Güncellemeler
+1 yıl
Ben boşverip takipten çıktım 10 dk sonra mesaj attı. Pusuda mı bekliyormuş 😂
(Bu paylaşımimı göremez o konuda sorun yok) İlk kendi mesaj attı bir sorudan denk gelip. Muhabbet baya iyi ilerledi olumlu sekilde. Ertesi gün ben konu açtım. O gün de baya iyi ilerledi baya ortak yonumuz var cok takip ettigi kisi de yok. Ama kendisi mesaj atmıyor konu açmak için. Bosvermeli miyim bu durumda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o zaman konuşma demek ki istemiyor.
Sana acaba gel gel mi yapıyor yoksa konu açmayı beceremiyormu bilmem gerek. Bence kendini bişe sanmış ya da egoistin teki olabilir
Bunu nasıl anlarım
Ya insan olan hiç bişe bilmiyorsa naber napiyosun der
Böyle bir yanaşma içine girmiyor git gide kendini geri çekiyorsa uzak dur derim
Bunlar keklik görünümlü atmacadir
Hatunlarla aram iyi çok ortak noktamız var yakışıklıyım begenildim tamam filan geri cekilmelerle filan kafesleme yaparlar
Sende yazma gerekirse yazarsa cevap verirsin. Bir gün o yazar bir gün sen ama kendini kaptırma dikkat et
Aynen yaa. Bana neden hep keklik görünümlü atmaca denk geliyor ki
Bilmem avlanması gereken tipte bir hatunsundur dış görünüş olarak
Avlamaya çalışıyorlardır.
Şimdi genellikle zaten yüzde 50 avlanma mevzu oldu normal pek ilişki yok
Bu konularda taktik verir misin bana? 1 xper oldugum icin mesaj atamıyorum
Aslında çok taktiğe gerek yok sadece kaptırma kendini dikkat et yeter yazarım bişe olursa yazarsın cevaplarım
Herseyisenden bekliyor ya da sohbet etmek için neden bulamıyor yadaaaa gönlü yok🤣😂
Nerden biliyosum görecek belki sorunu anlayacak hepden yazmayacak görcen
Başka hesabımdan sordum soruyu
Muhabbetinizin Olumlu ilerlediği konusunda, arkadaşın o kadar da emin değil demek ki. Sapyoseksüel olabilir.
O konuda uyumluyuz. O da kendini gelistirmis ben de. Ben konu açınca kendi baya cevap veriyor muhabbeti sürdürüyor aslında. Ama istese kendi yazar zaten. Artık yazmıycam
Sende mesaj atma o zaman
sana yazmayana sende yazma engelle gitsin.
Öylesine vakit öldürmek için yazmıştır
Şaka gibi ya 🤔
Adam reist
O ne demek
Realist
Yani sitede genel gecer takılıyor gerçek hayata mı önem veriyor