"Zaman bütün yaraları iyileştirir derler.Katılmıyorum.Yaralar kalır.Zamanla akıl kendini korumak için yaranın üzerine kabul bağlar ve acı azalır.Ama asla tamamen kapanmaz."
Bu söz sizin için de geçerli mi?
Bu söz sizin için de geçerli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ''zaman bütün acıların ilacıdır = Zamanla akıl kendini korumak için yaranın üzerine kabul bağlar ve acı azalır.'' demektir zaten. yani aslında aynı şeyden bahsediyosun.ben eskiden ağladığım şeylere şimdi gülerek bahsedebiliyorum.bu neyin göstergesidir? ki o senin dediğin insanından insanına değişir.kimi negatif bi şekilde devam eder kimi hayatını pozitife çevirmeye çalışır. ki zaman, her zaman acıları kapatıcak diye de bişey yok bazen zaman daha fazla yara açar. bu biraz kaderle birazda insanın seçimleriyle alakalı.
zamanla olayların üzeri tozlanır ve görülmez olur,yok olmazlar sadece tozdan gözükmezler dikkat çekmezler...ta ki üzerindeki tozlar üflenene temizlenene kadar...işte o zaman her şey eski haline döner.
kısaca geçerli :)
Yaşanmış şeyi yaşanmamış gibi kabul etmek elbette mümkün olmayan bir şeydir. Ne yaparsanız yapın, başınıza gelen olayın üstünden çok uzun yıllar bile geçse, benzer bir olayla karşılaştığınız zaman muhakkak anımsarsınız. Zaman yaraları kapatmaz, sadece unutturur. Yani sürekli düşünmeyi unutturur.
yarayı kabuk tutturur lakin en küçük bir etkide tepki olarak yara tekrar kanar :)
Cevap
11Cevap
sözlerine katılıyorum insan o yarayla yaşamayı öğreniyor
her hatırladığında yüzün gülse de hatıraların gözünde canlansa da tekrar ayrılırsın yaran yine , yeniden kanar
o yüzden yara açmayacak bir sevgili bulmak en güzeli
yoo bugüne kadar unutmadığım bi olay, atlatamadığım bi acım olmadı. çok acıdı ama geçti zamanla
bende insan oglu kasardır herseye alısır diyorum ..
üstüne yeni yaralr eklenir ve yeni yaraları düşünmekten eskilere fırsat bulamayız
zaman sadece narkoz verir vucuduna unutturmaz yaşadıklarını.
Geçerli değil. Kapanabilir tamamen. Zamana bırakmamak lazım bence.
Zaman herşeyin ilacıdır derler ama bu ilacın kullanım şeklinin fitil olduğundan bahsetmezler.
Yaraların izi kalır ya gördükçe aklına gelir yada biri sorar ne anladım o işten
Zaman yaraları iyileştirmez sadece geçiştirir.
iyileşmesi iz kalmayacağı anlamına gelmez ki?
Zamanla acısını hissetmezsin.
al bendende o kadar :/
akılın işi gücü yok kabuk mu bağlıyomuş
cok doğru sana katılıyorum
katılıyorum doğrudur
Geçerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar