

Eskiden 2. fotoğraftaki gibi sağlıklı güzel bir çiçekti.2 haftada nasıl bu hale gelmiş bilmiyorum. Vitaminle falan düzelir mi? Önerilere açığım , cevap verirseniz sevinirim


Eskiden 2. fotoğraftaki gibi sağlıklı güzel bir çiçekti.2 haftada nasıl bu hale gelmiş bilmiyorum. Vitaminle falan düzelir mi? Önerilere açığım , cevap verirseniz sevinirim
şu an çok kötü durumda değil bence yani kurtarabilirsin toprağını filan değiştir bol güneş almasını sağla, başka ne işe yarar bilemiyorum umarım çiçeğin eski haline döner.
Saksısı düşmüş sonra babam tekrar çiçeği yerleştirmiş ama tam yerleştirememiş ondan böyle oldu herhalde. Dün toprağına da baktım bir şey var mı diye toprağı da iyi durumdaydı. Sadece saksıya eskisi gibi güzelce yerleştirip su verdim. Bugün hala aynı. Bakalım artık ne zamana düzelirse.
artık pek yapacak bir şey kalmamış zaten bekle biraz düzelir belki, YouTube'danda bakabilirsin aslında ben oralarda görmüştüm nasıl kendine getireceğini, benimde avakado ağacım vardı, tamamen kendim çimlendirmiştim baya büyüdü sonra kış geldi öldü;((( çok üzülmüştüm bağ kurmuştum ağaç bile olsa.
Cevap
1Cevap
Susuz kalmış
Babalara bir çocuk birde çiçek emanet edilmez hsjjdkfkd
Vallahi ya
Susuz kalmış ama kısa zamanda kendime gelir.
Gelir gelmez su verdim inşallah sadece susuz kalmıştır
Benimkiler 3 ay susuz kalıyor soluyor sonra eski haline donuyor bişey olmaz.. zaten gövdesi sağlam görünüyor.
Ah zavallı çiçek sula gitsn
Bu tarz çiçekler uzun yaşamıyor.
Biraz daha büyük bir saksıya alsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?