Diğer Evde bu sineklerden her yerde var, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Isimleri ne bilmiyorum ama cok var? Ismini bilen var mı Evde bu sineklerden her yerde var, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Normaldir.. 0 0 Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. O sinek değil yalnız kelebek türü güve kelebek gibi bir şey ama sinek değil, evleri girip basan kelebek ya da güve türü gibi bir şey. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bakliyatlarda olur genelde.. Kurtlanmış bi şeyler 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güve olmasın bu bir yiyecek ya da kumaş gibi bir şeyiniz güvelenmiş olabilir evi kontrol edin 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evde bozulan veya çok bayatlamış bir kumanya olabilir 🙄 0 0 Yorumla
Soldan-Soldan-İkile Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evden çıkarıyorum genellikle. Aşırı derecede hayvanseverimdir. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o sinek değil kelebekte değil o bir güve 0 0 Yorumla
kumsalozdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Güve bu kumanyalara gelir bir bakın kaynağı bulun 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sinek değil o kelebek 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Kelebek değil mi bu? Alerji yapıyor bana hep. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Normaldir..
O sinek değil yalnız kelebek türü güve kelebek gibi bir şey ama sinek değil, evleri girip basan kelebek ya da güve türü gibi bir şey.
Bakliyatlarda olur genelde.. Kurtlanmış bi şeyler
Güve olmasın bu bir yiyecek ya da kumaş gibi bir şeyiniz güvelenmiş olabilir evi kontrol edin
Evde bozulan veya çok bayatlamış bir kumanya olabilir 🙄
Evden çıkarıyorum genellikle. Aşırı derecede hayvanseverimdir.
o sinek değil kelebekte değil o bir güve
Güve. Perde, döşeme falan yer.
Sprey kullan ölsünler
Güve bu kumanyalara gelir bir bakın kaynağı bulun
Sinek değil o kelebek
Kelebek değil mi bu? Alerji yapıyor bana hep.
Her yerde oluyor genelde
Yalnız bu kelebek
Kelebek bu
Hilmi
Olduruyonmu
Sinek değil bu, güve