Kizlarin soyunma odasina gore daha giyinik olduğumuzu düşünüyorum. Yani tamamen çıplak olma ihtimalimiz bana gore neredeyse sıfır. Ama agir bir ter kokusu oluyor kesinlikle 😂
Ben bunu kadin ve erkek bakimi ile esit görüyorum. Ornegin erkeklerin %99,9 u kisisel bakım icin genital bolge temizligini kendisi yapar. Ama kızların yarisindan çoğu bunun için baska bir hemcinsinden gerek ücretli gerek ucretsiz destek alıyor. Kizlar ozel konularda erkeklere oranla aşırı seviyede samimi bana gore.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kizlarin soyunma odasina gore daha giyinik olduğumuzu düşünüyorum. Yani tamamen çıplak olma ihtimalimiz bana gore neredeyse sıfır. Ama agir bir ter kokusu oluyor kesinlikle 😂
Ben de tam tersini düşünüyordum 😄
Ben bunu kadin ve erkek bakimi ile esit görüyorum. Ornegin erkeklerin %99,9 u kisisel bakım icin genital bolge temizligini kendisi yapar. Ama kızların yarisindan çoğu bunun için baska bir hemcinsinden gerek ücretli gerek ucretsiz destek alıyor. Kizlar ozel konularda erkeklere oranla aşırı seviyede samimi bana gore.
4 duvarı olan ve arası bölme duvarlarla kaplı olan 3 boyutsal hacimli bir piyes soyunma odası
shdhsjakhdjssj teşekkürler
Rica ederim. Kolon ve kirişi olan piyes ☺️ yüksekliği de 260 tan az olmayan ☺️
Afederdin bol bol testosteron, yani başşak kokan, ter kokan, leş gibi bir ortam bacım.
aha böyle ortam
O ne demek be skdndlcfd
soyunma odasının nasıl bi ortam olmasını bekliyorsun?
Ter , cer çöp ve mizah üst seviye olduğu bir yer
Eee biz ne dedik kömür
Senin için güncellemedim soruyu :-)
👍🏻🫣
Erkek soyunma odasını Nasıl bir şey düşünüyorsun acaba
Yemek yapılıyo heralde
Tabii karbonhidrat protein tozlarılya yemek yaparız
Afiyetolsun
Tşkler
Ahır gibi kokan bir ortam 😂
Yaaaa 😂😂😂
Şöyle söylim tek eksik olan şey birinin ortaya micmasi 😂😂