hahah :D güzelmiş senin ki :D
valla bende bir kere arkadaşımla spor kopleksinde funk fu ya gidiyorum :D çıkıştada voleybolcuların kursları başlıyor (tabi bilindiği üzere voleybolcu şortu diye birşey var, voleybolcu denen güzel yaratıklar var) ozamanda biraz ergenim söylemesi ayıptır şaklabanlık yapıyorum işte, soyunma odasında değiştik üstümüzü çıktık arkadaşla kızların soyunma odasına gelince kapıya elimi uzattım yüksek sesle arkadaşlarıma açiyim mi l*n falan dedim ordan 12-14 yaşlarında bir kız aaççç kimse yok içerde ne yapcan ki dedi, yok ben şaka yapmıştm abicim niye açiyim falan derken kız bastı gitti arkadaşlar yarıldı tabi, orada bir yerin dibine girdim, 10 dakika sonra arkadaşla durakta dolmuş bekliyoruz arkadaşa dönmüş ergenliğin verdiği çeneyle voleybolcu kızların güzelliğinden ve şortlarından bahsediyorum, yüzüm arkadaşa dönük arkamı görmüyorum tabi, arkadaş gözümün içine bakıyor kızarıyor falan, söylediklerime karşılık he yav güzel kızlar falan diye yardırması gereken adam süt dökmüş kediye büründü, bende üsteliyorum oğlum niye birşey demiyorsun güzel değilmiydi falan derken bir an arkama dönme ihtiyacı duydum bir döndüm dönmez olaydım göktaşı düşeydi üstüme söylediklerimi demez olaydım :D kurstan iki tane kız 3 cm yanımda duruyorlar ve bana bakıyorlar, hayatımda o kadar utandığımı hatırlamıyorum :D sustum hiç konuşmadım ve sadece içimden umarım aynı dolmuşa binmeyiz diye dua ettim dolmuş gelene kadar :D
arkadaşa sonra çok kızdım, insan dürter, işaret eder eliyle ağzımı kapatır 6-7 dk kzıalrla ilgili konuştum bir kaşını kaldırıp işaret vermedi herif :D
burdan çıkarılacak ders
1. olur olmadık yerde olur olmadık şeyler konuşmayın
2. arkadaş seçiminde dikkat edin22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçen hafta cuma TTnet modem almak için başka semtte geççektim her neyse son derece cool bir modda durakta bekliyordum. evet güne çok iyi başlamıştım, neşem yerindeydi ve kesinlikle bugün çok güzel olacaktı diye saçmalarken uzaktan otobüsümü gördüm. yavaşça sıraya geçtim binmek için. öyle çok kalabalık değildi sabahın erken saati olduğu için. arka 5 liye doğru yavaşça yürüdüm ve yerimi aldım. dedim ya güne mutlu başladım diye şoförün oradan bir bayan yüzünde hafif bir gülümseme ile benim olduğum yere doğru yavaş yavaş yürüyordu. ve resmen bana bakıyordu yürürken. ama öyle bakıyordu ki -lan acaba tanıdık mı? diye düşündüm ve o unutamayacağım muhabbet başladı. bana bakarak -nasılsın? dedi. bende hafif bir gülümseme ile -iyiyim, teşekkürler sen? dedim ve kızı nereden tanıyorum diye düşünürken kız bir anda bana acıyormuşcasına bakıp kafasını yan tarafa doğru çevirdi. ve bende birden -şlakk diye flashlar patladı. hatun kulaklığı takmış kulağına telefon ile konuşuyormuş l*n . o an o teknolojiyi yaratan insanı mezarında amuda kaldırdım resmen. ve utancımdan yerin dibine girdim. ineceğim yere gidene kadar hep dışarıyı izledim. biri güne mutlu başladım mı dedi :/
33 Yorumla- +1 yıl
:))))))))) iyi olmuş mu desem bilemedim ki :))))
- +1 yıl
