Fransa Paris te yaşayan var mı ben 5 ay önce geldim arkadaş edinmek istiyorum 23 yaşındayım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fransa'dan konuştuğum kimse memnun değil gibi...
Kuzenlerim orada Paris pis diyorlar... :)
Paris fare cok bide parasite cok
@esmerimbiciiim Aynen fare diyorlardı.
Evet cok var parisde
@esmerimbiciiim Genel olarak abartıldığı kadar güzel bir ülke değil deniyor.
Valla ben bı pisliğini görmedim yani ırkçılık diye demiyorum ırkçı biride değilim ama genellikle zencilerin olduğu yerler pis
Zenci dolu zaten de, sen Fransa'ya neden gittin ki?
@esmerimbiciiim açıkçası ben Paris'te hiç fareye denk gelmedim İtalya'ya gittim akşam saat 10 civarı bir parkta 30 dan fazla fare cirit atıyordu çok şaşırdım 😂😂
Evet aynen öyle fr bazi bölgeleri güzel parisde cok gesikecek yerleri var güzel ama yaşantısı berbat bide paris zenginlere güzel
Paran olmasa ancak eiffel kulesini görürsn
Öyle gerekti diyelim aslında akımda ABD vardı da işte tanıdık vardı Fr de ondan gittim açıkçası pişmanım da Avrupa'dan sa abd veya Kanada en iyisi
Yani bence Paris güzel değil yani kup kuru bir yer nice Marseille tarafı güzel bence
Arkadaş bulmak yurt dışında sıkıntı ya sonradan gidince
Kesinlikle öyle valla 3.5 arkadaş varda işte sarmiyor daha fazla arkadaş edinmek istiyorum özellik le dil öğrenmek için
Sana şöyle bi tavsiye verebilirim hiçbir zaman türkiyede ki gibi bir sosyal hayatınevren ve arkadaşların olmayacak buna hazırlıklı ol sonra zorlanırsın. Kurslarda falan bulabilirsin ama onlarda senin gibi dil bilmeyen kişiler olacaktır
5 aydır oradayım herşeye zorluklara katlanarak gittim ki katlanıyorum da kolay değil ülke değiştiriyorsun dil bilmiyorsun ailen yanında yok terkedilmiş bir bebek gibisin az çok alıştım alışmaya da devam ediyorum ama inanıyorum dili de öğrenecem orada bir gelecek te inşa edecem ins
Onlar zaten oluyor dil de öğreniliyor alışılıyor meslek te yapmaya başlıyorsun ama hep bir eksiklik oluyor. Ben başta dilim olmadığı için arkadaşım yok sanıyordum ama 2 yılda çok güzel dil öğrendim anadil seviyesinde ama yine de arkadaşım yok
Oo iş sende bitiriyor ya biraz konuşkan olmak lazım yani ben dilim yok diye bir şey yapamıyorum ama dil olsa Paris'te takılır arkadaş edinim yani bir kaç kişi denk geldi dil bilmediğim için soğuk davrandılar
Olabilir belki de benden kaynaklıdır girişken olmadığım için falandır ama bilmiyorum yani umarım sen bulursun kaynaşırsın
Evet ben varim
Paris'te mi yaşıyorsun
Bana mesaj atarsan sevinirim