Çene basıncı kurdun yarısı bile değil. Kurt isirdiginda bir geyiğin uyluk kemigini parcalayacak güçte. Bence kurt alir. Neye göre vaşak dedin sen hocam?
evet. özelliklede gri kurt. vaşak kurt kadar iri ve güçlü olmasada kurttan daha çeviktir. ağaçlarada iyi tırmanır. ağaçlara çıkarak kurttan korunabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kurt bence
cinslerine göre değişir gri kurt olmadığı sürece kurt korkacaktır korkan ölür.
sadece fotoğraftakileri karşılaştırırsak vaşak ya öldürür ya da yaralanmadan gider
Bana da çok garip geliyor. Vaşak minicik hayvan
Çene basıncı kurdun yarısı bile değil. Kurt isirdiginda bir geyiğin uyluk kemigini parcalayacak güçte. Bence kurt alir. Neye göre vaşak dedin sen hocam?
doğadaki vaşaklar daha büyük gri olmayan kurtlar kangaldan çok daha küçük dostum dünya kedilere ait
bir kurt vaşağın boynundan tutamaz ki
vaşak ve karakallar korkusuz hayvanlardır kurt bundan dolayı kaçmayı tercih eder ancah vaşak daha hızlı
yani şunu diyorum özetle bir kurt vaşağa üstün gelmez vaşak buna izin vermez
Hocam bizim memlekette hem vaşak gördüm hem kurt gördüm hem vaşak. Yani bilmiyorum bana kurt daha iri geldi. İnternette de kurt daha ağır diyor.
Boyut farkı var. Ona bakicaksan leoparin da ayıyı yenmesi lazım kedi olduğundan dolayı.. Ama imkansız.
ayı ormanın kralıdır ayıyı alan yok
aslanlar cougar ve kaplanlardan daha güçsüzdür kürkünü gören kral demiş
Kurt net alır aga
Bence de ama vaşak daha atletik.
kangal?
Vaşak
Ama kurt daha büyük ve korkunç değil mi
evet. özelliklede gri kurt. vaşak kurt kadar iri ve güçlü olmasada kurttan daha çeviktir. ağaçlarada iyi tırmanır. ağaçlara çıkarak kurttan korunabilir.
Vaşak alır