Hadi takma tırnak neyse bende şimdiki aklım olaa yaptırmazdım cahillikdi.
Ama küpemi büyük taktığım için karışıyordu, burnumada büyük demişti, kendisi eşiyle estetikçi geziyor:)))))) bazı erkekler neden böyleee kızda zaten kendisinden yaşca çok küçük. Asıl kız onu beğenmemesi gerekde. Evlenmiş artik banane ama komik olan sahteliği güya sevmiyordu sahtelik estetiģin peşinde olmasi garibime gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne yaparsa yapsn eskiler ilgin dışı olmalı
Fikirler değişebilir seni dogal sevmstr kısıtlamstr baskasnda baska seyler yaşar o anki ruh halleri tarzı farklydı hic kimse gecmjsteki ayni kisi olarak kalamaz
Tabikide ilgilenmiyorum, sadece bazi seyler cpk zoruma gidiyor burnuma büyük demesi kendisinin gidip estetik yaptirmasi vs. yani ayni köydeyiz ve kulakdan kulaga dolasiyor bazen yaptigi seyler kiskancdi güya ama esine silikon yaptiriyor falan yani bazi seyler zoruna gidiyor o sebebden yoksa ilgi alanim değiller ikiside
Fiziki olarak seni elestirmesi onun kabalığı haklılıgı degl
Bazı kadnlar sanslıdr sana yaptıklarını diger iliskisine yansıtmaz bile veya olgunlasms durulmustur yaptıklarının yanls oldugunu fark etmstir tekrarlamak istememistr
Büyük ihtimalle kadın senden daha çekicidir
yok ya benimle ayni boyda cok ciliz kirisiklari var genc olmasina ragmen ayrica madem begendi neden silikon ve burun estetigi vs seyler yaptiriyor. ben isteseydim zaten evlenirdim onunla cok asabi oldugu icin istemedim
Bana ne diyorsun da pek öyle görünmüyor 🙂
Evli adamdan banane iyi biri olsaydi beni kacirmazdi ve istesem önce ben evlenirdim sonradan özürde iletmisti. ama istemedim cpk asabi biri olduğu için komiģime gidiyor sadece yapmacik halleri ve benim asil zoruma giden sey burnuma büyük demesi kendisinin estetik yaptirmasi komik! ve insanlar cok tuhaf bi hal almaya basladi hemen laf carpiypsun bana siz erkekler bazilariniz hep birlik olup birbiribizi tuguyorsunuz iyi kötü demeden tuhaf hersey
Tutmak değil yanlış anlama bukadar ayrıntıyı bilmen pek sana ne gibi gelmedi o anlamda söyledim
Gerçekten bana ne desen hicbirseyini bilmez ilgilenmezdin
aynı köydeyiz insanlar konusuyor bende duyuyorum iste karisina silikon falan yaptirmis diyorlar aslinda sormadim kulagima geldi
Köyde yaşayan insan mı estetik silikon 🙂 buda tuhafms
hdhdhsh yok ya ayni köylüyüz ama köyde yaşamıyorlar
Yani burada bir çelişki var 🙂 benden sana tavsiye boş ver yoluna bak insanları anlamak zor