Cehennemde gibiyim ne yapabilirim?

Sınava hazırlanıyorum ve ne için fedakarlık yaptığımı bile bilmiyorum. Tüm günüm neden kursta geçiyor bilmiyorum. Maalesef ben hâla verdiğim kararları sorguluyorum çünkü ben aşırı düşünen detaylarda boğulan bir insanım ve gelecek kaygım o kadar yüksek ki bana zarar verebilecek cinsten. Sürekli bir köşeye çekilip ağlamak kağıtlara yazılar yazmak her gün kendimi verdiğim kararlara ikna etmeye çalışmak o kadar zor ki. Bir seneyi geçiyor hâla karar veremiyorum. Gelecekte hangi işi yapacağım, hangi bölümü okuyacağım, yüksek lisans imkanı var mı, geleceğin işi mi, yurt dışında bu iş yapılır mı tarzında sorular beynimi yeyip bitiriyor. Bir yandan da ön yargılarımla savaşıyorum ( doktor olmak) küçüklüğümden beri bana imrendirdileri meslekle. Ben TM seçtim ama ikna olamıyorum. Hâla matematikten 10 net yapıyorum fenim de çok iyi değil ama aklım orada. Aklım çoğu kez her şeye kayıyor. Bazıları bana geri dön sayısala diyor ama artık geri dönmem de çok zor bir sene geriden başlarım. Açığı da kapatamam ve ben alanımda gerçekten çok iyiyim. Ah bir de ikna olsam! Ben her güne böyle başlıyorum artık kronik yorgunluk ve mide bulantısı da eşlik ediyor. Normalde uyuyamayan bir insanım ama artık hiç uyanmak istemiyorum. Ben ne yapacağım?

Cehennemde gibiyim ne yapabilirim?