Arkadaslar bu şekilde 2008 clio araca sonradan usb girişi yapılır mı? Telefona nasıl bağlayabilirim?
Bana maliyeti ne olur?

Arkadaslar bu şekilde 2008 clio araca sonradan usb girişi yapılır mı? Telefona nasıl bağlayabilirim?
Bana maliyeti ne olur?
Aracın teybini değiştirebilirsin, Ankara da teybe usb, Jack, ve Bluetooth girişi yapan biyer vardı araştırıp oraya göndere bilirsin, araç çakmaklığı aktif ise bağlantı yapıcak müzik pod lar var bi radio frekansına sabitliyor, usb ve ya aux kablosu bağlayabiliyorsun ona da bi bakabilirsin, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ancak sanayi de bi oto music yapan ses sistem olan biyere gidersen daha detaylı bilgi alabilirsin :)
Cevap
10Cevap
Yapılır elbette ama bunun yerine cakmakliga takılan bir cihaz var onu alıp kullanabilirsin. Çakmaklık calisiyorsa
bak kendine araba icin bir mp3 al tal hem blutut olur hem konusabilirsin ya da kablo var onu alabilirsin
Merhaba
bazı elektronik tamirciler yapıyor tanıdığım birisi de var ama fyatı ne çıkar bilemem
Çakmaklığa USB yapabilirsin, veya USB bulunan bir teyp takabilirsin. 🙂
jack girişi varsa usb dönüştürücüler var onlardan alabilrsiniz maliyeti de çok az olur
yapılır hatta bluetooth bile takılır
Hiç anlamadığım işler çakmaklık dediğiniz nedir
Yani bu aparat ile telefonda dinlediğim müziği usb ile bağlanıp arabada dinleyebilirim değil mi
İnternetten baktım 250 liraya da var 750 liraya da var ses kalitesi benim için önemli cızırtı yapmasını istemem. Az çok hepsi aynı mıdır pahalı olanı mı alayım sizce mesela bu nasıl? Reno symbol 2008 araca uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
Sşaşaşdş. Ksksmsk
://ty. gl/62lgf8pdvk
Basına https ekleyebilir misiniz
Usb de Bluetooth da bağlatabilirsin
Bluetooth değil aux olacak o
Maliyeti az çok hangi civarlarda 2-3 bin gibi mi 300-500 lira gibi mi
Daha uygun oluyoristanbuldaysan yardımcı olabilirim
Yapilabiliyor
Yes 500 tl
Hayır diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?