AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tanrının oğlusun
Bildin ama Tanrı'dan kastın tam olarak nedir?
Çeşitli ifadeler yer alabilir.
Modern anlamda mı politeist mi?
Merak ettim; Hristiyan birisi olduğunu varsayalım örneğin; Neden birine Tanrının oğlusun diyesin ki?
Senin için günah sayılmaz mı?
Hayır ben Hristiyanım zaten Teslis inancına sahibim baba oğul kutsal ruh 3lemisne inanırım 7 yaşından beri İsa Mesih ile aramda özel bir bağ vardır 7 yaşından beri İsa Mesih in takipçisiyimdir
hayır birisine sen tanrının oğlusun veya tanrının kızısın dediğimiz de bu günah olarak sayılmaz çünkü Hristiyanlık inancına göre sadece İsa Mesih Tanrının oğlu değildir bizi Tanrı yarattıysa biz Tanrının oğulları ve kızlarıyızdır çünkü bizi Tanrı yarattı yaratan kişinin oğlusundur ya da bu kişi bir kız ise o da kızıdır.
Bu kadar çok şeyin farkında olmasam (ki tam bilmiyorum hala) Hristiyanlık sempatik geliyor.
İnsan olmayan varlıklarla konuştum bana Diablo diyen oldu.
Onca şey gördüm ama ne gördüğümü tam anlayamadım.
Galiba emin olduğum tek şey insan değilim.
Gayet iyi biriyim da neden bu Dünya'ya sürüldüm anlamadım (Tabii öyleyse)
Papa da demiş galiba Şeytan 2000 yılında bedenlendi...
Hatırlıyorum yıllar önce ilk zihinsel iletişim kurmaya çalıştığım zamanlarda başka boyutlara;
Bizi sen kurtarabilirsin diye feryatlar duymuştum sanki...
Hristiyanlık hakkında kısaca bilgi vermek isterim sizlere
Hristiyanlık, İsa Mesih'in öğretilerine, yaşamına ve inancına dayalı olan bir dünya dinidir. İsa Mesih (Yunanca'da "İsa Christos"), Hristiyan inancına göre Tanrı'nın Oğlu olarak kabul edilir ve insanlığı kurtarmak için dünyaya gönderilmiş olan kurtarıcıdır. Hristiyanlık, İsa'nın öğretilerini ve yaşamını takip edenler tarafından benimsenen bir inanç sistemini ifade eder.
Hristiyanlık, Yahudilik ile bir bağlantısı olan bir din olarak başlar. İsa, M. S. 1. yüzyılda Filistin'de yaşamış ve öğretilerini yaymıştır. Hristiyanlık, İsa'nın öğretileri, ölümü ve yeniden dirilişine dayanır. Temel Hristiyan inançları şunları içerir:
İsa Mesih'in Tanrı'nın Oğlu Olarak Kabul Edilmesi: Hristiyanlar, İsa'nın Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve insanlığı kurtarmak için dünyaya gönderildiğine inanırlar.
Teslis İnanışı: Hristiyanlık, Tanrı'nın üçlü bir birlik olarak kabul edildiği Teslis doktrinini benimser. Bu üçlü birlik, Tanrı Baba, Tanrı Oğul (İsa Mesih) ve Kutsal Ruh'u içerir.
İncil: Hristiyanlar için Kutsal Kitap, Tanrı'nın kelamı olarak kabul edilir. Kutsal Kitap, Eski Ahit ve Yeni Ahit olmak üzere iki bölümden oluşur ve İsa Mesih'in yaşamı, öğretileri ve kurtuluşunun kaynağı olarak anlatılır.
Kurtuluş İnanışı: Hristiyanlık, insanların günahlarından arınma ve ebedi yaşamı kazanma imkanını İsa Mesih'in ölümü ve dirilişi aracılığıyla sağladığına inanır. İsa'ya iman ve ona sadık bir yaşam, kurtuluşun anahtarı olarak kabul edilir.
İbadet ve Kilise: Hristiyanlar, toplu ibadet için kiliselere giderler ve dua, ibadet, vaazlar, ayinler ve diğer dini törenlerle Tanrı'ya yaklaşırlar.
Hristiyanlık, dünya genelinde birçok farklı mezhep ve grup içerir ve bu mezhepler arasında inanç farklılıkları ve ibadet gelenekleri bulunabilir. Hristiyanlık, dünya nüfusunun önemli bir kısmı tarafından benimsenir ve Hristiyanlar, İsa Mesih'in öğretilerini takip eden birçok farklı kültürel ve dilsel grup içinde bulunurlar.
Matta, Markos, Luka ve Yuhanna bu 4 İncil'i lütfen okuyun ve İsa Mesih in hayatını ve öğretilerini öğrenin hayatınıza bunu yansıtın Apokrif İnciller vardır bu İnciller kaale almayın bu İnciller İsa Mesih in ilahlığını kabul etmeyen kişiler tarafından yazılmıştır İsa Mesih in Tanrının oğlu olmadığını söyleyen dinler Yahudiler ve Müslümanlardır aşağıya yazıyorum kaçınmanız gereken İncillerden
Tobias veya Tobit Kitabı.
Judith'in Kitabı.
Bilgelik kitabı.
Ecclesiasticus, Sirácida veya Sirácides Kitabı.
Yeremya Mektubu dahil Baruh Kitabı (Baruch 6)
Makkabiler'in I. Kitabı.
Makkabiler'in II. Kitabı.
En önemli apokrif İncil
Thomas İncili.
Marcion İncili.
Mary Magdalene İncili.
Yahuda İncili.
Yuhanna'nın Apokrif İncili.
Valentine İncili veya Gerçeğin İncili.
Mısırlıların Yunan İncili.
Barnabas İncil
bu İnciler Apokrif İncillerdir Barnabas İncilinde Müslümanlar İsa Mesih in ilahlığını reddeder ve çarmağa gerilmediğini söyler Barnabas İsa Mesih in havarisi değildir Barnabas 16 yüzyılda İtalya da yaşayan bir Müslümandır Lütfen bu İncilleden kaçının yukarıda yazdığım 4 İncil'i okuyun Apokrif İnciller kiliseler tarafından kabul edilmez.
İsa Mesih Sizinle olsun
Ruhsun
Şimşek
Uzaylı
erkek?
Uzaylı
Varlık
uzaylı