglar dısarda mutluyuzdur ama bızde acı evde yaşanır
https://www.youtube.com/watch?v=emQz3Orq8kQ02 Yorumla
Soran+1 yıl:((...
- +1 yıl
Üzülme
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni cok iyi anliyorum benimde hayatim seninkinden farkli degil saglik sorunlarinda üzüntüden ileri geliyor isyan etme beterin beteri var derler ve birgün mutlu olacagin günü düsünerek hayatdan zevk almaya calis bak ben bu yasimda bile hala umudumu kesmedim ve bir gün günesin benim icinde dogacagina emin bir sekilde Yaradanima sigindim bekliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin icin insAllah o günes cok yakinda dogar :(
Cevap sahibi+1 yılamin cümlemiz icin dogar insallah seninde Allah yardimcin olsun üzülmemeye calis üzüldükce hic birsey degismiyor malesef olan sadece sana oluyor
Ingilizcen iyise izle derim :)
https://youtu.be/s2y3-41BJOA00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılSınavdayız be az kaldı belkide kurtulacaz, sadece biraz gamsız olmak lazım, lazım ama nasıl olacaz bende bilmiyorum, hayat gamsız olmamıza bile izin vermiyor, ya hayatın üstüne gidip onu alt edecez, ya da onun cilvesi altında ezilecez sence direnmeliyizmi?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yoruldum ama çok direndim tükendim
- +1 yıl
Seni bu kadar yoran olayların ne olduğunu bilmiyoru, ama hayat yaşamaya değer! (mi)
Soran+1 yılCevremde ailemde kötü insanlar cok bana zararlsridi da cok
- +1 yıl
Evet benim ailemle tartışmadığım güb yoktur ama arkadaslarım birazda olsa bni rahatlatıyor
Soran+1 yılArkadaslarimlarimla sık görüşemiyorum bugün biraz dertleştim bitanesiyle
- +1 yıl
İyi yaptın kendine yakın bulduğun kişiler ile konuş sana iyi gelir boyle konularda
+1 yılO göğüsüne ağrı girmesin. Biz burdayız bak, yardımcı oluruz. ben de ailemle kavga ediyorum :) ama hiçbir şey beni mutsuz etmemeli öyle diil mi. Ayrıca sevdiğin uzaksa, ayrıl bence. Onun snn yanında olması lazım. İyi günde kötü günde lafı vardı ya hani? hatırla
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim çok derdim var o yazdıklarım derdimin yarısı olsa keşke
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. herşeyin çözümü vardır kanki:) sağlık sorunları çözülür , ailen senin için her zaman en iyisini istiyodur ama sen farkında değilsin bence şimdi. sevdiğin senden uzak duruyorsa yeni birine bak yani kıymetini bilmeyenle uğraşacagına bilene git. ve hayata gülümse kanki:)
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor benim gibi anne baba olmaz olsun ben onlardan hiç sevgi görmedim kuran olsuj hiç bir şey öğretmediler ben dayakla büyüdüm
Soran+1 yılÖyle yapcam tek kurtuluş
Soran+1 yılOkula gdyrm olmuyo işte olmuyo ölmek istiyorum
Soran+1 yılYok benim sonum ölüm çıkmazdayım
Genelde burdaki yazilarin samimiyetine inanmam. sevgili ask mesk islerine uzuken aptaldir benim gozumde ama aile ici kavga gogusde darlik deprrsyon ve devami panikataga surukleyebilir. sana tavsiyem sabahlari icinden gelmesede hareketli muzik sarki soyle. arkafaslarinla paylas derdini. Herseye olumlu bakmaya zorla kendini. Birde bir hastanenin acil bolumine git otur izle biraz. allah dermansiz dertlerde veriyor gor.
00 YorumlaMerhabalar... ilk önce senle şu sorunları bir sıralayalım... en büyüğünden en küçüğüne doğru. belki bu şekil de bir yol çizebiliriz.. bu sorunlardan kurtulmaya dair...
