Görselde gördüğün karakterin hakkında ip ucu verebilir ilk gördüğünü yazarsan daha doğru sonuç çıkacaktır.

Görselde gördüğün karakterin hakkında ip ucu verebilir ilk gördüğünü yazarsan daha doğru sonuç çıkacaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kelebek gördüm :D ama fark etmiyor aynı anda bir çok şey görüyorum
Balon ve gülleri gördüm sakın bunada yok deme var baya 😃
Var var şimdi o balonu patlatıyoruz :))
İyimser hayalperest olabilirsin bazen aklının kontrolünün elden bırakıp hayal dünyasında yaşarken kendine geln kızım diyip yine kendinin dürten de sensin son dönemler senin için pek olumlu olmasa da hayata tutunmaya ve umut beslemeye devam ettiğin için güller açacak ve nihayet bahar gelip o balonları alan çocuklar gibi şen olacaksın😂😂
Peh bee analize bak 😃
Sağlık istiyorum gerisini ben hallederim 😂
Sağlık ruh sağlığıysa yapacak bir şey yok hastayı çoktan kaybettik 😂
Ruh sağlığını gömdük helvamı kavurcam 😂
Önce bronşiti halletmemiz lazım 😂
Pembe panterin suretini gördüm
kravat kilot balon gül ortada hristiyan haçı var balonla onumu kaldırmaya çalışıyor anlamadım sqmsonic bişey
Balonlar ile uçurulmaya çalışılan haç gördüm
Çok şey ver hangi birini yazsam ohooo.. güller kravat tekrar görsele bakmam gerekiyor ayy yoruldum 😄
İlk gördüğünü yazacaktın değişken ruh haline sahip çıktın hafif de dengesizlik barındırdı 😂
Başım çok ağrıyor performansım düşük torpil geç işte 😂 uğraşasım yoktu
Hayır mantık hatası var şu an uğraşmadan sadece ilk gözüne ilişeni yazmak daha kolaydı doyumsuz musun hepsini görcem diye zorluyorsun😂😂
Dikkatli okumamışım ki, hepsini sordum sandım 😢 Aslan vardı ilk
Üzülme tamam sana kıyak geçiyoruz. Sen oldukça rahat birisin duygusal anlamda derin olsan da daha çok odun tarafını ön plana atarsın hayatın pempesinin de tozunun da farkındasın ve ikisine de hazırsın
Odun gibi gözüküyorum samimi olmadığım insanlara , yakınlarıma pamuk şekeri pabuç dillli :))) olgun karakterli, sorumluluk sahibi
Seni tanımıyorum ama tahmin edebiliyorum neler yapabileceğini :))
Mesela? 😊
Mesela şirinlik modun açıken odunsu tarafınla birleştirip ortaya hem eğlenceli hem romantik bir ziyafet sunabilirsin ruhlara ☺
Ben de benden bu performansı bekliyorum 😃😂
Beklentiler gerçeklere gebedir ebeyi hazırla sen 😂
Çok sancılı bir süreç 😂
Suni olmasın da gerisi kolay ;))
Doğal olan her şey güzeldir ☺️
Kesinlikle katılıyorum sana
Ben de katılıyorum bana 🤪☺️
Keşke şunu görmeseydim neyse 😂
Görme o zaman 😄 silebilirsin sorun yok
Doğallığı bozar olmaz silmek😊
Herkes balon gül görmüş ben neden gözlük takmış bi kaplan ve tuhaf suratlı bi geyik gördüm ki 🙄
Hristiyanlığı yükseltmek için İncil'de değişiklik yapan sinsi bir terikat lideri gördüm bende şu an 😂😂
Biraz daha baksak neler neler buluruz 😃
Özelikle belirttim ilk gördüğün diye değişken ruh hali ve dengesizlik sana kaldı bu kadar şey yazılır mı :))
Belki bilerek yazmışımdır.. Çok şükür aklı başında bir insanım.. 😄
Kan görüyorum
Vahşet görüyorum
Şakak kemiğine girmiş levye görüyorum 😂😂😂
Hahah ruh hastası görüyorum psikopat görüyorum neşeli ve komik bir psikopat ama insanları öldürmek için güldürmeyi seçen şakak kemiğine levye vurmak yerine şaplak atıp, üfle diyen bir manyak görüyorum 😂😂😂
Yaaaa😂😂😂 Allah da senin yüzünü güldürsün 😂
Ciddi olarak ilk ne gördüğümü söylüyorum : açık bir kitap ve kravat ☝🏻🙃
Sinsi bir yüz. İkinci gördüğüm mıymıntı bir aslan.
Olaylara hafif taraftan bakan mizahı silah olarak kullanabilen iyi niyetli ve komik bir kişilik olabilirsin aslında bu senin dışarıya karşı kullandığın bir maske içerde daha duygusal daha derin biri var bence ona da arada şans ver her zaman güçlü görünmek zorunda değilsin
Açmadan önce boğa gördüm görseli açınca direk gül gördüm
Tanga gördğm sandım la djwjd
Az p*rno izle lâ 😂😂
İzlemiyorum ki prno
Ilk vajina gördüm jdjsj
Sonra kalp ve gulen surat
@kafasıkarışık131415 benim aslan görmem normal mi sen ne görüyorsun? 😂😂
senin yüzünden ben de aslan gördüüüüm. al işteee asla gerçek karakterimi bilemiceeem :D :D
Hxbxnsdjdidj ben sana yenilerini bulacam 😅😂
ahshdhdhhshah
Sayfaları açık kitap gördüm..
