Hani bide arkadaşız o bakınca bende bakıyorum başka kızla konuşunca da bakıyor bende baktığı için bakıyorum ama ben baktığım için mi bakıyor yoksa hoşlanıyor mu çözemiyorum.. ben o baktığı için bakıyorum ve arkadaşız diye yanlış anlamaz diye düşündüğüm için..
Güncellemeler
+1 yıl
Normal arkadaşız hoşlanma falan yok ben baktığım için mi bakıyor diye sordum direk hoşlanıyorsanız söyleyin diyen olmuş hoşlanma yok.
Yanlış da anlıyor olabilir. Bazı erkek ego tatmini yapıyorlar kendilerinde. Bir kadın tarafından ilgi görmek hoşlarına gidiyor evliler bile böyle düşünün artık. Pek güvenmeyin hoşlanan erkek gelir açılır emin olun
Yakın arkadaşım diye hep yanına gidiyordum o da sanırım yanlış anlamış durumu durmadan bakıyor bende ona bakıyorum o baktığı için ama hani arkadaşız diye yanlış anlamaması lazım dı anlamış işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen baktığın için bakiyor sende o baktığı için baktigini sanıyorsun
Bende o baktığı için bakıyorum 😅
Tekerleme gibi yazmışsınız mübarek:) gidin açılın gurur yapmayın vakit geçiyor geç olabilir.
Hoşlanmıyorum ARKADAŞIZ sadece ben baktığım için mi bakıyor yanlış mi anlıyor diye sordum öyle yanlış anlıyorsa bir daha bakmaıcam diye
Yanlış da anlıyor olabilir. Bazı erkek ego tatmini yapıyorlar kendilerinde. Bir kadın tarafından ilgi görmek hoşlarına gidiyor evliler bile böyle düşünün artık. Pek güvenmeyin hoşlanan erkek gelir açılır emin olun
Normal arkadaşız sadece ondna hoşlandığımı düşünsün istemiyorum
O yüzden bakıyorsa biraz daha ağır olucam
Sen hoşlanmıyorsan mesafe koy belli et bunu sınırını bilir
Yakın arkadaşım diye hep yanına gidiyordum o da sanırım yanlış anlamış durumu durmadan bakıyor bende ona bakıyorum o baktığı için ama hani arkadaşız diye yanlış anlamaması lazım dı anlamış işte
Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz ancak iş arkadaşı filan olur. Tanıdık olur filan. Arkadaşlık sonra farkli boyuta sarıyor yaşandı tecrübe edildi.
İş arkadaşım zaten kendisi ama inş dediğin gibi olmaz arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum çünkü
Kız ve erkekten arkadaş olmaz
Oluyor ya bence niye öyle dedin?
Olmaz çünkü
Biz arkadaşız hoşlanma falan da yok yani
Sen öyle san
Ciplakkenmi