Diğer Hadi bana soru sorun canım sıkılıyor? мертвец Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her türlü şey olabilir can sıkıntısı tüm saçma sorularınıza bile acigim Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ...,,,,, Hadi bana soru sorun canım sıkılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. en sevdiğin diziler 0 0 Yorumla
sToMars Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Okulun ilk günü yoklama alınıyo mu 1 23 Yorumla мертвец +1 yıl 😂 yok alınmaz genelde ikinci gün ama bende bir soru sorayım şu an nerede olmak isterdin Yorumla sToMars +1 yıl Aile evinde Yorumla мертвец +1 yıl Peki şu an neredesin Yorumla sToMars +1 yıl Kyk Yorumla мертвец +1 yıl Berbat biyer alınma ama kümes gibi berbat şartları var senin adına şu an çok üzüldüm evet başka soru sorarmisin Yorumla sToMars +1 yıl Yeni inşaat konfor var da annem yok... Sorularım bu kadar Yorumla мертвец +1 yıl Anneni cokmu ozluyorsun Yorumla sToMars +1 yıl Evet Yorumla мертвец +1 yıl Umarım en yakın zamanda annenin o huzur veren kokusuna kavuşursun Yorumla sToMars +1 yıl Umarım :/ Yorumla мертвец +1 yıl Yapma şöyle lütfen çok duygusalim inan aglarim şimdi Yorumla sToMars +1 yıl Ben ağlamak için koridora çıktım Yorumla мертвец +1 yıl Ciddi olamazsın bende çok ayrı kaldım ailemden babam beni yurda vermişti her ziyaretinden sonra arkasından bakarak ağlardım çok duygusal bir yapım var Yorumla sToMars +1 yıl Daha fazla ağlamadan susalım sabah ders var Yorumla мертвец +1 yıl Yok yok ağla uzun uzun rahatla yoksa birikir ama özür dilerim sormamam. gereken bir soruydu sanırım işte bilemiyosunki kimin yarası nerede uzgunum Yorumla sToMars +1 yıl Hayır problem değil ders bitsin ağlamaya devam ederim:D Yorumla мертвец +1 yıl 😂😂😂😂 bitince gel beraber ağlayalım ama beni geceleri ağlamak tutuyor e artık bı ağlar bi guleriz biz seninle Yorumla sToMars +1 yıl Tamam Yorumla мертвец +1 yıl Tamam tam olarak ne zaman gülmeye başlıyoruz , Yorumla sToMars +1 yıl Ders bitişi Yorumla мертвец +1 yıl Peki artık uyumalisin iyi uykular Yorumla sToMars +1 yıl Sana da Yorumla мертвец +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. hayat nasıl 0 1 Yorumla мертвец +1 yıl Hayat çok zevkli çok güzel aslinda ama ekonomik şartların kötüyse iğrenç ve cekilmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burcun ne 0 5 Yorumla мертвец +1 yıl Aslan senin nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terazi yasin Yorumla мертвец +1 yıl 30 senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 en komik anin Yorumla мертвец +1 yıl Narkozluyken söylediklerim 😂 senin en komik. anin nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
en sevdiğin diziler
Okulun ilk günü yoklama alınıyo mu
😂 yok alınmaz genelde ikinci gün ama bende bir soru sorayım şu an nerede olmak isterdin
Aile evinde
Peki şu an neredesin
Kyk
Berbat biyer alınma ama kümes gibi berbat şartları var senin adına şu an çok üzüldüm evet başka soru sorarmisin
Yeni inşaat konfor var da annem yok... Sorularım bu kadar
Anneni cokmu ozluyorsun
Evet
Umarım en yakın zamanda annenin o huzur veren kokusuna kavuşursun
Umarım :/
Yapma şöyle lütfen çok duygusalim inan aglarim şimdi
Ben ağlamak için koridora çıktım
Ciddi olamazsın bende çok ayrı kaldım ailemden babam beni yurda vermişti her ziyaretinden sonra arkasından bakarak ağlardım çok duygusal bir yapım var
Daha fazla ağlamadan susalım sabah ders var
Yok yok ağla uzun uzun rahatla yoksa birikir ama özür dilerim sormamam. gereken bir soruydu sanırım işte bilemiyosunki kimin yarası nerede uzgunum
Hayır problem değil ders bitsin ağlamaya devam ederim:D
😂😂😂😂 bitince gel beraber ağlayalım ama beni geceleri ağlamak tutuyor e artık bı ağlar bi guleriz biz seninle
Tamam
Tamam tam olarak ne zaman gülmeye başlıyoruz ,
Ders bitişi
Peki artık uyumalisin iyi uykular
Sana da
Teşekkür ederim
hayat nasıl
Hayat çok zevkli çok güzel aslinda ama ekonomik şartların kötüyse iğrenç ve cekilmez
Burcun ne
Aslan senin nedir
Terazi yasin
30 senin
23 en komik anin
Narkozluyken söylediklerim 😂 senin en komik. anin nedir