Şimdi bazı inançlar yaratıcıyı inkar eder fakat ben de merak ediyorum ve o yüzden soruyorum. Yaratıcı yok ise cinler nasıl var oluyor. Cinleri de inkar edenler vardır pekala madem cinler de yok insanların içine girenler ne ve bunlar neden sadece kurandan okunan ayetlerden etkileniyor da incilden okuyunca etkilenmiyor. Bunun hikmeti de nasıl iş o da ayrı bi soru. Ben şahit olduğum olaylara dayanarak soruyorum yani internetten tacizci hocaları izleyip konuşmuyorum burada. Bu soruya nasıl bir cevap olabilir merak ettigim için soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasil ki insan yaratildi cinler de yaratildi. Cunku Allah cc. Ayetinde "ben insanlari ve cinleri bana ibadet etsinler icin yarattim" buyuruyor. Yine peygamberimiz : ben insana ve cinne gönderildim buyuruyor" yani biz yaratilsigimizda onlar da yaratildi demektir bu.
Çünkü İslam gerçek Allah (c. c.) vardır ve tektir Hz Muhammed de onun kulu ve elçisidir eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh bu arada Sizin yakınınızdan birine musallat olan olmuşmuydu
İslam'da belirtilen kıyamet alametleri tek tek gerçek oluyor buda tesadüf olamaz
Ya arkadaş ben ne diyorum siz ne diyorsunuz galiba kimse okumuyor yazdigimi
Lan tamam işte gerçek diyorum bende
İnsanların içine kimse girmiyor psikiyatrik vaka onlar
Tamam da o zmn neden kurandaki ayet okununca etkileniyor ve sorun nasıl çözülüyor bu şekil eğer psikolojik bir olay ise
Palavra onlar
Milletin işi yok bunun için para veriyor ve kendi kendine aile içi huzursuzluk çıkartıyor
Palavradır illaki
Yaratıcıyı yok sayan biri cinleri neden varsaysın ki burada mantık hatası olmuş oluyor
Dedim ztn cinler de yoksa insanların içine giren şeyler ne oluyor
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur. Koşma o otun peşinden,
İnsanlar nasıl var olduysa cinlerde öyle oldu
Ben boyle bi soru sorani dikkate almam 🙄
Ya da belki de yorum yapabilecek biri değilsin
Kanka simdi sokak roportajlarinda ki telefonunu cikar diyen dayilara nasil onemsemeyip cevap vermezsen aynisi iste 😅
Benim gormek istediğim şey bir insan nasıl cinleri inkar edebilir. Eğer yoksa bu olaylar ne ve psikolojik ise ayetlerle ne alakası var da olaylar o yoldan çozuluyor? Bu
Usta cinin senle ne isi var. Ayetlerde insanlarin icine girer mi yaziyor
İnsan içine cin girmez o videolar yalan
Ne girer peki?
Ruh girer
Mesele şu ztn
Ruh ya da cin varsa
Yaratıcı olmadan bunlar nasl var olabiliyor ve cin ya da ruh yoksa insanın içine girip musallat olan şeyler nasıl var oldu
Bence çoğu ateistin boş yapip cevaplamicagi bi şey
Yaratıcı var git youtubede hayal hanem kanalını izle
Neden
İzle sen yaratıcı var mı yokmu
Ben yaraticinin varlığına inandığım için ztn bu şekil bi soru sorup bi ateist bireyin nasıl bu soruya mantıklı cevap vereceğini görmek istedim