@AloneAngelll de bari öylede su serpersin biraz belki :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerizekalı teyzem ile dışarı çıkmıştık durakta minübüs bekliyoruz minübüs durağa yanaştı ben bindim teyzem tam basamağa adım attı araba hareket etti bu akıllıda düşmemek için ayakta duran erkek yolcudan destek almak isterken ani fren yapan şoför yüzünden teyzem adamın şeyine yapıştı öyle bir tutmuşki adamınkini aram kıpkırmızı oldu sapık falan değil kendisi sadece düşmemek için ani reflex sanırım yerin gülmekten koptum o ara adam her nekadar abla önemli değil desede acısı yüzünden belli oluyodu :D
31 Yorumla
Vizeden ciktim. En yakin Arkadasim benden once bitirmiş ve cikmisti. Sonra bende ciktim, uzun siyah sacli bir kiz arkadasimda, arkasi dönük kitaplari karistiriyodu. "Nabiyon len nasil gecti" diyerek kafasina baya hizli geçirdim. Kiz döndü kiiiiiiii o kiz arkadasim degil. Caniiiimmm pardoon deyip uzadim. Rezil oldugumla kaldim tabi :D
13 Yorumla- +1 yıl
Gülmekden çatladım yaa ajajajssksjjsjshaha
@Afrodittt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ya bir ara kuzenlerle sinemaya Gitcez saatlerde de anlaştık. bulusma yerine gidene kadar saat geç oldu. dedik bir carrefour a gidelim. Hernese gittik carrefoura birazz gezdik yemek yedik saat oldu 22:00 kentkartımızdada para yok :)). bir kuzen dediki ben yükleme yeri biliyorum. Gittik onun pesinden Yollarda 7-8tane kopek felan bayağı bir yol gittik dedik yaklastık galiba Herneyse bir baktık gide gide carrefour un arkasına çıkmısız :)) saat oldumu 22:30 Gülme krizine girdik tabi :) Sonra basladımız yere geri donduk o sefer soldan gitmiştik bu sefer sağ yoldan gittik herneyse gittik biz baya sonunda kartıdoldurduk babamda arıyodu nerde kaldınız felan saat kaç bende dedim baba bir filme daha girdik :)) bizi sinemada biliyor tabi :) sonra bir durak bulduk bekledik :) meğerse. O duraktan otobüs geçmiyomus.15dkda orda bos bos bekledik. saat oldu 23:15 başka durağa gittik ordan otobüs gecıyodu ama gitcemiz yere kadar goturmuyodu bizde mecbur kaldık o saatte bir yerde indik bindik taksiye eve getirdim benim kuzenleri dedim bu saate gondermem felan eve bir geldik polis kapıya gelmiş :))) Saat tabi gecenin 2 si :)
İşte böyle ya. Galiba bu ks de yazdığım en uzun yazı olucak :)) daha varda yollarda gecırdığımız anılar anlatsam kitap yazmaya kalksam 3 kuzenin maceraları diye kitap yazıcam yemin ediyorum :))12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir kızla buluşacam... Arkadaşımın kuzeni. Öyle çıkma olayları değil, aile mevzuları. Kızı daha önce hiç göremedim ama, sadece netten fotosunu :) Buluşacağımız yerde oturdum, baktım bir kız geliyo karşıdan. Bana bakıp gülüyor... Heralde bu diye kalktım selam verdim. Masaya davet ettim. Hal hatır soruyorum falan... Kız cevap veriyor ama, bir şaşkın şaşkın konuşuyor böyle... sonra ki diyalog;
Ben: Ben burayı sevmedim, başka bir yere gidelim mi hiç oturmadan?
O: Abrek beni şaşırtıyorsun, masana davet ediyorsun... başka bir yere gidelim diyosun... ağzım açık kaldı.
Ben: Sen Simru değilsin, di mi?
O: Allah senin belanı versin...
dedi ve gitti. Hala kim olduğunu bilmiyorum o kızın ^^34 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu zaten yaklaşık 1 dk sürdü bu olayın yaşanması :D Nasılsın, iyiyim sağ ol sen nasılsın... ben de iyiyim sağ ol. Otursana ayakta kaldın... ya aslında ben burayı sevmedim... gibi bir şeydi hani :D Anlaşılacak bir şey de konuşmadık ^^
- +1 yıl
@ozzyelcek çok kötüydü ya :/ ama en komik anılarımdan bir tanesidir :D
+1 yıl91 de kanarya soğuksu arası tren istasyonunda kanarya tren istasyınunda trenle istasyon arasına düştüm anlımın sol ya da sağ tarfı patladı tam hatırlamıyorum tren resmen üstümden geçti yardım için bağıran bekçiden yanında baylan kadından çok korkmuştum ama kafandan akan kan yüzümü kaplamıştı 11 yaşındaydım kardeşimle kaçak tirene binmeyi oyun bellemiştik :)
boma bir sonraki durakta inen kardeşimden gelidi ben bir sonraki istasyona koşarak vardışımda kardeşimden fırçanın kıralını yedim
NERDE KALDIN OLUM :D15 Yorumla- +1 yıl
Vay senin türkçe öğretmeninin beyinciğine toplu iğne girsin ^^
- +1 yıl
tirenin atına düştüm diyorum kardeşimle kaçak tirene binmeyi oyun olarak icat etmiştik diyorum ÜSTÜMDEN TREN GEÇTİ BE HATUN ben düştüm kardeşim trende kaldı bir sonraki durakta inmiş oda benim kafam yarıldı o halde şokla bir sonraki istasyona koştum kardeşim o bir sonraki istasyonda inmiş bana noldu sana diyeceğinene NERDE KALDIN DİYE FIRÇA ATTI DİYORUM...
3 Ü BİR ARADA İSTERMİSİN? sen şimdi bitek üçü bir arda istermisini anlamışındır :) - +1 yıl
takdiri ilahii işte öldürmeyen allah öldürmüyo KAHVE?
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Veli toplantısı var, annem gelmiş, müdürle müdür yardımcısıyla görüşülmüş, alayı illallah etmiş, bir de şikayetler. Neyse eve geldim, sohbet bu ;
B ; Eee neler salladılar benim hakkımda gene?
A ; ( Sinirlidir) Oğlum biz seni okula neden yolluyoruz?
B ; Ne bileyim anne yolluyorsunuz gidiyorum işte.
A ; Biz seni elin kızlarını kucağında gezdiresin, hoplatasın zıplatasın diye mi gönderiyoruz?
B ; Ne hoplatması kim kimi hoplatmış zıplatmış ya?
Meğer müdür yardımısı, o an çıkmakta olduğum kızın babasıyla yakın arkadaş olduğundan sallamış da sallamış. Zaten okulda beni çekip konuşmuştu o kızdan ayrıl diye. O an annem üstüme evi yıkacak sandım :D32 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBugün başıma geldi. kuruyemişçide çalışıyorum. Benim yaşlarımda biri geldi ve çekirdek istedi. Aldığı çekirdeğin ücretini ödeyecekti. Ceplerini karıştırırken bir anda elinde küçücük şeffaf bir paket belirdi. O an gözgöze geldik ve kahkaha atmaya başladık. Ben istediğini doldururken, bir anda kendi kendime gülümsüyordum. Aynadan baktım o da aynı şekilde gülüyordu. İstediklerini verdim. "Kusura bakma dostum" dedi ve gülerek gitti. şu an aklıma geldikçe gülümsüyorum :) İşin komik tarafı: Şeffaf paketteki, prezervatif idi.
22 Yorumla- +1 yıl
:) 'Baba olmayın diye değil, babalara gelmeyin diye varız." - OKEY
+1 yılŞu hikayede geçen sahne başıma geldi.. :))
"Dün akşam yine dışardaydım, yolda giderken bir kirpi gördüm. Onca araba sesi ve ışığına rağmen, etrafta yiyecek arıyordu.. Arasıra bulduğu şeyleri normal bir şekilde yiyordu. Bir ara durdu ve bacağının birini kaldırdı :) ve sırtını kaşıdı. İlk defa bir kirpinin sırtını kaşıdığını görmüştüm. Çok ilginçti.. Kirpiler normalde birini görünce korkar ve durup yere yaklaşır. Bu benim gördüğüm ise; hem yerden uzak hemde sırta bacak atıyor :) Tövbe tövbe.. Bak yine aklıma geldi, güldüm :)"10 YorumlaBir gün teyzemle telefonda konuşurken bir an durdum ceplerimi kontrol ettim ve teyzeme "Teyze galiba telefonumu evde unuttum dönüp aliyim bizimkiler arar merak ederler." Dedim. 5 dk karşıdan kahkaha sesi. Bu arada ben farkına vardığımda evin kapısına kadar gelmiştim tam 5 dk. Alçak teyze o kadar yolu yürüyene kadar söylemedi bana telefonun kulağımda olduğunu.:(
23 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. arkadasın cebınden para yururttum gecenlerde bunu anlatayım da kurtulayım dedım bırı buna sahte para kakalamıs o da cuzdanında ugur olsun dıye tasıyormus ben sahte parayı calmısım bende bu sans olduktan sonra banka soysam dugundekı atılan paradan cıkar
21 YorumlaOkulda Sıra beklerken hocanın gelmesini bekliyorum Yarım saat bekledim Sonra bir Bayan geldi yaşı çok gençdi hiç sıraya girmeden direk odaya dalıyordu
Kardeşim sıraya geçermisiniz dedim Hocayı bekliyoruz biz de dedim... ben Hocayım buyrun dedi :D Puhahaha demiştim :Dd. d21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. albay şöförüydüm. telefonunu vermişti şarj et diye şarja taktım aniden çıkmamız gerekmişti. hemen inip arabayı hazırladım odayı kitlemedim yazıcı orda diye oda kitlememiş açık bırakmış ve telefon p*ç olmuş yok :) kopan kıyameti tahmin edebilirmisiniz
22 YorumlaOtobüste ayakta gidiyoruz şöförün ani fren almasıyla arkadaşım havada bale yaparak kızın kucağına oturması ve sanki hiç birşey olmamış gibi günlük doğal aktivitelerinden birini yapar gibi soğukkanlı bir şekilde olabilir kızın üstündede otururum kimene tarzında ifadeleri ve benim orda kahkaha basmamak için dilimi dişlemem tam bir cinayetti =)
12 Yorumlaokuldayken derse yetişeyim diye biriyle çarpıştım çantamda ne varsa dökülmüştü, ruj, ayna, tarak... ne varsa.
çok bozulmuştum ama sonra aklıma geldikçe güldüm hep :)15 Yorumla
+1 yılAşağı yukarı 6-7 ay sürekli beraber takıldığım ev arkadaşlarımdan biri evde uyuşturucu kullandıktan sonra bana ve diğer ev arkadaşıma üniye gelmeden önce nerede yaşadığımızı sormuştu :D
33 Yorumla- +1 yıl
Okadar güldüm ki kanka gülmeyi unuttum ak :):)
- +1 yıl
:D :D evet seninkide komik soran :D
Ramazankzlyll bizde o zaman fena gülmüştük :D
+1 yılBirgün babamla dişçiye gitmiştik birazda korkuyorum doktorun kapısının önünde bekliyoruz. Bir adamda bekliyordu adamın koluna girdim sarıldım baba ya diye laf anlatmaya başladım sonra kafa mı bir kaldım babam karşımda. Yerin dibine girmiştim. Adamda bozuntuya vermeyip önemli değil sende benim kızım sayılırsın demişti
02 Yorumla- +1 yıl
benim başıma bayaa olay geldi ya :D kardeşime bakıcam diye ranzadan düştüm hastaneye gittik serum merum taktılar emar çektiler sonra biraz iyi oldum hemşire muz götürüyormuş doktora bende ben çok severim banada verir misiniz dedim :D ben tam bir aç küçükken :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu ana kadar hayatımda burada sorulmuş böyle saçma ama bir o kadar da eğlenceli bir soru görmemiştim. :D www.kizlarsoruyor.com/.../q2114723-bisey-sorucam-detaya-gelinseniiizee-d En ilginç ve komik bir olay.
00 Yorumlaİlk diş çektirmeye gittiğimde iğrenin etkisiyle bayılmam.. Benden başkası yaşamamıştır bunu
45 YorumlaAhahah canım ya kıyamam :D:D valla hiç hatırlamıyom :/:/
313 Yorumla- +1 yıl
nemsiiiiiiiiiiiiiiiiii D:dDDd
- +1 yıl
@Afroditt_ @amyleeches kızlar napıyonuz ya :D alemsiniz ha :D vallaaa uycam uykum geldi. @red_hat sevıyom sizi bebeklerim mua :-*
- +1 yıl
biz şey yapıyozzz şeyy dD:d:DD:dD:Dd
- +1 yıl
@amyleeches kızım senden herseyı beklerım ben ahahahah:D:D:D
@Afroditt_ ne diyo bu ya bebegım ahahah:D - +1 yıl
hahahahahahahha dD:dD:d:Dd:Dd
- +1 yıl
@Afroditt_ iyi hadi kolay gele size ahavhah:D ben gidiyom uykuya :D cağırıp duruyo :D hadi öptm sizi deliler :D
- +1 yıl
ince iş D:dD:d:DD
+1 yılhahahahahahaaaa bitarafımla güldüm haaa D:dD:d:DdD:dD:d
3117 Yorumla- +1 yıl
@yalnızpapatyaa kamonnn beybiii D:DD:DD:dd
- +1 yıl
bilmiyom yeni tanıdım sevdim aşık oldum hahahaha D:d:DD:D
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık gehhhhhh D:d:Dd:DD:D
- +1 yıl
Geldimm yaaaeee
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet küçük şey aşk yok
Ajaksanahgafaggs - +1 yıl
Uyku Sersemiyim Saçmalayabilirim Haberiniz Olsun :D :D:D:SAD:
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa bende sacmalıyom zate D:dD:dD
- +1 yıl
Başınızdan Geçen Komik Olayları Anlatın da Gülelim azıcık :D:D @amyleeches
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa
Saçmalamaya çalışıyorum bende:)) - +1 yıl
@yalnızpapatyaa basımdan hec komık bişi gecmedi bacım D:d:Dd
- +1 yıl
Şimdi Mutfaağa Gitsem Kahve yapmaya kalkışsan tıkırtıdan annem uyanıp basbas bağırıcak :D:DD: Başım ağrıyor zaten bir de bağırtıya hıc gelemıycem :D Yer yanım Sorun yaaa :D:DD :( @Afroditt_
- +1 yıl
Al Benden de O kadar :D @amyleeches :DD
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa kız bende kahve yapacamda tıkırtıdan uyunır bunlar D:d:D
- +1 yıl
Ben ne yapim sap kaldım
@yalnızpapatyaa
@amyleeches - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık sende gel grup yapalım hahahhahahaa D:d:DD:dD:
@Afroditt_ olarmı D:d:Ddd - +1 yıl
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık onay verdi :DdD:d:D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Normal abur cubur bır seyler yıyım desem Onlarda Yok annem sen tut Git bimden en tadı olmayan gofreti al çikolatayı al, Ben zaten sevmıyorum öyle seylerı ınadına yaparmıs gıbı gıdıyor alıyor bak gene çok sinirlendım :/ :SD:DSA:F:S Neyseki @ısldayanpparlaklık verdiği çikolatayla duruyorum hala :D neyse Çok saçmaladım ben kahve yapıp gelıyorum :D:D İsteyen var mı kızlar :DD:
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa baanada yappp :DD:DD
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@red_hat ben baslattım grup kurduk gel D:dD:d:D:Dd
- +1 yıl
- +1 yıl
@Afroditt_ pauahahhahahahaa a güzel olmasmı yaaaa D:dD:d:Dd:dD:DD:d
- +1 yıl
Geldimmm :D Herkese benden Kahve :DDD
