Diğer Bu örümcekler beni yer mi 😱? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Olmaazzz balkonumda yaşıyorlar 😂 birkaç aydır bende ellemiyorum böcekleri falan yiyorlar beni koruyorlar Bu örümcekler beni yer mi 😱? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aimira Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Elleme. Çok iyi ve mantıklı yapıyorsun. Örümcekler için bir av değiliz. Ama 10 numara böcek avcısıdır kendileri 0 0 Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Bari maaş ver;DD korumalığını yapıyorlar o kadar. 0 0 Yorumla
Buyastansonra Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 99% +1 yıl Parlak renklerde değilse çok zehirli olmuyorlar diye biliyorum. 0 0 Yorumla
87modelinsan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne örümceği la örümcek adam bu değil yemek adam ziker 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ajjsjajdkskd Yorumla 87modelinsan +1 yıl Sorsana adı neymiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Mühittin Yorumla 87modelinsan +1 yıl Ülkenin örümceği bile çapsız Muhittin ne ya 😂 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Evi terk ederdimmm 😵 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 869 cevap paylaştı. Ayy bu neee en nefret ettiğim hayvann 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Heyvan Yorumla Soran +1 yıl Böcük bu kızım Yorumla YezidinKizi +1 yıl Ürkütücü Yorumla Soran +1 yıl Rawrrr ben yiyim seni Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni ısırırsa belki örümcek kadına dönüşürsün işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😂 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bi dene bakalım olursa bizde deneriz Yorumla
Mehmetingezegeni-555 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gece gece MK simdi nasıl uyucam Ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyuma 🤭 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ayy gece görsem evi teslim edip dışarda uyurum 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korkmayın bunlar sizi yemez çok var mı peki 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sadece üç tane şaka yaptım zaten korkmuyorum gerçekten böcekleri yiyorlar bu yüzden benim oda korumalarım gibiler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece güldürdünüz beni 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel hajsjajajjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar ne ki benim görev yaptığım yerde her türlü böcek yılan var 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ne görevi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben askeri personelim Yorumla Soran +1 yıl Oo ne güxel kolay gelsin 😱👊🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim eğer müsaitseniz tanışabiliriz ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Hmm instanı versene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aozan1453 de tipime bakarak karar vereceksiniz sanırım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet aıfjjskfkskfld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bekliyorum kararınızı 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Örümcek adam o yemez korkma 😂 0 0 Yorumla
Omamamiyyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Git bir kez ısırt kendini Spiderwoman ol 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Akoskdşaşdld Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Omogo 3 uh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yiyim mi Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Yi yi yi Yorumla
Freddymercuryxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Neresi orası 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Balkon Yorumla Freddymercuryxxx +1 yıl İl olarak mk Yorumla Soran +1 yıl AHAHAHJAAJHD çorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elleme. Çok iyi ve mantıklı yapıyorsun. Örümcekler için bir av değiliz. Ama 10 numara böcek avcısıdır kendileri
Bari maaş ver;DD korumalığını yapıyorlar o kadar.
Parlak renklerde değilse çok zehirli olmuyorlar diye biliyorum.
Ne örümceği la örümcek adam bu değil yemek adam ziker 😂
Ajjsjajdkskd
Sorsana adı neymiş 😂
Mühittin
Ülkenin örümceği bile çapsız Muhittin ne ya 😂
Evi terk ederdimmm 😵
😂😂
Ayy bu neee en nefret ettiğim hayvann
Heyvan
Böcük bu kızım
Ürkütücü
Rawrrr ben yiyim seni
Seni ısırırsa belki örümcek kadına dönüşürsün işte
Ne güzel 😂
Bi dene bakalım olursa bizde deneriz
Gece gece MK simdi nasıl uyucam Ben
Uyuma 🤭
Ayy gece görsem evi teslim edip dışarda uyurum 😬
Ne yemesi hamile bile birakir
Korkmayın bunlar sizi yemez çok var mı peki
Sadece üç tane şaka yaptım zaten korkmuyorum gerçekten böcekleri yiyorlar bu yüzden benim oda korumalarım gibiler 😂
Gece gece güldürdünüz beni 😂😂
Ne güzel hajsjajajjs
Bunlar ne ki benim görev yaptığım yerde her türlü böcek yılan var 😊
Ne görevi
Ben askeri personelim
Oo ne güxel kolay gelsin 😱👊🏼
Teşekkür ederim eğer müsaitseniz tanışabiliriz ☺️
Kaç yaşındasın ki
26 yaşındayım
Hmm instanı versene
aozan1453 de tipime bakarak karar vereceksiniz sanırım 😂
Evet aıfjjskfkskfld