Diğer Cinler hakkında bilgisi olan birine kısacık bişey sormak istiyorum, aramızda var mı? gümbede_güm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısacık bi soru Güncellemeler+1 yıl Soru basit ya aslında :: Bir bölgede yaşayan cinlerin dinini nasıl öğrenebiliriz Cinler hakkında bilgisi olan birine kısacık bişey sormak istiyorum, aramızda var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
umursamıyorumartık Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl cinler miii uzmanlık alanım cok asığım hepsine Sürekli ziyarete gelirler beni 😻 0 10 Yorumla gümbede_güm +1 yıl Ciddi misin , beni de tanıştırsana nzbwbz Yorumla umursamıyorumartık +1 yıl olur hatta cinler konseyi üyesiyim ve istediğim kisileri carpabiliyorum Yorumla gümbede_güm +1 yıl AA karahanlıyı hiç gördünüz mü Yorumla umursamıyorumartık +1 yıl her seyi gördüm ben hatta cinler arasında cok popülerim cogu bana asık Yorumla gümbede_güm +1 yıl Yalan söylediğin her halinden belli Yorumla umursamıyorumartık +1 yıl yok kardesşm ne yalanı cok tatlılar aslında cinler bir sürü dinden cin arkadasım var Yorumla gümbede_güm +1 yıl Bi sürü cin bi insana aşık olmaz Yorumla umursamıyorumartık +1 yıl yanlıs biliyorsun ben öğreteyim sana Yorumla umursamıyorumartık +1 yıl tek kötü yanı sinirlenince carpıyorlar Yorumla gümbede_güm +1 yıl Iyi yapıyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soru ne? 0 2 Yorumla gümbede_güm +1 yıl Bir bölgede yaşayan cinlerin dinini nasıl öğrenebiliriz Yorumla gümbede_güm +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet. 0 9 Yorumla gümbede_güm +1 yıl Bir bölgede yaşayan cinlerin dinini nasıl öğrenebiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karışıklar. Yorumla gümbede_güm +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çağırdığının dinini öğrenebilirsin veya direkt istediğin dinden olanı davet edebilirsin. Ayrıntı veremem ritüelleri var Yorumla gümbede_güm +1 yıl ? Yorumla gümbede_güm +1 yıl Bi mesajatsanbe Yorumla gümbede_güm +1 yıl Yemin ederim ritüel sormicam Yorumla gümbede_güm +1 yıl Haydi yahu Yorumla gümbede_güm +1 yıl Korkak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cinler miii uzmanlık alanım cok asığım hepsine Sürekli ziyarete gelirler beni 😻
Ciddi misin , beni de tanıştırsana nzbwbz
olur hatta cinler konseyi üyesiyim ve istediğim kisileri carpabiliyorum
AA karahanlıyı hiç gördünüz mü
her seyi gördüm ben hatta cinler arasında cok popülerim cogu bana asık
Yalan söylediğin her halinden belli
yok kardesşm ne yalanı cok tatlılar aslında cinler bir sürü dinden cin arkadasım var
Bi sürü cin bi insana aşık olmaz
yanlıs biliyorsun ben öğreteyim sana
tek kötü yanı sinirlenince carpıyorlar
Iyi yapıyorlar
Soru ne?
Bir bölgede yaşayan cinlerin dinini nasıl öğrenebiliriz
?
Evet.
Bir bölgede yaşayan cinlerin dinini nasıl öğrenebiliriz
Karışıklar.
Derken
Çağırdığının dinini öğrenebilirsin veya direkt istediğin dinden olanı davet edebilirsin.
Ayrıntı veremem ritüelleri var
?
Bi mesajatsanbe
Yemin ederim ritüel sormicam
Haydi yahu
Korkak