Insanin degeri Hic kalmamis gibi.. unutulmak vazgecilmek Bu devirde cok basit..
Sizi unutsalar naparsiniz?
Insanin degeri Hic kalmamis gibi.. unutulmak vazgecilmek Bu devirde cok basit..
Sizi unutsalar naparsiniz?
Ben sevdiğim kız için kül köpek oldum o derece kördüm artık ve saf uzak mesafeydi ben yanına gidip geliyodum benim yerimi hemen doldurabildi ama bu kadar basit biriymiş: )
Öyle ama iste Insan üzülüyor bi nevi
E tabiki 6 ay boyunca geceleri gözlerim şişesiye ağladım biliyonmu şu an 8. ayım zor toparladım halen de sızlıyor yüreğim: )
Cevap
4Cevap
O duruma nasıl gelindiğine bağlı. çok seviyordum onun için herşeyi yapacak kadar. Ama gel gör ki kiymetini bilemedi. Benimde unutmaktan baska, yerine başkasını koymaktan başka çarem kalmadı
Peki o kisinin yerini doldurabilinmi
Dolmuyor. Gunun içinde onu düşünmüyorsun okadar. Arada aklina anilar geliyor. Hatirlamamak icin günü dolu dolu geçirmek zorundasin yoksa unutamazsın. Baskasida buna yardimci oluyor. Zaman ölüm acisini bile unutturuyor insana bunuda unutturur
Bulunmaz hint kumaşı değilim, unutulabilirim. Hayatın gerçeklerinden biri de budur. Napalim ömür boyu bitmiş gitmiş birini mi bekleyelim?
Keske Bende böyle rahat düsünebilsem. Nasil Öyle umursamaz olabiliyorsun?
Çok basit, karşımdaki insan benim hayatıma girmeden önce ben yaşıyor muydum? Evet. O insan benim değer vermemle mi değerli oldu? Evet. Eee o zaman, onu geri yine yabancı yap bu kadar.
duygusunu derinden yaşayanlar da var hemen atlatabilende o yüzden bende hemen gidenlerin yerini dolduranlardan olmak isterdim doğrusu
Unutabilirler doğal bir şey bir şey yapmam. Ben kolay kolay unutmam ama kimse vaz geçilmez değil sonuçta
Herkes defolup gidebilrr
Benden vazgecenden ben de vazgecerm
Deve Tuncay ın dediği gibi en ucuz şey insan satınalması
Bi daha hatırlamamalarını dilerim
Hatirlayip üzülsünler Bence ama o da yok gibi
seçenek çok galiba
hayat bitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?