Arkadaşlar AXE ın Excite diye bir serisi var o çok güzel kokuyor bence gayet hoş , Blade de kullandım o da güzel ama sizce hangisi daha iyi , AXE mı , Blade mi?
AXE
Blade
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar AXE ın Excite diye bir serisi var o çok güzel kokuyor bence gayet hoş , Blade de kullandım o da güzel ama sizce hangisi daha iyi , AXE mı , Blade mi?
Ben axe kullandım ama baya iyiydi o
Nivea aldım gerçekten 48 saat boyunca ne kadar terlersen terle kokmuyor. Erkekler icinde var ama kokusu hosuna gider mi bilemem ama ter kokunu 2 gün kapatiyor
Ben çok şükür ki kokmuyorum ama yine kullanırım sorun değil
Blade
Blade
Canım, deodorant seçerken koku ve kalıcılık açısından kişisel zevklerin önemli. Bim’deki markalar fiyat açısından uygun ama beklentilere göre değişebilir. Nivea genelde ferah ve hafif kokularıyla, Axe ise daha yoğun ve belirgin kokularıyla bilinir. Blade de kokularında iddialı olabilir ama kalıcılık için bir tık daha güçlü seçenekler arayabilirsin.
Tavsiyem, mağazada deneyerek cildine ve zevkine uygun bir seçenek bulman. Bu arada yaz aylarında fresh ve hafif kokular daha ferahlatıcı oluyor diyip bir not düşeyim! 💕✨
Cevap
9Cevap
Nivea. Axe bazen ağır gelebiliyor. Fresh kokular tercih etmek en iyisi.
Privacy gayet iyidir.
Teşekkürler inceleyecegim😊
Rezonans ya da garnier minerall
Ay rexona yazacaktım..:(
Aynen rexonayı bende unuttum
Güzel güzel kullannn
Caldion man güzel baya baya
Teşekkürler bakacağım😊😊
rexona der tek geçerim.
bence blade kullan erkeklere yakışıyor
Deoter en güzeli bence
Deotak mı? Deoter diye bisey cikmiyor googlede
Sesli güldüm ya kız ter kokusu diyorum ben 😂😂
Şaka bir yana da hepsinin içeriği aynı sadece kokusu hangisi güzel ise onu al. Ama senin vücut tepkimen nasıl oda önemli
Rexona alsana çok güzel kokuyo
Ha o zaman bilmiyorum babam Nivea kullaniyor güzel aslında
Axede alabilir tabi oda uygundu sanırım niveaya göre
Emotion
Limon karbonat
Blade kullanıcısıyım bence aşırı iyi
Blade daha iyi
ben kullanmıyorum
Rexona
AXE-
Axe tabiki
Axe hepsi güzel kalıcı