Arkadaşlar benim bir sorum var bir cin bana aşkı oldu galiba tam olarak bilmiyorum ama hisediyoeum ve sevdim kıza çok zarar veriyorum bunda göruyorum yani nişaanşm ve ona Yni evde yaşıyorum pişkoloçi vs çok zarar veriyor onu öyle görunce bende çok kötu oluyorum ve onun zihnini aklını okudum bu beni çok rahatsız et onu çok seviyorum ama onu bu durumda görce gitmek geliyor aklama gidersen iyi ol canı düsğnyorum ne olur bana cevap verin
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir neden olmasın aşık olan cinler o kişinin ilişki kurmasını önler
Nasıl yani ama ona zara veriyor
Nasıl ilişki kura cak
Zaten ilişki kurmadan önce kısmetini kapatırlar ilişki yaşarsan da sende veya kızda kötü etki bırakır değişik biri olursun. Sonra da o da olmuyorsa kızı senden uzaklaştırmak için kıza kötülük yapar o da olmazsa son seviye musallat olur
Evet oluluyor kız değişmeye başladı Evet uzaklaştırmaya çalışıyor ama Onun moralini psikolojini her şeyini altüst ediyor Ben de bunu görünce fark edince ben de kötü oluyorum ve düşünüyorum ki onu bırakıp gitmem onun için daha iyi olacağını düşünüyorum
Abartma istersen
Niye abartayım ben mal mıyım ya da panoray'a mı bağladın mı
Soruyorm
Tamam ben daha iletişime geçmedim geçtiğim zaman söylerim ben de sana Ama ilişki yaşadım
Onu gördüm rüyanda
Şimdi merak ettim senin iç öyle bir hadi ordan oldumu olduysa nasil başkasına gitti merak sadece
Galiba emin deglm yazmssn sen bile emin deglsn
Evet deyildim ama farkındayım ve smzdüm şimdi heryer ferak ve rahat oluyor
Tuhaf
Tuhaf olan ne sence
Saffat suresi dinle sorun var mı anlarsın
Evet saffat süresi deyilde baska surse dinyır iyi geldi söylüyor
Sorunun yok takma kafana
Sorun bende kıskanıyor
Yok ben çok takmıyorum ama o kötü oluca bende onu görunce çok kötü oluyorum
Bir de zihin okudum sadece onun deyil dikkatle baktım kişlerin okuyorum
Oha lan Dabbe mi izledn de çok
nasıl yani bu olay gerçek kaynatmiyorum
Dalga geçiyırsun sen insanlar
Haklısın
Nasıl yani
Neye gore
Kız arkadaşınla uzaktayken konuşurken sorun yoktu ama yakınlaştıktan sonra aynı evde yaşamaya başladıktan sonra psikolojisi ve sıkıntıları olmaya başladı depresyon gibi şeyler yani insanların arasına çıkmak istemiyor kendini eve kapatmak istiyor evde duruyor kendini acayip sıkıntıya depresyona sokuyor ben onu gördüğüm zaman o durumda ben de çok sıkıntı depresyona giriyorum
Bu durum Aslında nasıl başladı nasıl hissettim ben de olduğunu bunun kız arkadaşımın zihnini okuyabiliyorum hissettiklerini düşündüklerini okuyabiliyorum
Ve Rüyamda devamlı gördüğüm Bir Rüya var devamlı birisi ile ilişkiye giriyorum kızla ilişkiye girdiğini görüyorum ve bir tane kuyu görüyorum içi bomboş derin bir koyu bir gün o kuyuya düştüğümü gördüm bir kızın beni çektiğini gördüm ama ben onu annem zannetmiştim