Bence Marlon Brandon daha yakışıklı ve çekici oyunculuk olarakta bir harika sizce hangisi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Tom Cruise dicem ben abJzcj
Estetik mucizesi Tomm😂
Ben burada Marlo’ yu Brad’i koymuşum sen Tom dedin ya helal olsun ne diyebilirim ki😂😂😂
Bu arada Tom u da severim Görevimiz Tehlike serisini az izlemedik başarılı bi aktör fakat bi Marlon Brando etmez😂
Aynen demin biri Cüneyt Arkın dedi bende aman tanrım didimm😂😂
Ben Holywood sinema oyuncularını koyuyorum adam Yeşilçam akötründen bahsediyor Don Carleone rolü nereee Battal Gazi nere😂😂
Cevap
2Cevap
İkisi de kendi zamanının adamları kanka ayrıştırma yapamazsın. Marlin Brando zamanında yaşıyor olsaydık Marlin Brando derdik mesela
Ben döneme göre sormadım bro genel sordum dönemi fark etmez ikiside aktör ve eli yüzü düzgün adamlar ayrıca bu devirde bile Marlon Brandon seçiliyorsa gerçekten efsanedir bu adam ki çoğu kişi de Marlon diyor
Yani Godfather filminde baya başarılıydı eski filmlerini izlemedim açıkçası. Ama Brad Pitt gerçeği de var ortada
Bradd Pitt de iyi bi aktör ve bana sorarsan o da çok yakışıklı falat Marlon Brando her zaman başka bi şeydir kanka Brad onun eline su dökemez
Cüneyt Arkın
Yeeeyyyttt! Savulun uleeennn!!😂😂
Severiz Fahrettin abimizi de severiz😁
Ikiside efsane
Marlon😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar