AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adam gözü karartmış işte libido tavan yapınca sana yürümüş
Bu yürümekten daha fazlası ya 😂
Neden durduk yere bu konuları açtın diye sordum ona “Seni istiyor olamam mı” yazdı bana 😃. Hayır benim anlamadığım neden birden tavan yapıyor libidosu
Durduk yere değildir bir şey konuşmuşsunuzdur ya da görüntülü görüşürken bir hareket ne bileyim ya da hayal gücü
Hayır görüntülü konuşmadık ki bacağım yandı çay döküldü ya dedim muhabbetimiz buydu
Bir şey konuştuk diyelim cinsel bir şey de konuşmadık hiç
Valla o zaman ince bir sapıklık olabilir mi içinde acaba bune o kadar da değildir diye düşünüyorum
İstekli birisi kendisi evet neden böyle bilmiyorum her gün konuş her gün doymaz biraz ilginç ama ben karşılık vermiyorum ona
Aslında sapık diyemem gayet efendi saygılı sakin bir insan uyumluyuz da gayet ama böyle arada konu açıyor ya
Sesinden etkilenmiştir olur arada öyle ya da bu tür konular konuşmak için sana zarf atmıştır
Hayır telefonla da konuşmadık
Aklıma son olarak bir şey geldi adam p izlerken mesaj attın oda panikle sana bir şey yazdı
Hayır kuzenleriyle oturduğunu söylemişti aradan bir buçuk saat geçti birden bu konuları açtı. Ya bir de kuzenler var falan dedi ben meşgul sandım adam meşgul değildi demek
Yok artık ya bütün tezlerimi çürüttün adam sadece bu amaç için yaşıyor o zaman
Neden böyle dedin şimdi ya
Normal mesajlaşırken ortada bir şey yokken insan neden bu konuyu açar o zaman senin tahminin ne
Saat 9 buçuk gibi konuşuyorduk köye gitmişti kuzenleriyle oturduğunu söyledi meşguldü yani. Daha sonra işte saat gece 12’ye doğru konuşmaya başladık yatacak dedim uyuyor musun dedi 12 ‘ye doğru yatacam dedim. O zaman gel seni biraz kucağıma alıyım yazdı. Ne bileyim anlam veremedim dedim sen kuzenlerinle oturmuyor musun (Kuzenleriyle oturduğunu söylediği mesajın üstünden 2 saat geçmişti) Yok yatıyorum şu an gelsene yazdı. Anlam veremedim doğrusu
Yanlış anlamazsan acı ama gerçek bir şey söyleyeyim seninle konuşma amacı bu olabilir mi
Bacağıma çay döküldü çok kötü yandım yazdım o da geçmiş olsun bitanem falan dedi yandım ya diyince kıyamam sana ya falan yazdı daha sonra yukarıdaki yazdıklarım doğrultusunda gelişti yazışmalar
Normalde böyle değildi hemen pat diye bu konuyu açmıyordu
Başlarda böyle olmaz zaten zamanla kendini belli eder daha genç aklı şeyinde gezen tiplerden demekki
29 yaşında adam
Ama ergen gibi evet haklısın
Sen genede dikkat et böyle başlar nude ile devam eder istekler bitmez
Ya bir de Erzincan’da yaşıyor Doğu sonuçta ya ben buna bağlıyorum orada çok mu bastırılmış acaba zamanında ne bileyim. Söyleyecek kelimeler bulamıyorum atık ona
Nude isteyeceğini sanmıyorum ama bundan önce birkaç kere konusunu açtı evet ve ben onu birkaç kere telegramda gördüm bir keresinde gecenin dördünde telegrama girdiğini gördüm ve bu adamın gerçekten *mcı olduğuna yüzde yüz emin oldum.
Erzincanda ormanda yaşamıyor ya orada insan vardır kendini tutar insan ama sen ona o şeyi verdiysen dizginlemez kendini
İyi sen karşındakini biliyorsan sıkıntı yok
Ya ben bunun birazda onun inancının zayıf olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya bana öyle geliyor. İçki içen birisi ve benimle bu konuları açmaktan da çekinmiyor yani fazla rahat bir insan. Mezhebi Alevi bu arada Alevilere bir şey söylediğimden değil bütün Alevi kişilere saygım sonsuz fakat biz Hanefiler’den daha inancının az olduklarını düşünüyorum. Benim içkim yok bir şeyim yok zina yaptığım yok bilmiyorum ya kesinlikle yanlış anlama ama düşüncelerim bu yönde gelişmeye başladı artık.
Bana çok ters bir insan bu yüzden çevremde Alevi tanıdığım bir sürü insan var ama gayet düzgün insanlar benim konuştuğum kişi niye böyle ya
Sende kafanda bitirmeye başlamışsın uzatmaları oynuyorsun evet inanç farklılıkları kültür farklılıkları hepsi bir etken
Benim çevremde de var bazen şaşırıyorum bizden daha çok imanı sağlam özet olarak bu tamamen yatiştirilmeye bağlı
Sen de Alevi olabilirsin bilmiyorum saygım var tabiki fakat ne bileyim ya
Ben alevi değilim hanifiyim sen o kadar temizken oda bi o kadar pis ilginç bir ilişki türü
Kafa yapımız çoğu şeyimiz uyuşuyor ama bazı konularda gereğinden fazlasıyla rahat. İçki içmeyi normal görüyor ve içiyor da , zamanında bana başka kızlar ile cinsellik muhabbeti yaptığını itiraf etti ve benimle de konusunu açmak istedi ben onu düzgün dille uyardım fakat onu dini inancının zayıf olduğunu düşünüyorum. Çok mu isteklendirme git video izle göz zinası yap o kadar kalsın niye gidip başkasıyla konuşmak istiyorsun bunları. kardeşim teki ya.
Kardeşim yerine başka bir şey yazmıştım.
Bende buna tutuluyorum yaptığı normal miş gibi anlatıyorlar bide yaptın madem bırak kalsın sende şahit tutmaya gerek yok birde bunu sevgilisine anlatıyor bu daha büyük saygısızlık değil mi
Azmıştır? Zaten konuşma amacı oraya gelmektir
Amaç belli sonu yatak.
Hormonlar tavan yapmış
Yükselmiştir
Nasıl yükseliyor birdenbire ortada bir şey yokken
Erkek bu
O an kafasında benimle yaptğını mı düşünüyor yoksa beni düşünmeden mi istekleniyor durduk yere gel seni kucağıma alıyım yazdı da bana
Yani
Ne yanisi oğlum doğru düzgün söylesene şunu
Burdan detaya sokma beni yaaa
Amac belli degl mi
Erkek cunku
Amac cinsellik
Sapik
İsteklidir heyecan arıyordur
Azmış
Amacı o işte zikmk