- +1 yıl
İçen varsa Bir dalda Cugara :D:D:FDCS:FDS:DF
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa yohhh içiyonmu sen kızD:d:dD:Dd
- +1 yıl
Hiç içmedim alım kız senin elinden
@yalnızpapatyaa - +1 yıl
@Afroditt_ :DD. D:D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ozGJJm.jpg
Asjshhskdkfljggf - +1 yıl
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık aç açç :DD:D
- +1 yıl
Yoh Artuk :D:D:D:D @ısldayanpparlaklık, Bu azimi Teknoloji Üzerınden Deneseler Bilimadamlarını gecer Bizimkiler :D:D:DD:
- +1 yıl
- +1 yıl
İsterım Tabii :D:D Zaten 2 Çöp Kaldı :D Yetmez bana :D:D:D:D
- +1 yıl
Açamam korkuyom ashahshggkdjh
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık ne acıyonuz lannn ilk ben accam dD:d. dD:dD:Dd
- +1 yıl
- +1 yıl
Gel açç kızz:D
Du açim birlikte bakalım - +1 yıl
@Afroditt_ birden aççç haşin olsun yeahhhh sertttttttt D:dD:d:DD
- +1 yıl
@Afroditt_ :DdD:dD:d:D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/Y5noY2.jpg
Pisss kroo yaa bak 😝😝😝😝
@Afroditt
@red_hat
@yalnızpapatyaa - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık oouuuvvvv girermişşş ::DD:d:
- +1 yıl
- +1 yıl
@Afroditt_ kim kime giriyo :Dd:dD:DD:DD:dD:dd.
- +1 yıl
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık kııızzzz benden baska giren olmasın dD:dD:d:DD:d
- +1 yıl
- +1 yıl
@Afroditt_
gir bebek dD:d:dD:D:Dd:D:DD:D:d - +1 yıl
- +1 yıl
giren girene len d:Dd:Dd:
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar yanlış anlamayın ama Allah çarpsın anasayfada siz varsınız full relax biraz :/:/
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık nere bacım D:d:DD:
- +1 yıl
@Ramazankzlyll susmuyolar D:dD:DD
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık edemiyom yardım et D:d:DDD
- +1 yıl
- +1 yıl
@Afroditt_ yatcanmı len
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar yatın Allah askına 😄 seda sen de😄
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ramazankzlyll gece yeni baslıyo dD:dD:d:Dd
- +1 yıl
susun artık beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:DDdd
- +1 yıl
...
- +1 yıl
... djghkgdhk
- +1 yıl
öksdajbgkdg
- +1 yıl
@amyleeches
Kız sabahladık ne gecesi yaa
Hadi günş doğuyo yataklaraa
Asddgjjhghkkk - +1 yıl
:))) iyi sohbetler size😄
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık
sen gelmeden yaga gecmem dD:d:DD:d:Dd - +1 yıl
yatağaa :d:Dd @ısldayanpparlaklık
- +1 yıl
En sonda ki
_ şeyi unutmuşum
@Afroditt_
Şimdi oldu bence:D - +1 yıl
Yatıyordu en son gece ye hazırlanıyor anlasana :D
@Afroditt_ - +1 yıl
Ben yokum yaa:(((
@Afroditt_ - +1 yıl
Ne gurupmuş be burası.. :))
bak bı kre skdjfhdfhsdfh sdhf Ya tam anlatıcam bı gulme gelıyo olmuyo ıste jkhfskdhfusıdhfıhspdfıu :D :D. d
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tinerciler, bıçaklarla saldırmışlardı. Para istediler verdik, yine bıçak çektiler. Eve kadar kovaladılar sonra, zor kurtulduk.