02 Yorumla
Soran+1 yılKurtuluş yok
- Diğer konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle sükür etmelisin Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazla sıkıntı vermezmiş
Herseye ragmen mutlu olmaya calısmalısın karsına elbette engeller cıkıcak bu normal01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmam için bir neden bile yok
Allah'a sığın ve dua et... En önemlisi ailenle kavga etme evde huzur yoksa hayat insana daha zor gelir... Bir de düşün senden daha zor durumda olan insanları bir tek sen değilsin zorluklarla boğuşan Allah yardımcın olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılHep kavga var evde durmak bile istemiyorum kacasım var ama nereye kacicam kimsem yok
Soran+1 yılDoğdum günden beri para ailevi sorunlar
Soran+1 yılÇok şeyler var ama hergün kavga bıktım ben bıktım
bende de öyle oluyor kime sorduysam beni mutlu sanıyor ama ben öyle değilim ağlıyorum bırak sansınlar seni sevmeyen kötülüğünü isteyen insanlara inat onlar seni kötü etmiyor sen onları kötü ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni de herkes öyle sanıyor
+1 yılSiz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz? Bende çok içime atarım. Sorunlar , çaresizlikler. Palyaço misaliyiz. Zor iş. Sabretmek zor. Ona rağmen mutlu rolü yapıyorum ama işte içim hiç iyi değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle okul ortamında bse yokmuş gibi gülüyorum
- +1 yıl
Yapacak birşey yok :)
+1 yılbu kadar düsünmemeye calis sonucta kimsenin hayati mükemmel degil
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmiyim diyorum hergün bir sorunla karşılaşıyorum
- +1 yıl
her insan oyle sonucta burasi dünya herkes aci cekiyor
Duygu sömürüsü yapma çiçek saman altından su yürüttüğünü hepimiz biliyoruz
Kendine acındırıp ilgi çekecek aklınca..00 YorumlaKuzucum hepimiz aynıyız maskelerimizi takıp geziyoruz.
Sanma yani herkes gerçekten mutlu :/01 Yorumla
Soran+1 yılDertlerim çoğalıyor yaşamak bile istemiyorum
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılAh ne güzel demiş Ahmet Kaya nerden bileceksiniz nur içinde yatsın...
- +1 yıl
Aynen... Nerden bilecekler ki...
+1 yılSana şöyle diyeyim. Kimse göründüğü kadar mutlu, anlattığı kadar da kötü değildir. Acı bu. Geçici. Geçer elbet.
00 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu insan senin gibi.. herkes hayatın kremasını yalamıyor... umarım atlatırsın bu dönemleri
00 Yorumla Nerden bileceksiniz ki annem bana gebeyken babamın tefeciler tarafından öldürüldüğünü
Nerden bileceksiniz ki Haliç çocuk esirgemede büyüdüğümü otur ve haline şükür et sendeki derdi nimet sayanda var13 Yorumla
Soran+1 yılVar Allah bu tarz durumlarda olan herkese yardım etsin
Soran+1 yılSenin hayatin da zor Allah yardimcin olsun
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=erNoUAkv83w
benden sana gelsin
üzülme :s00 Yorumla
+1 yılDışardan bakınca çirkin görünüyorsun. Sendeki dertler harbiden çok büyük ya insan nasıl kaldırır bu dertleri bir ara bana olan küslüğünü bitirde sana aslında ne kadar güçlü oldugunu öğreteyim.
00 YorumlaHer insanın içinde olan sıkıntılar bunlar. Küçücük derin bir çukurda olduğunu düşün. Olduğun yerde durmaktan başka çaren olmuyo işte o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( çok zor
Cok takma bu dunyanin obur tarafida var turkiyde milyonlarca insan bu sekilde yasiyor
00 YorumlaGerçekten çok merak ettim gerçekten kayda değer bir derdin var mı diye.
00 YorumlaDiğer konusunda 447 cevap paylaştı. Evet çok mutlu bir yüz hatların var..
bakınca polyannanın kız kardeşi gibi görünüyorsun :))04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim işte içim kan gölü
- +1 yıl
yazındaki problemlerin önemlilik derecesini söyleyeyim
saglık problemleri gerçekten ciddidir... umarım geçici bir rahtsızlıktır ve tez zamanda kurtulursun.
Aileyle ilgili kavgalar eninde sonunda biter.. yarı ciddidir..
Sevdiginin sana uzak olması tırı vırıdır..
Gün gelir sevdiginde seveninde degişir ama Bedenin degişmez..
Soran+1 yılZor durymdayım bu yasta neler cekiyorum neler
- +1 yıl
Her yaşın ayrı bir güzellii var..
Gençlign var.. inşallah saglıgında iyi olacak...
https://www.youtube.com/watch?v=KsFoljgGJLs
+1 yılHayatindan memnun olan kimse yok zaten. Takma bosver
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni nasıl üzerler ya bu kadar tatlı bir kız nasıl üzülür. Üzenler utansın..
06 Yorumla
Soran+1 yılGebersinlerr
- +1 yıl
Gebermesinler :) Yaptıklarının bedelini ödesinler ;) Üzme kendini geçer herşey
Soran+1 yılBu hayata ceke ceke ölsünler
- +1 yıl
Anlaştık :) Senin için dua edicem @Şansızçiçek
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)) Gönlünü mutlu etmeye çalış
+1 yılInan bu yaşadıklarını yaşayan çok ama etrafa sahte gülücükler atıyorlar bende olmak üzere :/ :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yıl en kötü geçirdiğim yıl oldy
- +1 yıl
Benimde :((((
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sorunlar mı var yoksa senmi bazı şeyleri dert ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSorunlar var bitmyck sorunlar
- +1 yıl
Rabbim yardımcın olsun yardım edebileceğimiz bir durum varsa yardımcı olalım
Soran+1 yılSağol kardesim
- +1 yıl
Önemli değil kardeş özellikle sağlıkla ilgili bir sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım ben bir kamu kurumunda üst düzey bir memurum.
Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Normalde üzgün insanlar çevresini üzmemek için hep gülerlermiş...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat zor çok zor
+1 yılYeaa here is my buddy :D @Şanssızçiçek ihtimal vermem senin gibi birisi icin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle insanlar resimde olduğu gibi mutlu değildir...
- +1 yıl
Cok kotusun o zaman
Herkes aynı dertten müzdarip, sabredicez yapıcak bişey yok :(
00 Yorumla
+1 yılKendine yeni uğraşlar bul, Arkadaş edin, Kimse mükemmel değil. Sana yaşamında başarılar diliyorum.
00 YorumlaHerkesin sıkıntıları var. Yalnızlıktan böylesin sanırım biraz arkadaş edin kendine..
00 Yorumla
+1 yılbenimde sıkıntılarım var dünya böyle o yüzden zevk almaya bakıyorum :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım arkadaşların öyle düşünüyo, umarım herşey dilediğin gibi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah da sanmıyorum şansım yok benim
- +1 yıl
İhtiyacın olan şans değildir belki.
+1 yılkım dort dortluk kı be allah yardımcın olsun ne dıyım
01 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Her insanin kendi içinde yaşadığı savaşmakta olduğu zorlukları varr
00 YorumlaBuraya yazacağina doktor veya psikologo gitsen daha çok yardımcı olmazmıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılUğraşamam ben öyle şeylerle
+1 yılNe diyelim ki şimdi 😢 anlıyoruz desek yalandan öteye geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDİşarıdan bir halt belli olmaz, kendimden biliyorum. İnsanların ne düiündüğü önemli ama ben nasıl hissediyorsam anı yaşayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılgülümseme o zaman * koyim
00 YorumlaHerkesin kendine göre sıkıntıları var.
00 Yorumla
+1 yılTakma çiçeem böyle olan tek sen değilsin
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hangimiz dört dörtlüğüz ki?
00 Yorumla
+1 yılAhmet kaya-nerden bileceksiniz
10 Yorumla
+1 yılTek sorunu olan insan sen değilsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılçiçek yapma böyle seni üzgün görmek bizide üzüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapim :(((
- +1 yıl
üzülme ya boşver kimse kendinden daha değerli değil, bir daha üzerlerse ilk uçağa atla gel
çok mutlu gorunuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimi görsen ağlarsın
+1 yılDepresyona girmişsin sen.
04 Yorumla
Soran+1 yılHastayımmm
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne hastasısın?
Soran+1 yılHertürlü aklına gelebilcek hersey
- +1 yıl
hasta falan degılsın sen
+1 yıl:(( üzülme geçer elbet bu günler
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum gün geçtikçe dertlerim coğalıyor
- +1 yıl
taktıkça daha çok üzülrsün takmamaya çalış
Soran+1 yılOlmuyor inan çok denedim
- +1 yıl
dua et isyan etme o zaman herşey daha iyi olcak bak gör
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Takma geçer bu da , güçlü ol
03 Yorumla
Soran+1 yılGücüm kalmadı
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılUzuldum la simdi :) aadfdaa
00 Yorumlaİçelim güzelleşelim moruk.
00 YorumlaDiğer konusunda 500 cevap paylaştı. Allah gönlüne göre versin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
kalbının sesını dınle mutlu olucaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılKalpte yoruldu
Dışarı cikta bir bakım ;)
00 YorumlaKendini yipratma
01 Yorumla
Soran+1 yılElde değil hayat beni yoruyor karşıma hep kötü insanlar çıktı benim
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Napalim şimdi peki
00 Yorumla- Diğer konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılSen yalnizsin
010 Yorumla
Soran+1 yılBenden yalnızı yok
- +1 yıl
Peki su an burada nasil hissediyorsun
- +1 yıl
Böyle konularda dalga gecmem ben gercekten seni anlayabiliyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ne hissettiğimide bilmiyorum
- +1 yıl
Halbuki cok sevimli bir ogrenci sn:))
- +1 yıl
Senin gulmen lazim bu kendini iyi hissettirir sana cicek ama o sanssizi koymasaydin keske cunku cicek gibi yüzün var:))
Soran+1 yılGüzelik şanslısın anlamına gelmez keske şansım olsaydı da çok çirkin olsaydım
- +1 yıl
Ya gercekten saka gibisin herkes seni gibi bir sevgili hayal eder halbuki
Soran+1 yılBen güzel ailem yakınımda olan bir sevgili için çirkinliği kabul ederdim inan
- +1 yıl
Almanyada msn çiçek
Takma kafana..
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor çok derdim var çok
takma fazla kafana
04 Yorumla
Soran+1 yılTakmamak elde değil beni ölmüş gibiyim
Soran+1 yılYok ya benim umudum yok mutlu olmaya
+1 yılKim dört dörtlük ki?
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)