Diğer Olası bir böcek istilasına hazırlıklı mıyız sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çekirge ya da başka böcek turleri Güncellemeler+1 yıl Boş zamanlarınızda siz de böyle şeyler düşünürsünüz di mi lütfen düşünmüş olun Olası bir böcek istilasına hazırlıklı mıyız sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böceklerle savacak değiliz. Sorun onların çok olması değil. Asıl sorun tarım ürünlerine zarar verilmesi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki savasmayacagiz ama dışarıya çıkamayacak kadar istila ettiklerini düşün Yorumla s Arag0rn +1 yıl Zaten gıda azalacaktır süre uzun olursa. Muhtemelen bunların proteininden yararlanırız😅 Yorumla Soran +1 yıl Yakalar derin donrucuya atarız diyosun ahahah Yorumla
Kinayeli12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Basip e z e. mezmisin ayakkabiyla 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bunu yapamam hayır Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Nedenya Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Korkulu ruyan mı🤣🤣🤣 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir an aklıma geldide ama evet korkarım vallahi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykuda üstünde gezerler ve sen onların binlwrce katısın onlar sendwn korksun kendini çinli farzet Yorumla Soran +1 yıl Susar mısın 🤕 Çinli farzetsem ne olacak bu öyle bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma be mezar onlarla dolu Yorumla Soran +1 yıl orada bilinç olacak mı sorun olmaz gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman korkma düşünswnw en swvdiğin yeelweini yiyecekler Yorumla Soran +1 yıl Beni yediği için o böcek ben mi oluyorum o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böcük belli ki ergensin Yorumla Soran +1 yıl Böceğim inşallah gelip seni bulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelsin yavrum eziyet ederim ona Yorumla Soran +1 yıl Günah ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tokmağımla döveeim onu Yorumla Soran +1 yıl Cani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendim bebeğim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hazırım ama ülke değil 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir hazirligin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıda stoğuYeterli teknik bilgiVb… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben düşünmüyorum her günüm cehhennem gibi zatenKeşke zombi salgını olsa Yorumla Soran +1 yıl Zombi salgını uçuk geliyor biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyzbol sopası silah vb gezerdik aynı twdde ki gibiçok güzel olurduya da uzaylı ırkı dünyada gizlice yaşasaydı ve öşrenen kişi olsaydın Yorumla Soran +1 yıl Uzaylılar gelsede biraz aksiyon olsa onu isterim ama zombilerle ugrasilmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sürü film çekiliyor istilalar hakkındaYaşıyorlar diye bir film var 1999 civarı güzel izle bence sıkıldıkça ilerlerletirsin olmadı Yorumla Soran +1 yıl O değilde o sargı bezini nereden buluyorlar tamam bakarım filme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yurtdışında marketlerin bazılarında eczane retonu var ya da içinde oluyor oralardan buluyorlar Yorumla Soran +1 yıl burada işleri zor o Zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada yaralanmaman lazımya da rulo peçete ile sargı yapılır skksskk Yorumla Soran +1 yıl Wtf? 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiden geleceği görür gibiyimVideoda; arkadaşlar 1000 like gelirse zombiye kafa atarım gibi dkdkksya da zombi ile evlenen olurDışarıda zombi kesen kişilerde türer😆 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah düşünmek istemiyorum zombimiz bile bir tuhaf olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beklerim tuhaf olmasınıDüşünsene zombiler eylem yapıyormuş sksksk****** istifa diye 😄ya da ülkemde mülteci zombi istemiyoeum gibi Yorumla Soran +1 yıl Ahahah yok ya artık bunlar bitmiş olsun. Zombilerden büyük yenilik bekliyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Hepimz zaten böcegz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böceklerle savacak değiliz. Sorun onların çok olması değil. Asıl sorun tarım ürünlerine zarar verilmesi
Tabiki savasmayacagiz ama dışarıya çıkamayacak kadar istila ettiklerini düşün
Zaten gıda azalacaktır süre uzun olursa. Muhtemelen bunların proteininden yararlanırız😅
Yakalar derin donrucuya atarız diyosun ahahah
Basip e z e. mezmisin ayakkabiyla
Hayır bunu yapamam hayır
Nedenya
Bilmiyorum
Korkulu ruyan mı🤣🤣🤣
Öyle bir an aklıma geldide ama evet korkarım vallahi
Uykuda üstünde gezerler ve sen onların binlwrce katısın onlar sendwn korksun kendini çinli farzet
Susar mısın 🤕 Çinli farzetsem ne olacak bu öyle bir şey değil
Korkma be mezar onlarla dolu
orada bilinç olacak mı sorun olmaz gibi
Ozaman korkma düşünswnw en swvdiğin yeelweini yiyecekler
Beni yediği için o böcek ben mi oluyorum o zaman
Böcük belli ki ergensin
Böceğim inşallah gelip seni bulur
Gelsin yavrum eziyet ederim ona
Günah ya
Tokmağımla döveeim onu
Cani
Efendim bebeğim
Ben hazırım ama ülke değil
Nasıl bir hazirligin var
Gıda stoğu
Yeterli teknik bilgi
Vb…
Ben düşünmüyorum her günüm cehhennem gibi zaten
Keşke zombi salgını olsa
Zombi salgını uçuk geliyor biraz
Beyzbol sopası silah vb gezerdik aynı twdde ki gibi
çok güzel olurdu
ya da uzaylı ırkı dünyada gizlice yaşasaydı ve öşrenen kişi olsaydın
Uzaylılar gelsede biraz aksiyon olsa onu isterim ama zombilerle ugrasilmaz
Bir sürü film çekiliyor istilalar hakkında
Yaşıyorlar diye bir film var 1999 civarı güzel izle bence sıkıldıkça ilerlerletirsin olmadı
O değilde o sargı bezini nereden buluyorlar tamam bakarım filme
Yurtdışında marketlerin bazılarında eczane retonu var ya da içinde oluyor oralardan buluyorlar
burada işleri zor o Zaman
Burada yaralanmaman lazım
ya da rulo peçete ile sargı yapılır skksskk
Wtf? 😂
Şimdiden geleceği görür gibiyim
Videoda; arkadaşlar 1000 like gelirse zombiye kafa atarım gibi dkdkks
ya da zombi ile evlenen olur
Dışarıda zombi kesen kişilerde türer
😆
Ahahah düşünmek istemiyorum zombimiz bile bir tuhaf olur
Beklerim tuhaf olmasını
Düşünsene zombiler eylem yapıyormuş sksksk