her şey bro. Doğduk diye yerimize bağlı olnak zorunda değiliz bizi doğuranlar dünyaya gelmemiz de yardmcı olanlardır bana göre ama yeni hatta hiç kimseyi eklemem tr olan hatta zaten aramalaea kapalı olur wp den mesaj atarlar ben istediğim zaman ararım
Eaki hattın durur eski telefonda yeni hattın yeni insanlarla yeni telefonda olur sosyal falanda silmezsen eski hayattan çıkman zor olur ya da silmek yeerine tanıdıklarını hepsini sil ya da sessize al ve senin yaşamını sadece izlesinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben gitsem telefonumu hattımı kırcam sosyal hesapları silicem tr den kimse tarafından bilinmemek için...
Güzel, peki ailen?
her şey bro. Doğduk diye yerimize bağlı olnak zorunda değiliz bizi doğuranlar dünyaya gelmemiz de yardmcı olanlardır bana göre ama yeni hatta hiç kimseyi eklemem tr olan hatta zaten aramalaea kapalı olur wp den mesaj atarlar ben istediğim zaman ararım
Eaki hattın durur eski telefonda yeni hattın yeni insanlarla yeni telefonda olur sosyal falanda silmezsen eski hayattan çıkman zor olur ya da silmek yeerine tanıdıklarını hepsini sil ya da sessize al ve senin yaşamını sadece izlesinler
Eski hayat derken?
Bir şeyler biliyor da konuşuyor gibisin...
Sen ne sebeple gitmek istiyorsun mesela
Çok sebebim var, aslında bu Dünya'dan gidip gerçekleri öğrensem daha iyi olur ama kendimi bu ülkeden gidince özgür hissedeceğimi düşünüyorum...
Vallahi bende öyleyim bazen dünyadan gitmek bazen ülkeden gitmek istiyorum
Evet, bir şekilde bir şeyler olmalı, kendim için en azından bu ülkede bir gelecek görmüyorum...
Karışık her şey
Nasıl yani?
Bi yolunu bulmak için afım atmalıyız
Nasıl bi adım mesela?
İsmi yok onu bende öğrenicem
İlginç, şifreli mesaj gibi konuşuyorsun sanki... :)
Herşeyin bi çıkışı var kanka yerimizde durursak o çıkışa nasıl erişicez? Mecburen görünen her ışığa gitmek zorundayız ucunu varınca anlıycaz
Hangi ülkeye gitmek istiyorsn
Cekim yasasıni kullan
Benden istiyorum bunu
Güzel, neden peki?
Tanıştığım insanlar beni yordu
Şunu diyim aynaya baktığımda kendimi tanımak istemiyorum etrafımdakilerde beni tanımasın