Nedense hiç şaşırmadım. Güçlü sezgiler ve kesin bir zeka...
Açık kitap insanlara yardım etmeye açık olduğunu çevrende irili ufaklı herkes senden tavsiye isteyebilir.
Naif ve zarif bir kadın olma ihtimalim yüksek aynı zamanda da neyse devamı yok yeter bu kadar :)
Yetti yetti teşekkür ederim ))
Rica ederiz
Makak maymunu
Görselde öyle bir şey yok ama olsun makak bize ne ifade edebilir diye düşünürsek köpeksi maymun türü diyebiliriz bu da senin için sadakat ve sağlam dostlukların kadını çıkarımı yapmamı sağlıyor makak maymunlarının çene kesesine sahip olduğundan yola çılarsak kelimelerle aranın iyi olduğunu yani çenen kuvvetli diyebiliriz kendini doğru ifade edebilme potansiyeline sahipsin sindiremediğin şeyler olunca yavaş yavaş onun üzerine gider ve bu duyguların seni esir almasına izin vermezsin :)) bence oldu
Bence de oldu
Gülleri gördüm. Anlamı var mı yoksa bilinç altım mı? 🙄
Elbette var iyi niyetli ve temiz kalplisin bu yüzden bazen üzülüyorsun ama genelde her şeyin olumlu tarafından bakma yeteneğin sayesinde sevilen birisin
Teşekkür ederim. Olumlu bakmaya çalıştığım için aynı zamanda yorgun biriyim 🤭
Olumlu olana odaklan boş ver inan bana diğer tarafa daha yorucu ;))
Daha çok yorulmak istemem tabii 😊
Yorulma zaten yoğrulman kafi :)
Hepsi birer tecrübe dimi? Tecrübe dolduk taştık zaten... :)
Kesinlikle tecrübelerin klavuzundur doğru kullanırsan
Umarım...
Kendine cici bak görüşürüz.
Teşekkür ederim. Sen de... 🙏
Pembe panter.. :/
Benziyor evet bende aslan görmüştüm. Aslan olarak yorumlamak lazım ama aslan görenler cesur sağlam karakterli ne istediğini bilen hayatına herkesi kolay kolay dahil etmeyen, ne olduğunu ve olmadığının farkında tipler
Panter diye yazılır, aslan diye okunur..
Aldım verdim kabul ettim..
Sakallı aslan ve sinsi gülümseyen joker
Gül, terazi, balon. Gördüm.
Ortada gözlüklü bir canlı 😄
Aslan gördüm anlamı ne
Balonlar güller
Babun gördüm anca
Göz gibi keskin hatlar
Çizgi filmdeki aslanı gördüm
Alekss aslan alekss onu goruyorum
Kaplan kafası
Kaplan görenleri okursan sevinirim
Tabiki teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Kaplan 🐯 yüzü 😂
Kaplan görmen imkansız ama ben onu Aslan yapıp yorumlayım hadi hayatına birini alırken seçicisin kolay kolay güven duymazsın. Kendi kusurlarının da iyi yönlerinin de farkında olan özgüvenli birisin ama çizgileri bazen aşıyor gibisin :))
Aşıyor derken acaba ne konuda 😂
Bunu en iyi sen bilirsin hangi konuda çizgilerinden ödün verdin düşün
Düşüneyim
palyaço gördüm bir de aslan
Palyonço yok ama bilinç altın bize bir ip ucu veriyor olabilir eğlenceli bir tipsin hayatı çok düz yaşıyor gelişine vuruyorsun güçlü karakterin ve kendinden emin yanlarının yanına eğlence sekmesini de açtık tam oldu bence
hm öyle mi o zaman niye palyaço gördüm ben olmayan şeyi 🥺
Bazen olmayanı bilinç oluşturabilir bu senin hayal dünyanın zenginliğine işaret eder. Keşke normal zenginliğe işaret etseydi ama neyse
o konuda fukarayım işte :/
Zenginlik para pul değildir ama bence hayal dünyan yeteri kadar zengin ve iflas etme şansın da sıfır olaya hep pozitif bakalım lütfen ☺
peki 😌
bir aslan yuzu ve guller
Aslan
Aslanı çok yorumladım ordan okuyuver :)
Herkese güzel güzel anlatılmış, bana sıra gelince oku şurdan bir yerden. Okumuyorum. 😒😒
Haha tamam seni de yorumlayalım hadi
ASLAN kadar cesursun ve liderlik yönün ağır basıyor çevrenin kalabalık olmaması senin çekingen olmandan değil seçici olmanla alakalı birini hayatına dahil etmen için standartları zorlaması lazım çizgilerin bu kadar sert olması seni kimi zaman ukala gösterse de aslında alakası olmadığını bildiğinden gülüp geçiyorsun.
Artı özelliklerin kadar eksi yanlarını da kabul etmişsin yani kısacası kendini ve ne istediğini biliyorsun.
İyi ki aglamışım. 😂
Suratını asıp, haklı bir isyanda bulundun diyelim :))
bir kuş
Hamdi alkan ı
aslan
Balon
Maymun gördüm 😅
dans eden twins
Baykuş
Kravat gül balon
Uterus sandim ilk xndjx
Aslan ve güller
Aslan sağlam yapın keskin çizgilerini ve kendi ayakları üzerinden durmanı, güller ise iyi niyeti ve her zaman güzel olanı görmeni sağlıyor klasik kadınlara nazara dedikodudan uzak sakin bir ortamı daha çok seversin
Teşekkürler ☺️
Aslan kafası gördüm
Pembe panter
babun maymunu
aslan