Arkadaşla sinemaya gittik, çıkışta yemek yedik ve biraz yürüyelim dedik. Boku yiyorduk az daha :D
Olay, Ankara Ankamall yakınlarında gerçekleşti.04 YorumlaGeçen sabah saat 7 de sarhoş kafayla taksimden dönerken bakkala uğradım. Bakkalcı siyaseti başlığı altında 1,5 saatlik işkenceye maruz kaldım. Şikayetçiyim.
Seküritiii alın bunu alııııınnn.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bugun red hat yerine red head dedim cok utanmistim ve gülmüstüm
12 Yorumla
+1 yılaskere gittiğin ilk gün wc ler kapalıydı denetimler varmış ordakilere sordum ağaçlara dedi kızmazlarmı dedim yok dedi sonraki günler sormadım bile. başka bir yerde asker wc yerine banyoya büyğün, yapmıştı komutan herkesi topladı ve gösterek anlattı ::DD lisedeyken fırlattıgım ucak ders anlatan hocanın öünündeki tebeşirliğe güzel bir iniş yaptı ve 2 tokat askerde ben nöbet tutarken 1 erkek ve 2 kız içerden kestirmeden gecmek istiyolarmış bende orda tren bkliyodum sanki d.
@Afroditt_02 Yorumla- +1 yıl
@Afroditt_ hoca yazardurur ders anlatmaz hiç herkes oyun oynar şanssızız işte :D onu sayesinde matematikte dörtişlemden öte gidemedik :D
Ninja Ustam Jung li ko nun Oturduğu yere Raptiye koymuştum
Raptiyeyi kırmıştı :X :X x:11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEİG olacak yasanmisliklarim varda coook uzun yahu cepten yazmasi uzun iş
Pc dende yazması uzun gerci,
bir ara hatirlat vorocoda sesli kayit yapim anlatim :)06 Yorumla- +1 yıl
1000 karakter yermez
Kafam cok guzel ve ark yazliktayiz dedim wc nerde oda ilerde sagda ve erkeklerde sagdaki dedi bende kalktim dur bnde geliyorum dedi geldi pesimden ve bn onun iki adim onundeyim arkamda saniyorum
Neyse ben girdim falan çişimi yaptim ciktim elimi yikiyorum yanda uzun sari sacli bir cift goz bana bakiyor, ohaaa dedim icimden hatun ne kadar icmis olucak ki yanlislikla erkekler wc girmis dedim sonra arkadasa seslenip eserrr ben disardayim bekliyorum dedim ve ciktim ki eser karsimda?
Orda ne isin var erkekler wc sol taraf demesin mi?
Kizla ertesi gun havuzda karsilastik ve bana bakti sen dun aksamki kadinlar wc sindeki çocuk degilmisin dedi :)
Bnde ayni seyi ben senin icin dusunmustum biliyormusun dedim ve gulusmustuk baya :p
Bu daha birsey degil kisa diye bunu anlattim - +1 yıl
İşte bunı içimden söylediğimi düşünüyorum hala:))
- +1 yıl
O yuzden artik wc girdigimde pisuvar ariyorum o gece ona baktim yoktu cunku :p
Kirada oturdugum evden kaciyordum evin tum esyalarini el arabasina toplayip cikardim yolda polisler yakaladi ev sahbi falan geldi para verib cikardi
10 YorumlaHaha, komedi gibi aile.
11 Yorumla
+1 yılAllahımmm 3g çekmiyorr şimdiii
12 Yorumla- +1 yıl
Boşver geçti:D
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. @amyleeches bak kız kızın başına ne gelmiş :DDDD
262 Yorumla- +1 yıl
benim niki yazamamıs amaaaa :((((
- +1 yıl
neyseee D:d:Dd:D
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık buraya zıpla D:D:Dd
- +1 yıl
ben sana aşığım d:DD:dD:d:Ddd
- +1 yıl
@yalnızpapatyaa :DDD
- +1 yıl
muahahhahahahaha yi beniiii :DD:DD:D
- +1 yıl
Hop düştüm:))
Yaa - +1 yıl
@amyleeches
Askjjdjjdjhdhdjj - +1 yıl
hahahahahaa @Afroditt_
hangi renk giyim D:dD:d:Dd:Dd - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık djhsdlkjgblsdkjgblkadjbglskjdbvglkjdbg :Dd:DD:dD:dD:dD:dD:d:Dd:DD:ddD:dD:d:DdD:d:Dlaghsdşkgaiklhh
- +1 yıl
Özelmi
@amyleeches - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık ne ozelmı kıs D:d:Dd
- +1 yıl
@amyleeches
Kırmızı kırmızııı - +1 yıl
@Afroditt_ kırmızı diyo @ısldayanpparlaklık giyim mi :DdD:d:Dd
- +1 yıl
- +1 yıl
tuvaletteydım ben hahahahaa D:dD:dD:dD:Dd
- +1 yıl
@amyleeches
Kırımızı yakışır sana giy giy
Asdghdhgfjjjfh - +1 yıl
Valla bende sevdim sizi :D @sonmermi 'de Burdaymış :DDD Uzaylılar ne oldu kız :D:DD:
- +1 yıl
Orası benim ilgi alanım:))
@amyleeches - +1 yıl
:D:Dd:DD:D:DD:D
- +1 yıl
Ne yapıcaksınız kız orda :) ashdhjsjshgj
@amyleeches - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık ben çalcam Afroditt_ oynıcak D:dD:dD:D
- +1 yıl
Seni etiketlemez olurmuyım yaa
@red_hat - +1 yıl
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık ahahahhahaa D:dD:D:DD:
- +1 yıl
Ayarlayon bişiler
Olurım/))
@amyleeches - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Mesaj kutunuza bakın :D
@amyleeches - +1 yıl
@ısldayanpparlaklık mesaj atan yok D:d:D
- +1 yıl
Bide ben bakim)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ozGJJm.jpg
An itibariyle:d - +1 yıl
atmak istemiyom dD:d:Dd:dD:d
- +1 yıl
@ısldayanpparlaklık ohaaa biri bizi gözetliyo :DD:dD:d:DD:d
- +1 yıl
Kızz bişi yok bakabilirsin rahat ol:))
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu ne skdkdkkdkdkslskskskd https://i.hizliresim.com/MlNjmg.png
- +1 yıl
Nasıl mal o yaaa:)) askshgshahakdfkljjj
@red_hat
Ne yaptın onaa - +1 yıl
@red_hat
Onları hiç ayık göremedim kii
Asjsjshgafahsjdjdhd - +1 yıl
askerdekiler daha başkaydı be. DD
+1 yılCocukken yüzme bilmedigim halde göle dustum ve iste o zaman yuzmeyi ogrendim
00 Yorumla
+1 yılpek hatırlayamadım ki şimdi :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılGüldüm güzelmiş :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ben 7-8 yaşlarımdayken babam eve bilgisayar almıştı. Evde henüz internet yoktu haliyle. Ben de evde internet olsun diye internet cafeye gidip flash belleğe internet explorer i atmıştım =D
- +1 yıl
:))
Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Hangi birini anlatiyim :D
00 Yorumlasevgilimin dekoltesine kusmuştum :D
04 YorumlaÇoook var yegenim
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılhatırlamıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne