Birçok ilişki uzmanına göre saatlerin bir anlamı var.
Siz inanıyor musunuz?
Ben, birkaç kez denk geldim. Her biri farklı bir mana olarak yorulmamış ama uygun olanını alın diyorlar zaten. Bazen de inanmayasım geliyor. Muallaktayım.
Birçok ilişki uzmanına göre saatlerin bir anlamı var.
Siz inanıyor musunuz?
Ben, birkaç kez denk geldim. Her biri farklı bir mana olarak yorulmamış ama uygun olanını alın diyorlar zaten. Bazen de inanmayasım geliyor. Muallaktayım.
Gündüz ve gece ayrı ayrı uzunluğuna göre 12 saate bölünür ve her bir saat bir yıldız saatine denk gelir. Yapacağın işi göre o saatleri seçmek işi kolaylaştırır.
Ancak tüm bunların herkeste birebir etki edeceği kesin değil, çünkü soran kişinin yıldız haritasına bakmak gerekir, onun için doğru zamanlamayı bulmak için.
Bu arada, onun gelen, google bur iki yazı okuyup, birkaç kitap okuyan da kendini uzman, koç ilan edip önermelerde bulunuyor.
İnsan İlişkileri Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmış olan biri olarak söyleyeceğim şey şu, yemek ye diyorlar, ama aslında beslenmen için hangi besinleri hangi miktarda alman gerektiğini söylemiyorlar. Olayı ancak böyle özetleyebilirim.
Sosyolog musun?
İletişimciyim, ama eğitim yelpazem çok geniş. 7 Bölüm bitti.
O anabilim dalını duymamış idim. O yüzden sordum.
İnsan İlişkileri, önce Sosyoloji Anabilim dalı altında başlayıp, sonradan Anabilim Dalı oldu. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.
Google'de sen yazınca baktım, karşıma çıktı.
Türkiye'de şimdilik tek zaten.
Öyledir
Sen burç haritası okuyor musun
İlgi alanına giriyorsa öneririm.
Astrolog yazınca dikkatimi çekti
Astrolojiye, özellikle Yakın İlişkiler Psikolojisi, Sosyal Psikoloji, Sosyoloji, Toplumsal Cinsiyet, Mesleki Eğitim ve Kariyer Planlaması konularını çalışırken kişilik özellikleri ile davranışları arasındaki korelasyon açısından önemli ön bilgiler verdiği için tercih ediyorum.
İnsan yaşamında her olguyu uyuma ve uyanma saatlerine göre yaşar.. Sabah gün doğarken kuş sesleri ile uyanan insan günü mutlu yaşar.. Gece kötü bir yaşanmış saatle uyuyan kişi sabah dayak yemiş gibi uyanır... Zaten kendinle kavgalı kişi için gecenin ilerleyen saati öfke kusma zamanıdır.. Drakulada gece karanlığında çıkar..
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Burçlar saatler bilmem neler bunlara çok inanan takıntı yapan kişi kendi iradesini yok sayıyor benim şahsi düşüncem
Ne alaka?
Dilediğini yaptırıyor demedim. Mesela bir kez saat 16.16'ya denk geldim. Saatin birinin anlamında ikna etmeniz gereken birisi var diyordu. Vardı, o kişi annemdi. Yani dilekle ilgisi yok. Tabii, bu örnek.
Bakıyorum sadece. Çok absürt anlamlar çıkıyor alakasız
Bazen birbirinin tersi şeyler oluyor da her zaman değil.
İnanmak istersen falcılar da öyle o zaman
Falcılar başka. Onlar zaten denk getiremiyor. Ayrıca fal geleceğe yönelik. Saatlerin anlamı anlık.
Bunu araştarcağım merak ettim
22:22 denk gelirim hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar