Sana bir notum var Farlander. Döndüğünde bakabilir misin?

@Farlander bana yazdığın mesaja cevap veremediğim için tekrar buraya not bırakma ihtiyacı duydum. Bak. Sana karşı tribe girdiğim yok. Diğer sorularda sana bıraktığım güncellemelerdeki notlara da bakarsan anlarsın. Sana verdiğim bir söz vardı ve sözümü tutuyorum. Bağlanma durumuna gelirsek... Sana bağlandığım falan da yok. Ben önem verdiğim insanlara zaten sadakatli davranırım. Beni tanıyan herkes bunu biliyor. Bu sana "bağlanmak" gibi bir izlenim vermişse çok yanlış anlamışsın ki ben genelde bağlandığım insanlara bundan kat ve kat daha fazla ilgi gösteriyorum. Hatta hayatta feragat ettiğim şeyler oluyordu. Ancak sende olmadı. Yine günlük hayatıma da odaklandım. Seninle de görüştüm. Ama yine de sana bir sözüm vardı. Hatırlamıyor olabilirsin ama “Sen bu siteden gidersen ben de giderim.” demiştim ve şu an aynen de onu yapıyorum. Sen olmadan bu sitede takılmamın hiçbir anlamı yok. Geri döndüğüm günler kabul etmek gerekirse bunu oldukça anlamlı kılan kişi sendin. Kaldı ki bu yerin iyi bir yer olmadığı konusunda da sana hak veriyorum. Zaten geri dönmek istemememin bir diğer sebebi de bu olmuştu. Bu fikrim seni tanıyana kadar devam etti. Şimdi ise gözümde bu yeri anlamlı kılan kişi gitti. Neden artık burada durayım ki? Sana karşı bir kızgınlık ya da kin beslemediğimi bil istedim. Ben sözümün eri bir adamım. Sen yazmadığın sürece geri dönmeyecektim ve şimdi yazdığın için cevaplamak adına geri döndüm. Bunun üstüne bir mesaj yazar mısın bilmiyorum. İster yaz, ister yazma. Ama senden tek ricam var. Sınav senende kendine çok dikkat et. Şimdiden başarılar dilerim. Kendini bu ortamda da heba etme. Böyle bir yer için fazla iyi olan birisin. Ha bir de... Zaten senden sosyal medya hesabı falan istediğim de yoktu. Ama en azından samimiyetimiz artar diye ümit ediyordum. Aramızda samimiyet kurmak istemeyip mesafe kurmak istiyorsan bu yine senin tercihin. Herkesin hayatına karışılmaz sonuçta. Neyse... Ben sözümü tutmaya devam etmeye gidiyorum. Buraya sen yazmadığın sürece geri dönmeyeceğim. Kendine çok dikkat et. 👍🏻

Sana bir notum var Farlander. Döndüğünde bakabilir misin?