Türk erkekleri gibi mi? Yoksa rus erkekleri gibi mi karakterce? ÖNYARĞIlı mı türk erkekleri gibi?
rus
türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kazak erkekleri dediğinizde aynı zamanda türk erkekleri oluyor :) Türkiye türkleri dersek daha doğru olur. Kazakistan türkleri sıcak insanlar ya. çekik gözlüler biraz. insanın ısırası geliyor :D
Peki karakterce nasıl oluyor? Sadıklar mı? Nasıl kız isterler?
Yine de sağ ol :)
biz ön yargılı değiliz sizler gerçek yüzlerinizi çok kolay belli ediyosunuz ve kazak erkekleri hakkında bilgi istiyosan kazakistana git bizler bilemeyiz
kazaklar türk sonuçta hem de saf türk ama rus egemenliğinde geçen onca yıl bazılarını Ruslaştırmış önemli olan o erkeğin nasıl bir kültürü olduğu.
Sen rumuzunu mu değiştirdin?
evet çünkü üyeliğimi sildiler. gitti 16000 xperim
Neden sildiler? Sebeb nedir?
beni tanıyorsan özellikle kadın cinselliği konusunda eşitlikçi olduğumu kadın haklarını savunduğumu biliyorsundur ondan dolayı sitede çok kişiden tepki aldım ve şikayet edildim belki de ondandır.
eic için teşekkürler.
Evet biliyordum. Şikayet alsan bile bu site senin yalnışını görmeden sadece şikayetle senin hesabını kapatmaması gerekiyordu. Ben olsam hemen bu siteden bunun hesabını sorardım.
Valla uğraşamam kimseyle hiç umrumda da değil beni bilen biliyor ama senin bu kazak erkek sorunun sebebi ne ?
Sadece bir kazak erkeyiyle tanıştım ö yüzden. Senin yorumların çok değerli bil bunu.
Eğer rus kültüründen etkilenmemiş gerçek bir kazak erkeğiyse tadından yenmez.
ayrıca kıymetimin bilinmesi beni sevindirdi teşekkür ederim.
Cevap
8Cevap
Bu soru hâla geçerli mi? Geçerliyse nasıl kızlardan hoşlanırlar cevap vereyim. Türkiye Türk’ü kızları yani bizleri beğeniyorlar (Asya Türk’ü ve Avrupa karışımı olduğumuzu düşünüyorlar) Birkaç ünlü’nün ideal tipi iyi kalpli, uzun saçlı, hafif yanaklı bir kız💕
Nereden biliyorsun
Kazaklar turk değil öyle sanmayın benzerlikler var çok karışık bir ülke hristiyan musluman karışık turkçe bilmiyorlar dilleri yazıları yurkçe ile alakası yoktur aynı kavimdeniz ama Turkmen azeri kırgız ahıska bunlar bizle aynı
kazakistanda çalışan akrabalarım var oradan biliyorum çok içkici oluyorlarmış
Türk erkekleri gibi önyargılı olamaz kimse emin ol
Peki bir bilgin varmı? Nasıl kızdan hoşlanırlar?
Bosver onları ya 160 çoğunun boyi çocuk gibi...
Hayır ya ben birinden hoşlanıyorum. 180 ve sarışın. Çok tatlı
%25rus %50 Türk %25 Kazak
Peki karakterce?
Anladım. Sağ ol :))
Türk erkeklerinden farkı gözleri.
Önyarğılı mı onlarda? Nasıl kızlardan hoşlanırlar?
Kazak oluyorlar.
türk
türk
insan erkeği <3
kazak oluyıor :D
Napcan ki😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar