Ben bu kadar kötü bir insan mıyım?

2012 yılından hatta 2013 yılından beri burayı kullanırım, ancak fenomenlik işini 2021 yılında başladım az çok beni burada tanayan bilen insanlar vardır seven insanlarla vardır sevmeyen insanlar da vardır, ancak benim burada anlam veremediğim bir nokta var ben buradan birkaç kişiyle sıkıntılar yaşadım kız olsun erkek olsun yeri geldi aşk yeri geldi cinsellik ve benzeri her ne olursa olsun bir şeyler geçti aramda ben burada birileriyle sıkıntı yaşadığım zaman onu takip eden kişilerle bana karşı cephe alıyor, geçen bir tanesi diyor ki keşke senin hesaplarına kapatma şansımız olsa da bir daha hiç siteye gelmesen, bazı kişilerle diyor ki çok iyi insansın keşke buradan hiç gitmesen, beni anlamıyorum tamam burası bu kadar kafayı takılacak bir yer değil anlıyorum eğlence soru sormak cevap vermek ve benzeri yani buradaki insanların derdi ne benim gerçek hayatta ne olduğunu bilmiyorsunuz tanımıyorsunuz oturup bir sohbet etmediniz yani bu tavır bu davranış bu kin nedir böyle hiçbirimiz buranın sahibi değiliz. Tamam göründüğüm gibi bir insanda değilim dört dörtlük olmadığımı ben her zaman da söylüyorum ama buradaki olan hiçbir insan dört dörtlük değil herkesin hataları kusurları var yani herkes biraz kendi hatalarına bakmayı öğrenmesi gerekiyor.

#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ

09 Eylül, 2023 Cumartesi 18.06

Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel yaşam konusunu seçmedim ne alakası var anlamadım yardımcı olur musunuz? @KızlarSoruyor