Babam bir kadinla surekli internette gec saatlere kadar yazisiyor annemin haberi yok ögrenirse yikilir kiza mesaj attim ama faydasi yok hala devam ediyor konusmaya babamla aram pek iyi degil inkar edecegini bildigim icin babamla konusamiyorum napmaliyim
Cevabın nedir?
annene söyle, babam seni aldatıyor de yazışmalarını göster annenle önce güzel bir kavga etsinler, sonra sen ve kardeşlerin bu olaydan dahada çok etkilenin, konu eş dost akrabalara yayılsın bir sürü dedikodu alsın başını gitsin, daha sonra boşanma davaları açılsın baban boşanmak istemez üzün süren davalar, baban kardeşlerini almak ister, annen çalışmıyorsa ayrı bir durum gecim derdi başlayacak vs vs vs, bakın görün ne oldu babam facede başka bir şehirde kadınla yazıştı... ki babanın aneni sevdiğini huzurlu mutlu bir aileniz olduğunu söylüyorsun. evet bunları annnene söylersen başına bunlar ve benzerleri belkide çok daha kötüleri gelecek.
şimdi senin ne haddine babanın mesajlarını okumak?
baban bile olsa insanların özeline girmemelisin haa tesadüf gördüm diyorsanda sonuçlarına katlanacaksın bunu babanlada annenlede konuşmayacaksın.
babanla konuşursan ne olur onuda söyliyim sana mahcup olacak, hep onda acaba bu bildiklerini kimlerle paylaştı endişesi olacak ve baban evde doğal bir insan olmaktan çıkacak hep bir gerginlik hep bir endişe içinde olacak, haa bu arada bundan sonra daha dikkatli olacak facesini açık unutmayacak, fake hesap açacak belki, evde bilgisayar kullanmayacak dışarı kaçacak, yani yaptıklarından vazgeçmeyecek belkide daha cok inadına yapacak nasılsa olan oldu diyecek.
bir şey daha, merak ettim sen değilde annen yazışmaları görseydi tepkisi ne olurdu, iyi kötü anneni, aileni biliyorsun ne yapardı sence?
bu sadece senin sırrın olacak ufaklık ne annenle ne babanla konuşmamalısın karı koca arasına girilmez unutma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
benzer bir durumda benim başıma geldi bir defada değil üstelik bir kaç defa farklı kadınlarla aklıma geldikçe sinirim bozuluyor hala
benim yapabileceğim fazla bir şey yoktu o zamanlar ben neyse ama 2 kız kardeşimin anne babalarının ayrılmasınına sebep olacak bir şey yapmaya cesaret edemedim her defasında baba mı tehdit ettim hala da elimde bazı kanıtları saklıyorum ama babamın pek akıllanacağı yok gibiydi biliyordu galiba benim cesaret edip de annemle konuşamayacağımı görmezden gelmeye çalıştım sonraları hiç bilmezsem daha iyi olur gibime geldi nitekim böyle de daha iyi oldu aradan bir 5 yıl falan geçtikten sonra akıllandı tam olarak ne oldu babama bilmiyorum ama bu tarz şeylere son verdi. Son verdi son vermesine ama hala aklıma geldikçe babamdan tiksiniyorum sinirim bozuluyor saygı duyamıyorum bazen kafasına sıkasım ya da böyle hadım falan edesim geliyor ama baba işte olmuyor. Umarım seninde sorunun bir tatsızlık çıkmadan çözülür.02 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum acaba bir heves gecer mi diye benimde kardeslerim var onlarin bu durumdan etkilenmesini istemiyorum
+1 yılBabana söyle uyar hala devam ediyorsa al anneni çık evden namussuza bak annen aldatsa napardi acaba nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir örnek olmasi gerekirken yaptığı çok çirkin bişey kıza mesaj attım diyosun ama konuşan kız bıraksa da önce babanın değişmesi lazım çünkü bu kız bıraksa da başka kızla konuşmaya başlar bu işler alışkanlık yapar bir süre sonra yüzsüzlesir büyük ihtimal annene söylesende affeder ama sen aldattigini kanıtlarsan belki soğuma şansı olabilir annenin hakkını yedirme ona sahip çık derim ben.
00 Yorumla
Annene söylemelisin, yoksa sende annene ihanet etmiş olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu hic kolay olmayacak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
36Cevap
Öncelikle Baban Bunu Neden Yapıyor onu keşfet. Aldatmanında masum olmasada sebebleri vardır. Aşırı dırdır Mesela ya da Bakımsızlık Kim nederse desin ilişkilerde monotonlaştığında artık aksiyon arıyor insan. Yani neden sorusuna cevap o cevaba görede çözüm bulmalısın. Mesela babanın yazışmalarını ele geçirip okumaya bak. Ne yazışıyorlar burdan çözüme varabilirsin.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkekler bazen başka bayanlarla konuşma hissiyatına kapılır bu anneni aldatıyor anlamına gelmez. Yanlış yorumlayıp kendi ailene zarar verme. Sonra sonuçlarına katlanamayacağın durumlar doğabilir. Bak bunu şimdiden söylüyorum sonra demedi deme.
Baban sana gerekli açıklamayı yapacaktır ona inan.021 Yorumla
Soran+1 yılTesekurler ben gercekten napicagimi bilmiyordum.
- +1 yıl
@soran Babana git ve tüm cesaretinle babacığım senin başka bir kadınla konuşmalarına şahit oluyorum, bunu asla anneme söylemem ama bana açıklarmısın? Annem sana piskolojik bakımdan yetersiz geliyor ise ben annemden daha iyi olmasını isterim de. Baban sana gerekli açıklamayı gönül rahatlığıyla yapacaktır buna inan.
- +1 yıl
@bekeyece İçiniz bu kadar kötü olmasın, belkide rahatlama ihtiyacı duyuyordur neden başka yerlere gitsinki? Bak burada mantıklı bir soru sorabilecek kapasitede kızı olan biri bu saat den sonrada yuvasını dağıtacak hareketler yapmaz hele ki yuvasını bozup ailesini dağıtacak değildir. Belkide geçici hevesler ya da Eşinin bile karşılayamayacağı çok derin duygular? İnsanlar bazen buna ihtiyaç duyabiliyor bu demek değilki cinsel anlamda bir istekler doğsun ya da eşini boşayıp onla evlensin! bunlar ağır şartlar, öyle ha diyince gelişen bir durum değildir.
- +1 yıl
Nolursa olsun ben yanlış buluyorum.. Olamaz hayır yani kabul edilemez kadının yerinde oldugumu düşünüyorum asla kabullenemem ve bende bunun hiç bir geçerli sebebi olmaz adamın yerine koyuyorum kendimi ben bana çocuk vermiş birinede bunu yapamam diyorum hani bu bildiğin ihanet nerden bakarsan bak.
Soran+1 yılBabam annemi seviyor bunu hissedebiliyorum bu olaylari gordukten sonra babamin davranislarini izliyorum anneme karsi hic bir saygisizligi yok cok iyi anlasiyorlar annem mutlu bu yuzden cok kararsizim anneme söyliyemem zaten uzulmesini istemiyorum bu nedenle baska cikis yolu ariyorum..
- +1 yıl
@bekeyece kadın şu an bilmiyor diye bana kötü espiriler yaptırma lütfen :D Tabi şaka bir yana normal şartlarda bir aldatma söz konusu olursa zaten böyle bir güruhu kimse çekmez ve istemez ama hani şu vardır fikirler eyleme dönüşmediği sürece ve kanıtlanmadığı sürece düşünce suç içermez. :)
- +1 yıl
@bekeyece Ben bir çiftliğe kadar gidiyorum..
https://i.hizliresim.com/PE8jZN.jpg
- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılTelefon numarasini almadiysa bu is basitce cozulur. Varsa burada guvendigin erkek arkadasin filan profil linkini ver halletsin babanin facesinden de nmonce kadini engelle sonra o kadinin adinda hesap ac ve babana olmadi sevemedim ayrilioz filan bombala biseyler kadinin agzindan
00 Yorumla Bilgisayara ispatlayıcı ne yazıldığını kaydeden yazılımlar var bir dene derim ama aralarında sorun olmasa neden dışarı yönelsin böylede düşünmek gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinda bir sorun yok annem elinden gelen butun fedakarliklari yapiyor bence
+1 yılYa gözlerini kapıcaksın ya da söylüceksin yalnız söylersen hem üstüne laf yersin hemde seni salak yerine koyar ya da daha kötü olaylar olur. Kardeşin felan varsa susmak daha mantıklı gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde annem babamı aldatıyor ama hiç bişi yapamıyorum annemlede konustum o adamlarlada ama devam ediyor ve söylediğimde beni evden uzaklastırmaya çalısıyor annemle aramız pek iyi değil babama söylesem inanmaz belkide :'(
20 Yorumla
+1 yılAnnene söylemelisin ihanet saklanılacak birşey değil.
00 YorumlaDiğer konusunda 597 cevap paylaştı. Ailenden akrabalarından yardım iste öz abin gibi sevdiğin biri olabilir , teyzelerin olabilir. Annenden habersiz..
10 Yorumla
+1 yılpeder beyi tehtit et bidaha konuşursan anneme söylerim de
00 Yorumla
+1 yılYazik buyuklerinin hatalarini sen cekeceksin ileride benim gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılMalesef simdiden hayatim etkilendi insanlara guvenemiyorum icime kapandim diyebilirim
- +1 yıl
Icine kapanik olma bunu aanal ortamda paylasmak yerine sosyal hayatinda yasa arkadaslarinla
Soran+1 yılDedigim gibi insanlara guvenemiyorum bu durumu kimsenin bilmesini istemiyorum benim icin cok utanc verici bir olay
- +1 yıl
Ayni durumu kuzenim yasadi gecen halam kocasini aldatti kuzenimde ogrendi babasina soyledi bosandilar en cok etkilenen kuzenim oldu simdi iyi fakat arkadas destegi cok onemli
Bak annene söylemeyerek daha çok zarar verirsin durumun çok kötü ama bence söylemelisin ve yaymalısın bunu ona öyle bir acı tatyırmalısın ki bin pişman olmalı.
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum, iki ucu kakalò değnek derler ya seninkide bu mesele :-/
00 Yorumlakadını bul bir şekilde ulaş biraz göz dağı ver falan öyle mesajla falan ciddiye almaz
00 Yorumlababanı karsına al aran iyi olmasada sert bir şekilde konus anlamazsa onu korkut gideriz filan de bişeyler soyle o kadınlada bir kez daha konusmayı dinle olmadı yuz yuze konus
00 Yorumla
+1 yılCici annen hakkında kadının biri deme ama ayıp ayıp :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum babanla görüşsen işler daha da kötüleşecek kadının adresine gidip konuşun.
00 Yorumla
+1 yılGuvendigin baska insanlari araya sok sadece internettse ii reelde varsa kotu
00 YorumlaAldatır işte evliyken evde internet bulundurulmamalı ya da kullanması bilinmeli kötü
00 YorumlaHayır söylemee sakın annene bna özelden yazarmısn? Arkadasm
01 Yorumla- +1 yıl
Benim mesaj bölümü kapalıydı ama ya burdan söyleyim. Öncelikle eğer faceden konuşuyor ise babanın facesini ver bna onun facesini ele geöirmemiz lazım demekki telefonlarını vermemişler birbirlerine yazışmalara bakarız gerekeni yaparız korkma kadının facesinide ele geçirmek lazım yardımcı olurum sana bu konuda bildiğim bir kaç yol var
+1 yılAnnene söyle babanın yedigi pohları. Başka birşey yapamazsn
00 Yorumlakonuşulanların görüntüsünü çek sonra neyi inkarr edicek
01 YorumlaVer sen kizin linkini ozelden cozeriz bu isi ;) bir de istanbuldaysa hoopps :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardım edebılırım kızın adını ver adını babandan aldıgımı soleyım 2 gune baban ıptal
03 Yorumla- +1 yıl
Hava ulan varya :))
Cevap sahibi+1 yıl@comanderche yalanmı
- +1 yıl
Olur aslında doğru diyorsun
- Diğer konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılnerden yazışıyor msn mi facebook mu telefon mu
09 Yorumla
Soran+1 yılFacebook
- +1 yıl
hmm mesajlarını gördün mü babanın
Soran+1 yılEvet gordum acik unutmustu facesini fakat kardeslerimin gormesinden korktugum icin hemen kapattim
- +1 yıl
keşke fotoğrafını çekseydin
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yıl19 o an zaten yikildim mesajlari gorunce gözlerim doldu ne yapicagimi sasirdim hic aklima fotografini cekmek gelmedi.
- +1 yıl
anladım buluşuyolar mı
Soran+1 yılHayir sanmiyorum kiz baska bir sehirde babam henuz sehir disina cikmadi.
- +1 yıl
kızın şehiri biliyorsan unutma
ama baban o kızla ciddi düşünmüyor korkma saten kızın hesabı fake olabilir.
bide derslerine çalış sen okuyup annene sen bakacaksın. bide sakın annene söyleme bu durumu bide babanı uyar bence böyle kızlar mesajları kayıt edip şantaj yaparlar elindeki bütün paraları isterler babandan bide bu fake hesap olabilir babanın zaafını kullanmış olabilir kız facebookta dolandırıcılar çok kesin para yolluyordur kıza.
+1 yılbu işi yapmayan yok. görmemezlikten gel derim
00 Yorumla- Diğer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum Allah yardımcın olsun
00 Yorumla Bence annene soyleme kendin hall et uzulmesin
00 Yorumla
+1 yılHiç annem babamı aldatıyor diyenini görmedik
00 Yorumla
+1 yılO Kızın taktiğini ona uygulamak lazım
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kiz babana soylemedimi mesaj attigini.
00 Yorumlaönlemini al bu sonuçta çıkar
00 Yorumlakızın linkini at bakalım. :D
00 Yorumlaolur öyle şeyler görmeyip duymayacaksın...
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılannene söyle hemen..
10 Yorumla
+1 yılkeşke yapmasa dimi ama işte napıcan yazık
00 Yorumla
+1 yılkadının da suçu yok ki suç babanda
00 Yorumla
+1 yılSonu yok maalesef yaşadım aynısını
00 YorumlaKonus babnla sert bir konusma olsn
00 YorumlaDiğer konusunda 528 cevap paylaştı. Adi herif ya.
00 Yorumlapolise git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adamdır aldatırrr..
00 YorumlaAnnene anlatacaksın.
00 Yorumla
+1 yıliğrençççç
00 YorumlaDiğer konusunda 500 cevap paylaştı. Sanane
00 Yorumlazor dıurum..
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi